luni, 9 august 2010

Fata ascunsa a femeii

ACEST BLOOG, CONSTITUIE UN PAMFLET LA ADRESA TUTUROR TARFELOR SI CURVELOR


PERSONALITATE MULTIPLA






MOTTO: "Unii oameni sunt dependenti de alcool, de mancare, de bautura sau de tutun. Pentru     mine cel mai puternic drog sunt barbatii, cat mai multi si mai variati si putinta lor de
a-mi oferi orgasme multiple care sa ma duca pana la extaz. In acest context, nu refuz
nici o forma de perversiune, chiar daca tensiunea generata imi intuneca mintea".  




PERSONALITATE MULTIPLA

"Alt fenomen psihologic care poartă câteva semne distinctive ale implicitului este boala personalităţii multiple. Un sindrom bizar în care două sau mai multe personalităţi ocupă acelaşi corp. Victimele acestei boli, sau multiplii, adeseori nu sunt conştiente de starea lor. Ele nu realizează cum controlul asupra corpului lor este pasat între diferitele personalităţi, în schimb simt că suferă de un soi de amnezie, confuzie sau perioade tranzitorii de obturare a conştiinţei. Cei mai mulţi multipli au o medie de opt până la treisprezece personalităţi, cu toate că aşa-numiţii super-multipli pot avea peste o sută de subpersonalităţi. O statistică care spune foarte mult despre multipli, este că 97% dintre ei au  în trecut o traumă severă în copilărie, adesea în forma unui abuz monstruos - psihologic, fizic sau sexual."  


Unii sunt fascinati de femeile curve care emana feromoni de imperechere, care nu pierd nici o ocazie de a suge o pula care i s-a parut mai atractiva, oriunde se iveste ocazia. Si au si un libidou scapat de sub control. Cand o femeie de aceasta factura isi craceste picioarele si-ti arata pizda in toata plenitudinea ei, trebuie sa intelegi imediat ca in timpul cel mai scurt trebuie sa-ti pui limba la treaba si sa i-o lingi cu toata iscusinta. Barbatii roiesc in jurul acestor tarfe care vazand-i cum li se scurg balele, iar pulele le stau gata sa le sparga pantalonii, au impresia ca acestia s-au indragostit de ele si ele, la randul lor, se indragostesc de ei, chiar si pentru o noapte. Atunci cand aceste femei au un propietar, adica un partener vreau sa zic, acesta incearca un sentiment complex, acela de placere a alegerii pe care a facut-o, combinata cu panica ca in scurt timp, gura jucause a femeii va suge cu pofta o alta pula, de care v-a considera ca s-a indragostit. Acesta este un sentiment care il obliga sa verifice mereu mobilul curvei naravase si celalalte mijloace de comunicatie ale acesteia, ca sa se apere de coarnele, care oricum or sa-i fie puse in timpul cel mai scurt. Pe curva, orice barbat nu trebuie s-o iubeasca ci doar sa o ia de nevasta si apoi, zilnic, sa-i dea pula sa i-o suga, sa o futa si in poponet dar fara vaselina ca aceasta sa simta cum ii intra mataranga in cur, dupa care s-i traga o mama de bataie zdravana, chiar daca nu stie de ce i-o da, ea, cu siguranta va sti de ce o incaseaza. Apoi, s-o inchida in casa. Chiar daca ar plange cu lacrimi de sange, sa nu se lase induplecat, sa-i mai traga un futai asezonat cu inca o bataie convingatoare, invatand-o astfel ca nimeni nu mai poate avea acces la ea, decat in prezenta barbatului ei. Daca cumva, acestuia i se face pofta sa-si vada femeia fututa si de un altul, atunci sa-i caute unul cu o pula de cal, care sa-i faca pizda harcea-parcea, sa i-o indese in cur pana simte ca-i paraie gaozul si, ca incheiere, sa-i dea doua suturi in cur. Ca sa nu mai aiba nimeni niciodata acces la ea, fara acordul celui caruia ii apartine.

In imaginea de mai jos, veti vedea care este placerea mea aproape obsesiva de a suge o pula si ca aceasta sa-mi ofere gustoasa sperma. Ce va spun este greu de inteles de femelele rudimentare si lipsite de educatia tantrica.


Nu pot sa am o relatie, nu vreau o relatie normala, sunt prea impacata si fericita in libertatea mea. Ma hranesc cu aceste iubiri de o noapte si imi ajung. Ele imi tin companie pe strada si ma fac sa zambesc de fiecare data cand mi-e greu. Stiu ca imi asum riscul de a ma indragosti atat de nebuneste incat sa uit ca imi doresc de fapt si poate de aceea nu repet foarte des partidele de sex cu aceeasi persoana. Imi spune un prieten ca sunt atat de dornica de iubire incat ma indragostesc de oricine… Poate… Insa privindu-l cum doarme ca un copil abandonat si ostenit nu pot sa nu ma atasez de el.
Ma intorc in pat. Vreau sa ii fac o felatie si sa il trezesc in mine. Felatia este obsesia mea, urmata bineinteles de un cunilingus, cu un degetel bagat in poponet. El la mine si eu la el.


Click to View!



De ce fac femeile sex?


Se stie ca femeile sunt foarte capricioase atunci cand vine vorba de sex (si nu numai). Daca ar fi chestionate de ce fac sex, reprezentantele sexului frumos ar da raspunsuri extrem de evazive. Cercetatorii sustin ipoteza ca motivele femeilor pentru care fac sex tin de dragoste si de angajamente, in timp ce studii mai noi au demonstrat ca o fac pentru placere, la fel ca si barbatii. Dar femeile sunt creaturi complicate, iar sexualitatea lor este determinata la fel de mult de emotiile lor, cat si de starea lor fizica. Psihologii americani Cindy Meston si David Buss au sintetizat in cartea lor numita "De ce fac femeile sex?" cele mai plauzibile motive pentru care acestea se arunca rapid in pat. Motivele sunt rezultatele a cinci ani de cercetare. Femeile fac sex din mila, din razbunare, pentru a trece peste migrene, pentru "a face troc" de cadouri sau treburi casnice, pentru a starni gelozie sau pentru a se simti protejate in mainile partenerelui. In dorinta de a avea un corp perfect, femeile apeleaza la "dieta de sex", facand sex pentru a slabi. Totodata, femeile fac sex pentru a obtine ceea ce doresc (si nu se sfiesc sa recunoasca asta) sau o fac pur si simplu din plictiseala. Femeile fac sex din mila, pentru a-si ajuta partenerul sa ajunga la o normalitate sexuala, dar si din "datoria de sotie", in cazul celor casatorite. La toate acestea se adauga si dorinta de a capata experienta in acest domeniu. Mai mult, sexul le poate scapa pe femei de migrene sau de dureri de cap. Ideea de "a seduce" este un motiv la fel de plauzibil pentru o femeie care doreste sa faca sex. Femeile fac sex pentru a obtine ceea ce doresc

Ce inseamna "sex bun" pentru femei?

Majoritatea dintre noi stim deja ca sexul inseamna mult mai mult decat simpla intalnire a organelor sexuale. Pentru cei care inca mai bajbaie prin intuneric si nu inteleg de ce au femeile au atat de des dureri de cap, iata care sunt factorii care le determina sa faca sex cu placere multi ani de acum incolo…

Acceptarea si oferirea

In pat, femeile nu cauta excitarea si satisfactia doar acceptand energie sexuala. Femeile obtin placere si din stimularea partenerului. Prin urmare, ceea ce adora o femeie la sexul cu partenerul este ideea de a accepta si a oferi.

Siguranta este un element inseparabil al desfatarii

Sexul sigur este cheia catre savurarea deliciilor si stimulentelor sexuale. Siguranta nu se refera doar la bolile cu transmitere sexuala si la sarcina, ci si la siguranta emotionala si spirituala. Aceasta siguranta este esentiala pentru apropierea sexuala. Majoritatea femeilor sunt convinse ca o legatura calda si afectuoasa cu partenerul este o parte importanta, inseparabila a placerilor intime.






Sex incitant fara atingeri

Doua persoane care se simt strans legate chiar si cand se tin de mana au o relatie intima. Chiar si cand partenerii isi exprima afectiunea prin imbratisari, mangaieri si saruturi, este vorba tot de o relatie intima. Daca partenerii care au aceasta legatura isi fac cu ochiul intr-un anumit fel cand sunt in parti opuse ale camerei, ei comunica despre sex.

Conexiunea este un element important al sexului

Barbatii au nevoie de sex, dar si ei au nevoie de o conexiune emotionala, desi aceste doua lucruri nu sunt neaparat legate intotdeauna. Pentru femei, insa, sexul este strans legat de conexiunea pe care o au cu cealalta persoana, in timp ce unii barbati nu au nevoie de nicio conexiune, de dragoste sau de apropiere ca sa faca sex. Pentru femei, insa, sexul este strans legat de conexiunea pe care o au cu cealalta persoana

Sexul ca rutina mecanica

Din pacate, multi barbati au primit foarte putine informatii despre importanta crearii si pastrarii unei relatii intime. Acesti barbati au fost invatati, baieti fiind, ca barbatul isi exprima dragostea prin fapte si nu printr-o conversatie in care sa "stabileasca o conexiune" cu o femeie. Ei au fost crescuti sa fie puternici si sa se bazeze doar pe ei insisi, ceea ce inseamna, de obicei, ca le este greu sa isi recunoasca problemele si sa vorbeasca despre ele.

Urmarile sunt:

- Lipsa de intimitate intr-o relatie, care o face pe partenera sa se simta exclusa din viata sotului.
- Barbatul adesea nu obtine ceea ce vrea, fiindca nu stie cum sa se exprime. De aceea se simte neglijat si dezamagit cand el vrea, de fapt, apropriere si intimitate.

In cat timp ajunge o femeie la orgasm?

Se spune ca femeile au nevoie de mai mult timp pentru a ajunge la orgasm decat barbatii. O fi adevarat? Nu, femeile nu au neaparat nevoie de mai mult timp decat barbatii pentru a ajunge la orgasm. Cercetatorii americani au efectuat un studiu in care au inclus o mie de cupluri din SUA. In timpul acestui studiu special, cercetatorii au observat barbatii si femeile masturbandu-se separat. Ei au ajuns la concluzia ca barbatii ajung la orgasm, in medie, cu doar cateva secunde mai repede decat femeile. Femeile nu au neaparat nevoie de mai mult timp decat barbatii pentru a ajunge la orgasm.

Cand putem spune ca o femeie este frigida?

Unii oameni considera ca o femeie este frigida atunci cand nu simte niciodata dorinta sexuala si nu poate avea orgasm. Altii considera ca o femeie este frigida atunci cand are dorinta sexuala, dar nu reuseste sa experimenteze orgasmul. Prin urmare, frigiditatea este imposibil de definit intr-o singura propozitie. In plus, anumite opinii au fost deja contrazise stiintific cu mult timp in urma.


SEXUL CU 69 DE MIRARI

Chiar şi în nopţile fără lună plină, în care ar trebui să dorm tun, tot la asta mă gândesc: de ce, domnule, nu sunt şi eu echipată să fac parte din sofisticatul club 69?

Este fieful celor destupaţi la minte, acest 69. Nişte oameni care au trecut de stadiul primar, când sexul de orice fel era mulţumitor. O mână de oameni cultivaţi, plimbaţi prin lume, care au citit cărţi groase, au văzut filme destule şi au glisat către un stadiu superior de lifestyle în pat. 69 e cireaşa de pe tortul dormitorului. Ai 69, ai parte. Chiar dacă atunci când aminteşte de susnumitul procedeu, în obraz îi apare şi nişte roşeaţă, entuziastul de 69 este un om dezinhibat. Ca şi cum ar fi o chestie destul de ruşinoasă, dar trebuie să fii foarte deschis la minte şi să o laşi în viaţa ta. Uită-te la el: are sofisticarea necesară să aplice 69, dar crede totuşi că informaţia trebuie pomenită cu perdea. Doamnelor, domnilor, îmi doresc şi eu, sincer, să fiu în rândul lumii. Vreau şi eu să funcţionez în sistem full-service. Să ofer partenerului meu de pat toate dulceţurile şi cofeturile pe care şi le-ar putea dori. Căci altfel, cine ştie, o să vrea, poate, să cumpere de la alte magazine, mai deschise şi mai prietenoase. Am martori care pot certifica faptul că, atunci când îmi place o partida de futut, nu mă feresc de varianta ei orala, adică de a suge pula celui cu care mă fut. Şi, de fapt, o să fiu sinceră: mă avânt în orice partida de futut, de câte ori pot, cu drag şi simţ de răspundere. Deci nu ăsta ar fi motivul, neplăcerea de a dezmierda cu gura pula bărbatului cu care mi-o trag. Şi nici nu pot fi ipocrită şi să zic că nu-mi place să mi se facă mie operaţiunea asta. Ba dimpotrivă, ador sa fiu linsă pe pizdă, pe lindic şi să mi se bage limba în pizdă şi în gaura din poponeţ. Ce e oral tuturor ne place şi nici eu nu fac excepţie. Am încercat de multe ori să intru pe masa de operaţii 69, fără prejudecăţi, cu ochi noi şi inocenţi, sperând că pofta mea va veni mâncând. Şi, uite, în sfârşit m-am luminat. Fiecare acţiune luată în mod separat mă bucură nespus, dar, puse împreună, îmi strică toată armonia. Pentru că să sugi pula sau să lingi delicioasele găurici ale femeii într-un mod performant, dorind să obţii şi rezultate concrete, nu e ceva chiar la îndemna oricui. Şi, odată ce mă implic în acţiunea asta, sunt aşa de concentrată, încât nu mai pot să fiu atentă la ce mi se întâmplă la celălalt capăt, adică între picioare şi mai ales în popou. Toate energiile şi gândurile mele sunt îndreptate spre pula lui. Aşa încât, oricât de minunat ar fi descântecul cu limba lui primit cadou în acelaşi timp, nu face decât să mă încurce în treaba mea. În plus, sunt pusă să stau în poziţii complet incomode, din care nu pot aborda cum trebuie tema ce-mi şade dinainte, adică să-i sug pula concomitent cu un lins pe coaie şi, de ce nu, să-i bag şi eu limba în curuleţul lui, sau cu degetul să-i masez prostata, aşa ca în sexul tantric. Colac peste pupăză, şi el stă incomod pentru ceea ce tocmai încearcă să-mi facă, şi nu puţine sunt dăţile când sufăr tot felul de neplăceri din cauza modului împins-smuls în care merg lucrurile în acest parteneriat. Şi, în timp ce trec prin toate astea, mă apucă o ciudă groaznică. O frustrare izvorâtă din faptul că linsul pizdulicii cu toate anexele ei şi al poponeţului, care mi se face concomitent cu cel al linsului meu, se va duce pe pustii şi nu voi putea să îl degust, deşi bărbatul cu care sunt împletită ca la circ are credinţa fermă că tocmai mă duce la cer. Cum ştiu că o să mai treacă probabil ceva timp până când o să am parte din nou de acest deliciu, îmi pierd cumpătul; nu mai pot să mă concentrez ca să-mi fac bine treaba, d-apăi să îndur irosirea unui cunnilingus. Şi atunci îmi vine să opresc tot şi să trag nişte concluzii cu voce tare. Uite, fără supărare: mai bine "I’ll show you mine, you show me yours" adică: eu ţi-o sug ţie, tu mi-o lingi mie, dar pe rând, aşa. Pe scurt, atât mi-a mai rămas. Să mă mir de 69 de ori că oamenilor poate să le placă cu atâta îndărătnicie poziţia asta. O năzdrăvănie care mi se pare că nici măcar nu-şi merită numele ăsta, de poziţie. Pentru că, hai să fim serioşi: nu e propriu-zis o poziţie sexuală pentru un futai cu orgasme, în adevăratul sens al cuvântului. Ci este mai degrabă vorba despre doi parteneri care se tatonează în cel mai apropiat şi personal mod cu putinţă, înainte de a se fute pe bune. Un fel de sex oral de mântuială, în mod sincron, în loc de sex oral de calitate, de tip mono. Ştiţi probabil felul ăla de mâncare chinezească, porc cu cinci miresme. Ei bine, atitudinea mea faţă de poziţia asta nu poate fi decât sexul cu 69 de mirări.




Factorii care duc la frigiditate:



Un barbat egoist

Un asemenea barbat este obisnuit sa aiba relatii sexuale cu partenere ocazionale, fara nici un fel de legaturi emotionale intre ei. Si, dintr-odata, el devine profund ranit cand descopera ca partenera nu ii raspunde pozitiv pe cale sexuala. El se bazeaza pe barbatia sa, pe care o considera garantia suficienta pentru orgasmul partenerei. Dar, de fapt, nu face decat dovada unui sot sau amant prost, pentru ca nu-si satisface decat propria dorinta sexuala. Tot timpul el doar ia si nu ofera nimic in schimb.

Visele erotice

Multe femei "pseudofrigide" raspund afirmativ daca sunt intrebate despre vise erotice si masturbare . Acest lucru inseamna ca ele experimenteaza sexul numai in vise sau prin auto-stimulare, aceasta fiind singura posibilitate prin care reusesc sa-si satisfaca apetitul sexual.

Sentimentele de culpabilitate

Masturbarea in sine nu pare un lucru rau pentru anumite femei, dar sentimentele de vinovatie suprimate profund in subconstient devin un obstacol foarte important, care nu permite relaxarea in timpul relatiilor sexuale. Chiar si in cazul casatoriei, astfel de femei nu ingaduie partenerilor lor sa le stimuleze intr-o maniera care sa le aminteasca de masturbare. Femeile raman traumatizate si nu mai suporta sa faca sex pentru o perioada lunga de timp
Teama de sarcini nedorite

Aceasta este considerata inca una din cauzele temporare ale frigiditatii, in ciuda diversitatii metodelor contraceptive . Daca o femei nu poate lua pilule din anumite motive, iar alte metode de contraceptie au esuat, neincrederea privind siguranta actului sexual ii poate reduce dorinta sexuala.

Avortul

Multe femei sunt convinse ca dupa un prim avort nu vor mai putea simti o dorinta sexuala la fel de puternica ca inainte. In plus, foarte rar vor avea un orgasm dupa cel de-al doilea avort, cu atat mai mult daca s-a intamplat la scurt timp dupa primul. Asadar, aceste femei raman traumatizate si nu mai suporta sa faca sex pentru o perioada lunga de timp. Daca partenerii lor sunt extrem de amabili, tandri si intelegatori cu ele, vor depasi incet-incet starea de frigiditate.

Caracteristici comportamentale

Frigiditatea poate fi si un semn al unei persoane instabile si chiar nevrotice. Sau al unei persoane cu un complex de inferioritate dobandit in tinerete. Astfel de femei sunt, de obicei, nervoase, inadaptate si niciodata multumite de ele insele.Sunt imature si isi suprima emotiile, astfel incat nu reusesc pur si simplu sa se relaxeze. Sunt mereu in conflict cu ele insele si cu cei din jur. Se trezesc nervoase din cauza ca nu dorm bine. Iar o astfel de atmosfera creata pe parcursul zilei cu siguranta nu este tocmai adecvata pentru stimularea sexuala, care adesea se termina cu lacrimi.




                                          

CUM SA DEVII CURVA

Azi  am ales un altfel de subiect decat cele care apar de obicei pe bloguletul meu inocent. Dar acum e si el mai mare si intelege, ca am suficiente si destule argumente traite din plin, pentru a continua cartea pe care am inceput sa o scriu, referitoare la cat de perversa sunt din nascare. Insa acum, sa abordez subiectul din perspectiva celei ce s-a dorit si chiar a ajuns profesoara de religie, ce de fapt sunt dupa care, tarfismul din sufletul meu, m-a indepartat definitiv de legatura cu cunoasterea stiintelor metafizice si ezoterice. Orgoliul exacerbat, prejudecatile infantile, prostia funciara, suficienta si infatuarea, m-au alungat din lumea vibratiilor inalte geneate de o iubire totala pe care am refuzat-o din trufia curviei, situatie ce a declansat ura furibunda a unui suflet terfelit si a unei inimi, batjocorite crunt de mine. Am cules ce am ales si stiu bine ca, pana la sfarsitul zilelor mele, blestemul neandurator, nu ma va ierta.
Ascultam muzica si vizualizam in minte cateva din experientele traite in ultimele zile, filme, reviste citite, siteuri, emisiuni si videoclipuri  si le judecam. Brusc  o intrebare mi-a aparut in minte. Cum naiba devii curva? Initial, nu m-am gandit ca am sa ajung una dintre cele mai depravate atat fizic cat si sufleteste. Nu, nu vroiam sa devin, nu ma pasiona, ca sa zic asa. Dar, mai intai, am fost curioasa şi excitata. Si ca sa fiu clara nu ma refer la genul de femei care isi petrec ziua pe centura si sunt platite pentru serviciile lor. Fiecare are locul lui in lumea asta, nimic de zis.
Eu ma refer la genul de femei care, spre exemplu, nu au nici cea mai mica jena sa apara in genul acela de filmari scarboase daca sunt vazute de toata lumea, dar ar putea sa ramana sacre daca ar fi vizionate doar de mine si de iubitul meu caruia i-am pozat in cele mai intime ipostaze, iubit pe care nu ar fi trebuit sa-l alung niciodata din viata mea, indiferent ca era mai mare decat mine. Ma refer la placerea patologica de a imi imagina cum ma exchib in fata a mii de ochi, iar acestora le curg balele dupa ţâţele mele, dupa fundul meu, după dorinta de a ma penetra in toate gauricile cu care m-a inzestrat natura, acele poze in care nu vezi altceva decat sani si funduri, si care in mod clar sunt privite ca niste obiecte sexuale in care bărbaţii îşi arunca sperma de prisos dar practic, nu se afirma nimeni acolo. Acum, cand mai am putin pana la implinirea varstei de 40 de ani, cand trag cu disperare de orice posibilitate de a-mi satisface poftele erotice de nestavilit si totodata pofta dupa bani incep, din ce in ce mai des, să gandesc altfel: Vrei sa te afirmi? Orienteaza-te catre ceva cu mai mult bun gust, decenta, demnitate si onoare.  Revistele de genul  Playboy spre exemplu sunt cu totul o alta poveste, acolo este vorba de ceva cu gust, o sansa unica, nu un mod de viata. Mai este vorba de femeile  care isi doresc propriul lor Irinel si de Monica pe care am invidiat-o si o invidiez cu disperare. Info: Tot sex pe bani se numeste. (Nu am nimic direct cu Monica, dar Irinel e un exemplu bun care ma ajuta in formarea aluziei mele fine, la preocuparile ce mă bântuie fară încetare). Oricum sper ca deja s-a inteles care e ideea.
Nelamurirea mea era urmatoarea. Te trezesti intr-o zi si te intrebi „Cum sa fac sa fiu o curva adevarata si de succes?” sau mai bine „Cum sa fac ca lumea sa ma trateze ca pe o curva de lux si cu retributia corespunzatoare? Ceea ce sunt sau cel putin voi fi”. E vorba de ceva genetic? Asa cum te trezesti intr-o zi si iti dai seama ca esti  gay asa te trezesti ca ai prea mult spatiu intre picioare, ca intrarile in vagin si in poponet stau prea mult timp nefolosite, ca guriţă ar mai putea să fie folosita şi la suptul unei pule bine sculată, iar atunci cand le folosesc (cele trei gauri fiindca cele din urechi nu sunt pe masură), in afara unui orgasm sau doua nu-mi aduc nici un beneficiu si este nevoie de multiple consultari si cercetari in acea zona, ca sa le dau o intrebuintare cu mult mai utila. Si poate este vorba si de anturaj. (In momentul asta cineva sigur da din cap aprobator) Pai in cazul asta prietena prietenei pretenului sorei, vecina, colega etc., de la cine a invatat sa se comporte asa? Revenim la familie? Nu, cred ca ne indreptam catre mass-media + un spatiu gol intre urechi. Ah + lipsa de originalitate. Vezi o prostie la tv, o copiezi. Scoti sanii afara, porti fustite cat mai scurte şi pantaloni mulaţi pe cur, ca sa fii si tu bagata in seama de cineva, ca sa fii „admirata” si de ce nu, chiar fututa bine daca din asta ies si niste parale corespunzatoare. Cred ca asta e inceputul inocent. Din copilarie ai inceput cu dezmierdatul pasaricii, ocupatie ce ţi-a umplut tot timpul disponibil mai ales atunci cand nu puteai fi observata. Apoi, în liceu ai început cu nimicuri de genul asta adica, o mica giugiuleala in pauzele dintre ore, trasul cu coada ochilor la pulicile colegilor, si apoi tentatia de a le atinge si a te juca cu ele, crescand pe zi ce trece. La facultate constati ca ai o gaurice intre fese si asa dupa cum constati din privirile barbatilor din jur, ca si cealalta dedesuptul gauricii pe unde faci pipi, exercita o atractie de nestapanit fata de masculii carora le stau penisurile bulbucate in pantaloni. Si atunci, fantezia ta incepe sa lucreze si ideea de a le suge cu sarg pulile, incepe sa te tenteze atat de mult, incat chiar iti stimuleaza orgasme mititele la inceput, iar cu timpul chilotii ti se uda numai la gandul ca gura ti se poate umple cu sperma pe care o consideri foarte delicioasa si destul de eficienta pentru intretinerea tenului. Deci, mai intai, hormonii tai dezlantuiti, te vor face sa nu ierti nimic, iar singurele tale legaturi cu masculii, vor fi stabilite pentru satisfacerea sexuala. Cu timpul insa, cand incepi sa te maturizezi, doresti sa "te indragostesti cât mai des", iar iubitii tai care, de fapt iti sunt clienţi, sa se schimbe, cel putin odata pe luna. Chiar daca in anumite momente te-ai dori virtuoasa si te imaginezi din cand in cand o femeie cu preocupari inalte din perspectiva spiritualitatii si iubita pana la desfiintare de catre un barbat care si-ar da si viata pentru tine, tarfa din tine si curva proasta care esti de fapt, te intorc la realitatea consensuala, acea realitate care te face sa duci o viata fada, cenuşie, unde te îmbeţi cu iluzii deşarte şi facile.



Si inca cu mult inainte de varsta de 30 de ani incepi sa te gandesti sa faci o cariera din a fi curva, si sa te axezi pe un anume sector din numeroasele priceperi ale curvelor. Daca natura te-a inzestrat cu forme apetisante si cu fantezia necesara in a le folosi, de ce sa te impotrivesti tu si sa lucrezi muschiul numit creier?  Sau poate preferi sa ramai la nimicuri, sa nu exploatezi nici macar singurul atuu pe care il ai si sa fii, asa cum spun si distinsii nostri artisti, „o curva proasta”. Cel putin cred ca asta e definitia. In cazul asta m-am inselat in cazul doamnelor care au ales o cariera, alea sunt „curve destepte”?
Poate ma insel, adevarul este ca nici macar nu am acordat prea mult timp de gandire subiectului, acesta e doar rezultatul unei dupa amieze in care fiind singura nu ai altceva de facut decat sa privesti pe geam, cu o mana sa-ti mangai pizdulicea pe care si motanul ti-o miroase satisfacut, sa privesti cum ninge afara si sa iti lasi mintea sa zburde catre un mascul pe care ar fi trebuit sa-l ai acum langa tine, si sa inceapa a-ti linge pasarica incepand temeinic cu clitorisul, dupa care zbuciumandu-ti curul, sa-ti dai drumul orgasmului coplesitor. Este vorba de fapt,  de o jumatate de ceas in care am avut cateva ganduri fugitive . Azi mintea mea a zburdat intr-un loc mai putin decent, lipsit de sensibilitate, pudoare si visare. Ma intorc la vesnicul subiect „nemurirea sufletului”. In cazul in care aveti alte opinii sau vreti sa patrundem mai adanc in subiect (interesanta alegere de cuvinte am mai avut si eu) de aceea  exista optiunea de comment.

De acest trecut nu am cum sa scap. Ma va urmari permanent, pas cu pas, indiferent ce as face, indiferent cu cine as fi, deoarece fiind o curva perversa m-am avantat intr-un plan al trairilor sufletesti de factura superioara, dupa care, am batjocorit tot ce putea fi mai sfant si mai inaltaor pentru spiritul meu. Recunosc ca sunt o trafa ordinara si poate, undeva, in adancul sufletului meu mi-as dori sa ma reintorc in timp, mai precis, in ziua in care am dorit cunoasterea ezoterismului si a inaltelor cunostine despre suflet si spirit, moment in care as apuca alta cale decat aceea pe care am luat-o din ziua de 2 ianuarie 2010. Destinul si omul destinului meu pe care i-am terfelit in modul cel mai josnic nu ma vor ierta fiindca, dincolo de iubirea pe care nu am inteles-o desi am dorit-o dintotdeauna, am transformat-o intr-o ura ce nu poate cunoaste limite. Stiu ca incet, incet, mintea mi se va intuneca din ce in ce sub presiunea strivitoare a EGO-ului meu furibund, chiar si atunci cand voi constata ca nu numai trupul a ajuns o epava dar si putinul suflet pe care l-am avut a devenit o stricaciune putreda iar inaltul spirit pe care-l are orice om de la fiintarea lui indefinita m-a parasit de mult. As vrea sa ma astern la picioarele celui ce a fost candva un inger de lumina caruia ii si scriam ca nu pot trai fara el si-l rugam sa nu cumva sa ma paraseasca dar, dupa ce i-am pangarit si terfelit sufletul si-a vandut acest suflet demonului Lucifer iar acesta, i-a dat puterea incomensurabila a urii, ura cu mult mai puternica decat sentimentul iubirii ce-l avea pentru mine dar pe care nu l-am inteles. Aveam un statut social deosebit pe care nimeni din familia mea nu l-a avut, familie cu care acel inger iubitor m-a impacat candva dar, acum, sunt constienta ca orice as face, ori si unde m-as ascunde, voi decadea incet dar sigur pe scara valorilor sociale. Voi pierde totul. Daca as fi fost mai tanara, as mai fi putut sa sper ca si statutul de curva imi mai putea oferi anumite satisfactii materiale, excluzandu-le pe cele sufletesti dar, cum insa, mai am putin pana la implinirea varstei de 40 de ani, orice sansa de parvenire cat de cat acceptabila, imi este definitiv inchisa. Acel om, care era gata in orice moment sa-si dea si viata pentru mine, este acum posesorul unor forte malefice inimaginabile care ma vor strivi definitiv. Mai intai, mi se vor altera organele care ma impingeau mereu catre practicile curviei tarfesti, ale poftelor catre perversitatea morbida, putrezind bucata cu bucata. Simt otrava Blestemului Negru cum imi potopeste sangele, iar ceea ce candva imi producea o bucurie orgasmica de nestavilit, devine incet, incet o oroare. Ma gandesc asa, ca un exercitiu de imaginatie: oare m-ar putea ierta daca l-as ruga? Aproape exclus fiindca, este convins ca din momentul in care l-am alungat, printre picioarele mele, prin toate orificiile cu care m-a inzestrat natura, s-au perindat o multime de masculi ce si-au desertat surplusul de sperma in gura mea, in vaginul meu, in anusul meu. Chiar as putea sa-i spun ca nu au fost atat de multi cat considera el dar, oare, m-ar crede? De fapt, pentru el este suficient sa fi fost doar unul fiindca si acesta m-a pangarit deoarece, asa cum bine intuieste, in afara de el, nici unul dintre multimea de barbati care m-au tavalit de-alungul vietii mele zbuciumate, nu m-a iubit. De fapt, si in fond, gandeam ca daca imi implineam poftele perverse dupa orgasme multiple, era suficient sa-mi implineasca existenta feminina. I-am recunoscut in fata ca n-am iertat nimic in materie de penis, iar pentru mine barbatii aveau un singur punct de atractie, slitul pantalonilor. La un moment dat, spre sfarsitul anului 2009, am simtit nevoia sa fiu iubita, fara sa inteleg adevarata iubire ce era chiar langa mine si mi-am pus in gand sa ma indragostesc, gand pe care i l-am spus si celui de langa mine, celui pentru care eu eram singurul scop si sens in viata. Am considerat ca m-am plictisit de el, mai ales ca era cu mult mai mare ca mine, si mi-am adus aminte de pulele neispravitilor care se desertasera in mine. Gresala este de neinteles mai ales ca LUI, nu i-am putut reprosa niciodata nimic din punct de vedere al potentei si al fanteziilor erotice cu care ma coplesea. Intr-o zi, chiar i-am recunoscut in fata intr-un moment in care orgasmele ma copleseau, spunandu-i printre spasmele voluptatii: "Esti bun" !!! Acum, undeva in profunzimea sufletului meu, simt o spaima ce ma cuprinde incetul cu incetul, aceasta fiind spaima de dezastrul final care ma asteapta. As fi putut trai multi ani langa acest om pentru care eram mai mult decat o zeita si, care, atunci cand ar fi parasit aceasta lume, mi-ar fi lasat in dar sufletul si spiritul sau, ca pe o ofranda care mi se cuvenea pentru respectul pe care mi-l purta. Insa acum, ura furibunda ce i-a inlocuit definitiv iubirea, respecta principiul fundamental care coordoneaza intregul Univers, principiul Actiunii si Reactiunii sau, mai popular spus, dupa fapta si rasplata. Acesta este un fel de jurnal pastrat in lumea virtuala a Internetului, jurnal in care ma voi descrie si ma voi privi asa cum o faci in fata oglinzii de care nu te poti ascunde si nu te poti preface. Inchei aici, astazi 30 noiembrie 2010, cand mai sunt doar 10 zile pana ce voi implini varsta de 38 de ani. Asa cum mi se prezinta propriul viitor, extrem de sumbru, parca imi este frica sa-mi urez: "LA MULTI ANI SOFITO" !!!






Nimic din ceea ce e placut nu e rusinos…

- am o surpriza pentru tine. fii gata in 10 minute, vin sa te iau.
Cam asa suna inceputul unei seri care avea menirea de a-mi oferi probabil singurul soc pe care aveam sa pot sa il mai simt in materie de sex. Pudra, ruj rosu, lejerie neagra, 3 stropi de parfum, tocuri si gata. Am intarziat bineinteles dar pana la urma asa ii sta bine unei femei.
Undeva afara din oras intr-o cabana destul de intim aranjata surpriza mea se concretiza intr-un baiat cu totul si cu totul iesit din tiparele mele. Pentru o secunda m-am gandit ca ar putea fi minor insa zambetul de pe fata lui Osiris mi-a confirmat varsta putin mai inaintata. Parea atat de timid, un mielusel dus la taiere, iar emotia i se putea citi in ochi. Nu se putea mai bine…
Osiris mi-a intins un  pahar de vin..
- sec, nu?
A inceput sa ma sarute si sa ma dezbrace in timp ce eu imi priveam copilasul gandindu-ma la ce ar fi in stare sa faca. L-am rugat sa aiba rabdare si m-am apropiat de blondul meu. Vroiam sa il cunosc, sa vad ce s-ar putea ascunde dincolo de inocenta lui. Mi-a raspuns cu aceeasi sete iar curajul parea ca nu l-a parasit in totalitate. A fost suficient sa ii duc mainile catre sanii mei pentru ca sa pot observa erectia care se lupta cu pantalonii care inca erau pe el. Cu fiecare secunda prindea tot mai mult curaj si m-am trezit mangaiata, muscata… ma intinsese pe canapea si s-a oprit numai pentru o secunda
- imi place… e frumoasa, i-a spus lui Osiris
S-a dezbracat si s-a asezat in genunchi. De aici a inceput nebunia, din acest punct nu imi mai aduc aminte multe lucruri, stiu numai ca eram sarutata de amandoi, peste tot, cu pasiune si tandrete in acelasi timp.. eram regina. Este minunat sa fi rasfatata si iubita de doi barbati, sa fi dorita de amandoi si sa fi a amandorura.
In toata frenezia mea nu am putut s anu observ ca cei doi se atingeau… interesant, nou…oarecum ciudat, insa nu am dat atentie pentru ca pur si simplu nu reuseam sa imi adun neuronii care o luasera razna. Tot ce imi doream era sa ii simt in mine.. cum si pe cine nu mai conta. Ne sarutam incontinuare iar limba blondului meu era de-a dreptul delicioasa. Nu ma mai saturam. Nu pot sa descriu ce inseamna sexul in trei, intr-o astfel de formula… Atata timp cat tu, ca femeie, esti regina si rasfatata, senzatiile sunt unice.
- vreau sa mi-o tragi acum! i-am spus lui Osiris care parea ca asteapta un astfel de imbold. M-a asezat pe spate si sub privirile celuilalt a inceput sa intre in mine. Eram sarutata si mangaiata intre timp insa starea de abandon avea sa imi fie curmata de blondul meu timid care fara nici un fel de atentionare a inceput sa ii faca sex oral lui Osiris. Era pentru prima data cand vedeam asta, inca nu stiam cum ar trebui sa reactionez si ma amuza gandul ca singura formula in care nu facusem sex era tocmai asta… eu si doi.. bisexuali. Mi-am golit paharul de vin dintr-o ingititura.. pana la urma o astfel de situatie necesita tupeu si m-am alaturat celor doi care incepusera sa se simta foarte bine. Mi-am bagat degetul aratator in gura, l-am umezit bine, si apoi i l-am bagat lui Osiris in gauricea din cur, masandu-l insistent pe prostata. In cateva secunde, sperma a tasnit din  el ca dintr-o fantana arteziana. Cu cealalta mana  i-am luat pula blondului si am inceput sa i-o frectionez viguros. A durat ceva timp pana si acesta si-a dat drumul in zvacnituri sacadate. Peste tot era numai sperma care mirosea imbietor. Parca mi-a parut rau ca aceasta licoare s-a rispit pe pled si nu a ramas in gurita mea pofticioasa.

In drum spre casa ma gandeam ca intr-adevar trecutul a ramas acolo unde ii este locul.. in istorie. Nu am putut sa nu ma gandesc: se pare ca nu sunt facuta pentru relatii stabile, pentru viata de cuplu, pentru iubirile utopice si nesfarsite. Asta sunt eu, o femeie care nu se rusineaza de sexualitatea ei, de viata ei, o femeie care prefera sa traiasca asa cum nu multi vor sa admita si nu in ultima instanta, o femeie care stie ce vrea si cum vrea atunci cand vine vorba de futut… o femeie fara suflet dupa parerea unora.

Cererea in casatorie a venit de la un barbat cu care ma vad ocazional de ceva ani, un barbat care a plecat ieri in state si s-a lasat prada sentimentelor… Nu cred in casatorie si nu imi doresc sa cred in aceasta institutie care seamana frapant de mult cu Alcatraz-ul. Libertatea mea nu se cumpara cu asta. Rochiile albe sunt pentru altele. Eu aleg sa port eterna rochie neagra fara lenjerie pe sub. Insa, sunt constienta ca va veni o zi in care anii isi vor fi pus pecetea asupra mea, iar eu voi ramane singura doar cu motanul meu necastrat sau poate un altul, caruia, din cand in cand, ii sug putulica mititica, aspra si cu ghimpi pe ea. 

Ce este o curva


Curva este femeia care duce o viaţă desfrânată. Prostituată. Om ipocrit, josnic, demn de dispreţ, mizerabil, injositor. Tarfa este comercianta de plăceri carnale, vânzătoare de păcate şi boli venerice. Curva o cunosti facil si tot facil constatabil e faptul ca se da ultragiata din orice. Curva este femeia care si-o trage pentru a beneficia de ceva. A fi curvă, e mai mult, o anumita atitudine combinata cu mult tupeu si anumite limite depasite fara masura. În general, sub titulatura de curvă este percepută persoana de sex feminin care, întreţine raporturi sexuale cu diferite persoane de sex masculin, în scopul obţinerii unor sume de bani sau unor avantaje de orice natură, femeia care isi ofera serviciile in schimbul altor servicii, una care nu poate avea doar unu....are mai multi. Curva se reguleaza cu oricine pentru orice. Curva e o persoana care-si vinde cinstea si integritatea morala si este in permanenta cautare de relatii pasagere fizice productive. Abolindu-şi simţul măsurii, curva invadează pervers locuri unde, din bun simţ, n-ar fi avut ce să caute: curva este impostoarea care, în loc să ia sfaturi, le dă. Curva este o noţiune ce depinde numai şi numai de caracter, şi, indirect, de educaţie. Educaţia pe care n-au fost în stare să i-o dea părinţii sau viaţa. Nu mai ai loc de curve in tara asta. Curvele sunt superficiale si inguste la minte niste hahardele, cucuvele, boarfe ordinare si femei fara pic de respect pentru propria persoana, aflate in cautarea marii lovituri. Duplicitarismul, perfidia, nestatornicia, infidelitatea, exagerarea, nesimtirea, obraznicia, sunt cuvinte care definesc curva. Curva s-ar putea sa nu stie nimic despre libertate, etica, si alte amanunte teoretice, ea e elementara, arhetipala. E libera prin definitie pana in ultimele consecinte, intr-adevar libera, infricosator de libera. In evul mediu o numeau vrajitoare si o ardeau pe rug, astazi i-au spus curva si au redus-o la numele asta, au facut tot posibilul sa arda orice legatura a numelui cu realitatea, sa inlocuiasca realitatea cu un nume.

Dragostea e un sentiment nobil atunci cand e sincera. Iubirea e un sentiment complex si foarte profund care e foarte rar si care apare ca si castigul de la 6 din 49...asa ca nu va lasati pacaliti de orice "trotineta" si de orice "bordurista", de niste tarfe care au stat o noapte sub si doua peste si se vor sau chiar se cred neveste. Curva-i curva pana moare si la a treia reincarnare.



Impotriva mea exista si un blestem, numitul Blestem Negru, care m-a va urmari nu numai in aceasta viata ci si dincolo de marmant.


Taria gandului - tăria cuvântului - tăria blestemului
Un gand emis ramane prizonier in tabla de memorie a Universului ; despre cuvinte gandim asemanator. Sunetul inseamna vibratie : eliberare - transformare de energie , apoi fenomenul de receptare ( rezonanta !). Daca este spus ( sau scris ) cuvantul are putere fara sfarsit. Cuvantul bine plasat are tarie de diamant ; Daca taria cuvantului este de diamant , cuvintele unui blestem sunt dintre cele mai dure ; cand sunt rostite cuvintele unui blestem, puterile cosmice sunt asa de solicitate, ca se creaza un culoar - matrice greu de sters in timp, chiar milenii poate dainui! Omul blestemat - si cuprins de „dreptatea“ blestemului - nu prea mai este in putere, trupul i se vestejeste incet, incet: energeticul din strafunduri are cararile ingradite. „Sa-ti sfasie inima lupii “ blestemul dacic, este o metafora, se refera atat la trup cat si la suflet, in genul „sa fii pulverizat, sa-ti putrezeasca trupul, sangele sa-ti devina o otrava, sa nu iubesti pe nimeni, inima sa ti se rupa in bucati”. Folclorul a dat un blestem naprasnic impotriva celor ce batjocoresc iubirea: „cin` se rupe de cei dragi / suie-i corbii carnea-n fagi / sada-n sange panla brau / manca -l -ar viermii de viu “. Urmatorul loc il ocupa Eminescu cu strofa - blestem din Doina : „ Cine-a indragit strainii / manca-i-ar inima cainii / manca-i-ar casa pustia / si neamul nemernicia “. Daca rostesti Blestemul Negru, blestemul de moarte, cel blestemat nu mai are scapare. Aproape fara sa-si dea seama, trupul blestematului strange boala mortii, picatura cu picatura. Femeile sunt cele mai expuse la blesteme deoarece, energia feminina, energia Yn, este de polaritate negativa astfel ca, primele afectate sunt organele feminitatii. Va constata aceasta, daca blestemul este rostit pe sangele ei menstrul, sange pe care este posibil sa-l aiba initiatorul blestemului. Aici se vor ivi primele schimbari ale consistentei sangelui, ale mirosului acestuia, ale cantitatii eliminate, iar spasmele dureroase ale ovarelor vor deveni din ce in ce mai evidente. Deja, colul uterin este afectat, afectiune care se propaga cu incetinitorul prin uter, catre trompe si ovare. Concomitent cu acestea sfincterul anal isi pierde elasticitatea, iar colonul devine din ce in ce mai rigid. La un moment dat, eliminarea rezidurilor devine anevoioasa, incepe sa apara sangerarea, acesta fiind semnul inceputului sfarsitului. Femeile ar trebui sa aibă mare grija de sangele lor menstrual deoarece acesta poate fi un elixir al vietii daca este daruit iubirii, sau poate fi generator de moarte, daca este folosit de puterea urii.


BLESTEMUL NEGRU PENTRU SOFIA

Fiindcă ai încălcat jurământul de fidelitate,
Plină de egoism şi dispreţ faţă de iubire,
Privindu-mă ca pe ceva ce nu-ţi mai trebuie
Şi nu ca pe Yang-ul tău,
Jucându-te cu vorbele, acum ai dezlănţuit ura.
Te-am sfătuit adesea, te-am învăţat şi te-am ocrotit,
Dar acum te las în voia sorţii şi deschid,
Poarta fioroasă a Blestemului Negru.
Nu mai ai nici o scăpare chiar dacă,
Nu întrezăreşti încă nici o consecinţă.
Nu te vei putea ascunde nicăieri,
Chiar dacă fizic nu ne vom mai întâlni.
Când te vei aştepta mai puţin,
Când vei avea impresia că sufletul
Iţi este plin de bucurie şi satisfacţie,
Te va copleşi forţa oarbă a blestemului.
Bucuria şi zâmbetul plăcerii,
Nu vor mai înflori pe faţa ta.
Faţa-ţi va fi umbrită de privirea sumbră,
Iar ura şi răutatea se vor citi pe chipul tău.
Sufletu-ţi va fi negru ca tăciunele,
Iar cei din preajma ta te vor urî.
Te blestem, te blestem, te blestem.
Nu vei găsi linişte nici când şi nici unde,
Şi chiar moartea va fugi de tine,
Până nu se vor împlini zilele sorocite
A te zvârcoli în infernul iadului din sufletul tău.
Duhul răzbunării îţi va aprinde dogoarea sângelui;
Nopţile şi zilele îţi vor fi un chin al împlinirii,
Vei căuta cu disperare un moment de plăcere,
Dar măruntaiele trupului tău îţi vor da numai durere.
Boala şi suferinţa te vor cuprinde încet, încet,
Pielea ţi se va stafidi, iar trupul ţi se va ofili.
Organele plăcerii îţi vor putrezi şi,
Aşa cum ai suferit odată, va fi nimic faţă de acum,
Sfârşindu-ţi zilele într-o singurătate pustiitoare,
Fiindcă ai batjocorit iubirea.
Acum eşti a mea cu totul dar eu,
Nu mai sunt Îngerul, sunt Demonul fiindcă m-ai alungat,
Batjocorindu-mi şi întinându-mi sufletul.
Iar acum, sufletul tău este al meu, definitiv.
Te urăsc aşa cum te-am iubit.
Cele trei căţui stau aprinse permanent
Şi-ţi trimit balsamul ucigător al,
Blestemului, blestemului, blestemului,
Fiindcă ai sfidat: Jur, Jur, Jur spus de două ori.
Nimeni nu te va mai iubi niciodată iar,
Cei care te vor avea, te vor batjocori
Si o vor face cu plăcere şi sadism,
Aşa cum te comporţi cu un obiect de folosinţă
De a cărui întrebuinţare abia aştepţi să te desparţi.
Nu te vei putea abţine şi te vei da primului venit,
Aşa cum ai mai făcut-o ca o depravată
„Ne iertând nimic”.
Păcat că într-un trup de zeiţă,
Se ascunde un suflet de târfă.
Nu vei mai avea niciodată un prieten adevărat
Aşa cum m-ai avut pe mine
Prin trăirea dreptului Cezarului şi al Divinităţii.
Şi peste toate acestea, în sufletul tău,
Se va aşterne frica cumplită de moarte;
Laşitatea, ura şi neîncrederea îţi vor strivi sufletul;
Cei apropiaţi îţi vor deveni duşmani,
Şi vei trăi dispreţuită de toţi şi de toate.
Acum sufletul îţi este trist şi abătut,
Iar spaima te cuprinde tot mai mult.
Viaţa ta nu mai are nici un sens,
Durerea, suferinţa şi boala, ţi-au cuprins trupul.
Şi aşa va fi mai mult decât să crezi,
Va fi să vezi, să simţi şi să trăieşti.
Te blestem, te blestem, te blestem.


Intr-o zi, unul dintre partenerii  mei de orgii, mi-a scris o poezie in care ma descrie asa cum ma vede el, dar nici eu nu-l contrazic, sunt o curva perversa si nesatula dupa orice fel si orice mod de futai, daca acesta ma scoate din minti, prin orgasmele pe care mi le ofera. Iata poezia:


ODĂ CURVEI SOFIA GIUREA
- profesoara de religie -

Sofi-i curvă până moare;
Nu faci din ea fată mare.
Mereu pula-n gură are;
Şi-o bagă şi-ntre picioare,
Ba şi-o bagă chiar şi-n cur
Fapta-i fără de cusur.
Daca-i dai pula sculată,
Şi-o bagă-n gură pe toată.
Şi-ntre ţâţe chiar şi-o freacă
Pâ`n ce sperma o îneacă;
Şi-o înghite cu plăcere,
Ca pe-o lingură de miere.

După ce m-a lins pe coaie,
Pula ca să nu se-n`doaie,
Se gândea cam abătută :
« Iarăşi rămân ne futută
Dacă-i sug pula sculată,
Ca-şa fost şi altă dată.
Mai bine i-o sug la urmă
După ce prin cur mă scurmă
Şi mi-o bagă pân`la coaie,
C`aşa-mi place după ploaie;
Şi mi-o bagă îndesat,
Fiindcă tocmai m-am căcat”.

Mai apoi între picioare,
I-am băgat-o la putoare;
Şi-a intrat pân`la cotor,
Mătărânga de cosor.
Pizda i-am făcut-o praf,
Dându-i şi-n gingii perdaf.
Iar la urmă ca-ncheiere,
I-am lins pizda cu plăcere,
N-am uitat nici chiar un pic,
Să o ling şi pe lindic;
Căci o limbă bine dată,
O scoate din minţi pe fată.
                                                                             
Fraţilor ce staţi la coadă
Să i-o daţi fetii sub noadă,
Hai săriţi acum cu toţii,
Să-i dăm din nou jos chiloţii,
S-o băgăm apoi în pulă,
Pe Sofiţa nesătulă.
Căci vrea-ntre picioare pule,
Cât mai multe, nesătule,
Sperma toată să le-o`nghită,
Fiindc-a fost bine plătită.
Şi-astfel e satisfăcută,
Dac-a  fost bine futută.

Să o fută-i rostu pulei
Când e-n pizda nesătulei,
Cu condiţia de bază
S-aibă-n truna în găoază
Tot mereu o altă pulă,
Căci Sofiţa-i nesătulă.
Dar mai are şi-alt cusur
Când şi-o vrea băgată-n cur
Să i-o umple la băiat,
Toată pula de căcat;
După care-n dor nestins,
Pula o vrea drepţi la lins,
Şi o suge foarte fermă,
Ca să i-o stoarcă de spermă.

Câte pule-a zmotocit,
Este greu de socotit.
Dar se ştie foarte clar
Că nu-o face în zadar,
Căci de fiecare dată,
Îşi primeşte şi o plată.
Curva se vinde pe bani
Pot fi şi de la golani.

Luaţi aminte toţi cei care
O lingeţi între picioare;
De curând curva Sofiţa,
Si-a cam pricopsit pizdiţa
Cu un sculament pe cinste
Care să o-n veţe minte,
Să-şi mai bage-n-tre picioare,
Pule luate l-antâmplare.

Vara asta într-o Luni
Când au spart-o trei nebuni,
Unul mai de doamne-ajută,
Nu s-a mulţumit s-o fută;
Şi îi bagă la putoare,
Un ardei între picioare,
Ce era un pic cam iute,
Pentru pofta de-a se fute.
Căci i-a spus apoi golanul
Dându-i să-i sugă ciocanul,
"Fato! Când vrei să te fuţi,
Bagă-ţi în cur ardei iuţi;
Şi-ai să te zbengui în pula
Ca sa nu mori nesatula".

 

Dar povestea nu e gata,
Iar se vrea futută fata,
Dar futai adevărat,
Nu doar cu-n singur bărbat.
Ea se vrea futută tare,
Şi în cur şi-ntre picioare.
Şi-n acelaş timp în gură
Să i se înfig-o pulă
Pe care s-o-nghită toată,
Ori cât ar fi de sculată.
Şi-aşa dară-n zi de Marţi,
Prinsă între trei bărbaţi,
S-a crăcit din nou Sofiţa,
Şi-a dat cu parfum pizdiţa;
Findcă-n-cepe-ntâi cu linsu,
Apoi o să vină-n-pinsu.

Dar începe tevatura,
De la ă`l de-i suge pula,
Căci îi vine-aşa de-odată,
Să se pişe-n gât la fată,
Care-n-ghite sacadat,
Oala-n-treagă de pişat.
Iar întreaga-n-ghiţitură,
Vine-n timp ce altă pulă,
Îşi azvârle cu putere
Sperma în cur la muiere.

Singura neterminată,
Este pizda parfumată,
Pe care un alt bărbat,
O tot linge supărat,
Fiindcă fetii nu îi vine
Cheful ca să se termine.
Stă şi-aşteaptă cu plăcere,
Fiindcă iar lindicu-i cere,
O linsură-adevărată,
Ne văzând pula sculată
A celui ce i-o tot linge,
Dar în pizdă nu i-o-npinge,
Fiindcă Sofia-i apasă
Gura, pe pizda zemoasă.

Mai apoi fără cusur,
Cu cinci zvâcnituri din cur,
Fata geme lung de-odată,
Arătând că-i terminată.
Nimeni nu mai ia în seamă
Că din găuri curge zeamă;
Se scurg zemuri-le plăcerii,
Care i-au produs muierii
Spasme şi lungi zvârcoliri,
Ce rămân  doar amintiri,
Care-or fi rapid uitate,
Sofi vrând iar puli sculate.

Numai că-ntr-o zi cu soare,
Chefu-i vine la putoare,
Să se giugiulească-n draci,
Şi în cur şi între craci,
Şi pe ţâţe şi pe buci,
Cu o fată din-n Tecuci.
Cum au zis au şi făcut-o;
Căci Sofiţa a plăcut-o
Pe nebuna de Dorina,
Ce se fute ca găina.
Nu contează câţi cocoşi,
Doar să fie toţi focoşi.

Iată-le pe cele două,
Gură-n pizdă amândouă,
Ce se ling, se sug, se pupă,
Şi-şi beau zemurile, după
Ce se cacă fiecare
În gura deschisă mare-a
Celeilalte scatofage,
Care cu poftă şi-o trage.
Amândouă sunt perverse
Fiindcă fără se le pese,
Savurează cu plăcere,
Căcaturile de muiere.

Am văzut nebune multe,
Şi la mare şi la munte,
Dar să vrei să papi căcat
Timp în care un bărbat
Le filmează pe năuce
Şi se pişă pe fătuce
Ce-au înghiţit îndesat,
Tot mormanul de căcat,
Pare-a fi un joc pe bune
Ce le place la nebune.
Iar apoi ca încheiere
Bot în bot şi cu plăcere
Se ling lung pe săturate,
Fiindcă-au fost bine pişate.

         

SCURTA DESCRIERE A PREFERINTELOR EROTICE ALE SOFIEI GIUREA

M.N.,tatăl unuia dintre elevii profesoarei,  clamat cu atâta patos ca fiind barbatul de care s-a îndrăgostit, s-a bucurat de favorurile erotice ale profesoarei de religie, preţ de trei întâlniri sexuale după care, aceasta l-a abandonat deoarece, dumnealui, nu corespundea preferinţelor erotico-genitale ale Sofiţei (acesta este numele ei real şi nu Sofia). Iată despre ce este vorba: Comportamental, aşa cum spune profesoara, atunci când a intrat în cameră cu un bărbat, citez : « acesta trebuie să sară imediat din pantaloni şi să se arunce pe mine ». Însă, acest aruncat trebuie să urmeze un ritual. Profesoara vine îmbrăcată într-un halat, sub care nu are nimic din ceea ce s-ar numi o lenjerie intimă. Este în pielea goală. Dezinvoltă dă jos halatul şi se lungeste în pat. Partenerul trebuie să se apropie de ea şi să înceapă un fel de masaj-mângâiere pe picioare începând de la degetele acestora, care trebuie, neapărat, sărutate, iar degetul mare de la picioare, trebuie supt. Masajul urcă încet, încet până pe coapse, între coapse, după care se fixează pe fese, care trebuiesc frământate consistent. Când profa spune “hai”, partenerul o aşează în poziţia specifică, adică cu spatele, în care este posibil anilingusul, adica lingerea gauricii curului, ce trebuie făcut insistent  şi profund, timp în care o mână îi mângâie labiile şi clitorisul. După ceva timp, se declanşează primul orgasm. Profa se întoarce cu faţa în sus, aşezându-se într-o poziţie cât mai comodă pentru ca partenerul să înceapă un cunilingus, adica , lingerea labiilor, a clitorisului, deci a intregii pizde, care trebuie să corespundă exigenţelor Kama Sutrei.





În tot acest timp, degetul arătător al uneia dintre mâinile partenerului îi penetrează vaginul pe toată lungimea lui, iar degetul mijlociu îi penetrează anusul. Mâna trebuie să se mişte succesiv şi viguros, până se declanşează al doilea orgasm. După aceasta, cu mici interludii tactile pe zonele erogene, inclusiv sânii, se reia al doilea cunilingus urmat de orgasm, apoi al treilea. Urmează o mică pauză în care se bea un pahar de vin după care, ca desert, partenerul va folosi un vibrator, urmat de al cincilea orgasm şi ultimul pentru ziua aceea. Imediat, în contra partidă, profesoara de religie începe o felaţie aplicată metodic pe întreaga suprafaţă genitală a partenerului, concomitent cu plăcerea ei deosebită de a-i masa acestuia prostata, prin introducerea degetului arătător în anusul bărbatului. Penetrarea clasică a vaginului cu penisul, nu prea este agreată de profesoară, deoarece suferă de vaginims, care nu este o boală ci doar o obsesie psihică. Totuşi, câteodată, are poftă de o penetrare profundă dar, în mod obligatoriu, numai pe la spate. Odată încheiat acest protocol, profesoara preferă să doarmă două ore. Dacă partenerul doreşte să se bucure mai multă vreme de nurii şi efuziunile erotice ale profesoarei, trebuie ca în maximum o lună să-i prezinte un prieten de încredere privind sănătatea şi igiena corporală, căruia aceasta, îi testează abilităţile genitale, printr-o felaţie. Acesta se va putea bucura de graţiile profesoarei tot cam o lună după care, vechiul partener se poate întoarce să-şi reia atribuţiunile sexuale faţă de profesoară, fără ca să neglijeze obligaţia ce impune ca peste o altă lună, să-i prezinte un alt prieten. În prealabil, aceştia trebuiesc instruiţi cum să procedeze şi care este ritualul erotico-genital agreat exclusiv de profesoară, altminteri păţesc ca M.N., care a fost abandonat foarte ferm, fiindcă în rudimentarismul lui, nu agrea decât, penetrarea clasică. Cam la doi ani, Sofiţă îl înlocuieşte şi pe partenerul de bază, spunând că tot ce se învecheşte devine inutil. Dincolo de toate dorinţele exacerbate ale profesoarei, privind protocolul erotico-genital, are o mare pasiune pentru comportamentul eschibiţionist. Cu o fervoare aproape greu de explicat decât prin comportamentul nimfoman de care este obsedată, se priveşte în pozele care o reprezintă în ipostazele cele mai lubrice. Aşa cum mărturiseşte în momentele de mare efuziune confesivă, dar şi ajutată de un pahar, două de votcă, pe care nu şi le refuză niciodată, privindu-se în aceste ipostaze, resimte o formă de orgasm particulară.





Acesta este comportamentul de budoar al profesoarei de religie ortodoxă Sofiţa Giurea ce vorbeşte elevilor despre morala creştină şi evlavia religioasă, despre devoţiunea nu numai spirituală şi sufletească dar şi trupească faţă de un partener cu care fuzionezi total şi definitiv şi faţă de care nu ţi-ai ascuns nici cel mai mic cotlon al trupului, mai ales atunci când, acesta folosea şi un aparat de filmat şi fotografiat şi, căruia, i-ai cerut în mod imperios să nu piardă nici una dintre imaginile în care te exchibi cu toată graţia erotică de care eşti capabilă. Acest comportament nu ar fi de condamnat în nici un fel dacă, pasiunile desfrânate şi curveşti ale profesoarei, nu ar face-o să-şi schimbe partenerii aşa cum îşi schimbă chiloţii. Este insolentă, infatuată şi dispreţuitoare cu orice sentiment de afecţiune şi iubire ce s-ar naşte într-un partener la un moment dat, alungându-l brutal pe acesta din viaţa ei şi, pretinzând chiar violent la o eventuală interpelare a acestuia că, doreşte să se îndrăgostească din nou. Poate, unii dintre cei alungaţi brutal şi dispreţuitor, îşi simt sufletul batjocorit şi sentimentele lor ce ar putea fi temeinice şi stabile, terfelite de această prostituată obsedată de sex pervers, deghizată în profesoară de religie ortodoxă pe care, aşa cum singură recunoaşte, o dispreţuieşte total şi, nici măcar, nu crede că există Dumnezeu..   




Cat dureaza actul sexual perfect?

In ciuda a ceea ce ati putea crede, cele mai satisfacatoare partide de futai nu dureaza cateva zeci de minute, una sau mai multe ore. Specialistii spun ca actul sexual perfect dureaza intre 3 si 13 minute, lucru care contravine opiniilor clasice conform carora femeile in special au nevoie de ore in sir pentru a se simti complet satisfacute din punct de vedere sexual. Doi cercetatatori americani, Eric Corty si Jenay Guardiani, au efectuat un studiu in randul a 50 de membri ai Society for Sex Therapy and Research, intre care medici chirurgi, psihologi, medici de familie, asistente medicale etc., care s-au confruntat cu sute de pacienti de-a lungul timpului. 68% dintre acestia au indicat patru coordonate in ceea ce priveste durata unui act sexual, incepand de la penetrare pana la ejaculare: adecvat, satisfacator, prea lung si prea scurt. In medie, s-a stabilit ca durata adecvata inseamna 3-7 minute, durata satisfacatoare inseamna 7-13 minute, durata prea scurta inseamna 1-2 minute, iar durata prea lunga inseamna 10-30 minute. La mine, un futai corespunzator incepe cu o lingere si penetrare a gauricii din poponet de circa 10 minute, dupa care incepe lingerea lindicului si a labiilor pentru a atinge cel putin un orgasm profund. Cu toate acestea, specialistii declara ca modul in care un barbat sau o femeie determina durata optima a unui act sexual depinde de diverse criterii personale: cultura, educatie, conceptii, valori, influente sociale, relatii interpersonale etc. Si astazi exista stereotipuri in privinta educatiei sexuale - multe persoane tind sa creada, de exemplu, ca partidele de "hard-sex" promovate in productiile porno se aplica si in viata reala. In trecut, sondajele aratau ca un numar mare de respondenti si-ar fi dorit ca sexul sa dureze in jur de 30 de minute sau mai mult. Insa atat timp cat barbatii si femeile viseaza la nopti intregi petrecute facand sex salbatic, in care erectiile si orgasmele se succed precum scenele unui film erotic, va exista intotdeauna si reversul medaliei: dezamagire, confuzie si chiar aparitia unor disfunctii sexuale.




Sângele menstrual - sursă regeneratoare 

Sperma pe care o ejaculează un bărbat în mod normal conţine aproximativ 500 milioane de spematozoizi, în timp ce organismul femeii produce un singur ovul pe durata unei luni. Menstruaţia lunară a femeii reprezintă o parte a procesului de “reînnoire” a ovulului. În tradiţia tantrică, ca şi cazul creştinilor gnostici, sângele menstrual, ca şi sperma, este considerat o substanţă sacră. 

În cadrul culturilor patriarhale există un tabuu aproape universal referitor la sângele menstrual. Acesta este considerat de obicei un lucru impur, fapt total fals, deoarece el este compus doar din ovulul descompus, membrana uterului, celulele vaginale, anumite produse nutritive valoroase, lecitină şi prostaglandine, precum şi din antitoxine puternice şi din substanţe reîntineritoare cum este melatonina, fierul şi arsenicul rafinate şi potenţate. Şi totuşi, sângele menstrual reprezintă manifestarea energiei creatoare primordiale căci, în cazul sarcinii, acest potenţial energetic este cel care hrăneşte foetusul până în momentul naşterii. Preoteselor egiptene aflate la ciclul menstrual, li se colecta acest sange de catre preotii sacerdoti, pe care acestia il sorbeau ca pe un nectar. Acestui nectar i se mai spune si ambrozie, care are un miros specific intalnit in parfumurile cu miros de ambrozie. 

În general, se spune că angrenarea sexuală “excesivă” conduce la o mărire a cantităţii sângelui menstrual, dar acest fapt nu se aplică şi în cazul femeilor care aplică metoda orgasmica fara penetrarea vaginala ci doar stimularea clitoridiana si anala. Prin angrenarea amorului fara penetrarea urmata de orgasm vaginal, femeia poate beneficia în totalitate de potenţialul său sexual pe care în mod obişnuit orice femeie îl pierde în mod ireversibil. În acest mod, energia de care dispune femeia care aplica orgasmul clitoridian, se amplifică, accelerându-i integrarea şi evoluţia spirituală.





Fetelor, iată cum vor bărbaţii să arate un preludiul.

Există preconcepţia conform căreia bărbaţii ar sări fericiţi peste preludiu, adică peste momentele în care să-şi mângâie partenera, să-i sărute picioarele, chiar degetele de la picioare aşa cum mă alinta EL, să-i sărute genunchii, pulpele, coapsele, fesele, ţâţele, să i le mângâie, să-i sărute şi să-i lingă mameloanele, să-i sărute lobii urechilor, degetele mâinii şi fiecare încheietură a trupului femeii pe care o doreşte din toată fiinţa lui, pentru ca are lângă el, toată fiinţa ei şi, s-ar avânta direct între picioarele unei femei, direct în vaginul acesteia, băgându-şi pula până la cotor în femeie. 

Nu este deloc adevărat că bărbaţii vor să sară peste preludiu! Confuzia se datorează faptului bărbatul îşi doreşte, de fapt, un altfel de preludiu decât femeia. Carole Altman, autoarea cărţii „Poţi, fii propriul terapeut sexual”, explică ce-şi doresc, de fapt, bărbaţii în dormitor. Mai întâi, să te vadă, dacă s-ar putea, cu adevărat, goală tot timpul. Cu siguranţă, te-ai dezbrăcat în faţa iubitului până acum, însă există şansa ca el să nu se fi bucurat, cu adevărat, de imaginea nudităţii tale. De câte ori, trecând pe lângă el, dezbrăcată îţi treci degetele printre labiile pizdulicii, îţi mângâii poponeţul şi cu unul dintre degetele mâinii, te joci cu găurica curului? De câte ori, aflată în faţa lui, aşa ca din întâmplare, îţi cuprinzi ţâţele cu palmele şi le frămânţi gingaş? Nu te mai grăbi să te bagi sub cearşaf sau să te îmbraci după ce te-ai futut, aşa, la repezeală. Lasă-l să te contemple cu mult înainte să simţi pula lui că-ţi împinge uterul în stomac. Când te tolăneşti goală pe pat, aşeză-te într-o poziţie de aşteptare aşa cum stau eu în poza de mai jos şi lasă-l să se apropie de tine sugerându-i că-ţi place la nebunie să-ţi lingă pizdulicea şi să-ţi frământe între buze capişonul clitorisului iar, după ce, în final, într-o exaltare nebună şi-a descărcat sperma în vaginul tău, lasă-l să vadă cum aceasta ţi se prelinge din vagin, pe care o iei cu două degete şi o pui pe limbă, moment în care îi mângâi cu delicateţe capul pulii.

                                           
                                    

 De obicei, când un bărbat vede o imagine sexy cu atitudini erotice, nivelul de testosteron i se măreşte, ceea ce duce la o excitare imediată, iar erecţia se produce aproape instantaneu. Cu cât te priveşte mai mult goală, cu atât va fi mai excitat. Iar tu, vorbeşte-i. Spune-i cât de tare te excită, vorbeşte-i cât mai porcos adică: „Ah !!! Te vreau! Vreau să-ţi văd pula sculată, aratămi-o. Ia freacăţi-o puţin şi dă-mi să-ţi ling o clipă capul pulii. Ah !!! Simt cum mi se umezeşte pizda şi cum lindicul zvâcneşte între buzele pizdii”. Să te audă permanent cât de tare te excită.

Înainte să apucaţi sa vă atingeţi, după ce i-ai vorbit incitant şi excitant, întinde-te lângă el şi şopteşte-i cât de mult te excită prezenţa lui, numai când te gândeşti la el, iar el nu este de faţă. Nu te teme să foloseşti cuvinte şi fraze cât mai explicite, de exemplu, spune-i cât de udă eşti, cât de mult doreşti să-ţi bage un deget în cur şi altul în vagin, apoi să te lingă în cele două locuri, fiindcă explozia ta erotică i se datorează numai lui. Aceste comportamente din partea ta, creează aşteptarea gândirii preludiului şi cu cât se gândeşte mai mult la ceea ce va urma, cu atât mai mult se va excita. Toate vorbele excitante şi chiar porcoase i le poţi începe a spune chiar de pe stradă, în timp ce vă îndreptaţi spre casă. Odată ce l-ai hipnotizat, dacă vă aflaţi în lift sau într-un spaţiu ferit, bagă-ţi mâna în pantalonii lui şi continuă de aici, spunându-i şoptit: „Îmi place pula ta şi vreau s-o sug chiar acum”. Dacă locul este potrivit, fă-o!

Întotdeauna, să-i stimulezi două părţi ale corpului în acelaşi timp. După ce te-ai apropiat cu buzele de ale lui, trage-i uşor limba în gura ta. Linge-i şi suge-i vârful acestui organ sensibil, în timp ce cobori uşor cu mâna către zona sa genitală. În paralel cu sărutul tău pasional, apucă-l de baza pulii şi strânge-l pe măsură ce se excită. Senzaţiile pe care le primeşte din stimularea a două zone diferite în acelaşi timp devin mult mai intense. Întotdeauna tu te dezbraci prima, lent şi unduitor în timp ce ele te priveşte. Amândoi, fiind goi în pat, linge-i zona inghinală. Cu rare excepţii, toţi bărbaţii, apreciază când partenera îi stimulează această zonă sensibilă, iar când ai ajuns să-i sugi pula, nu te sfii să-ţi umezeşti în gură sau chiar în vagin un deget, arătătorul este indicat apoi, să i-l bagi uşor şi delicat în găuricea curului, ducând degetul până la capăt, după care să-i masezi prin mişcări circulare prostata. Te asigur că gemetele lui de plăcere îţi vor produce şi ţie în scurt timp o excitaţie de neimaginat iar el, cu zvâcnituri scurte şi sacadate din cur, îşi va goli prostata şi de ultima picătură de spermă.

În timp ce stă culcat pe spate citind ceva sau privind la televizor, apropie-te de el şi începi să-l dezbraci uşor, începând cu şliţul pantalonilor. Apoi, coboară cu limba între coapse şi zona testiculelor. Atinge-l uşor pentru a-i încălzi pielea şi pentru a-i stimula receptorii din zona respectivă. Pentru a intensifica şi mai mult senzaţiile, linge-i zona inghinală, apoi testiculele în timp ce i-ai îndoit genunchii şi picioarele uşor despărţite şi iarăşi te sfătuiesc, să nu eziţi a-i atinge cu limba găuricea curului dar, mai înainte, să ai întotdeauna lângă tine şerveţele umede cu care să-i ştergi delicat, elegant şi excitant atât pula cât şi testiculele şi cel mai important, găuricea curului. Şi pentru tine să faci la fel dar, să-l rogi pe el să te şteargă bine peste tot, la fel de delicat şi cât mai insistent. Desigur că, toate aceste aspecte ale igienei nu exclud baia prealabilă şi, ce este mai important, golirea totală a intestinelor, inclusiv o spălătură temeinică a colonului, treabă pe care sunt convinsă că o ştiaţi deja, însă îmi fac datoria să vi-o reamintesc.   Această poziţie îl face să se simtă extrem de vulnerabil, dar şi extrem de excitat, bine înţeles fără a uita niciodată că degetul tău trebuie să fie întotdeauna când poziţia o permite, într-o permanentă mişcare în jurul şi în găuricea curului lui. Oricât de perverşi şi depravaţi vă permiteţi să fiţi, iar ca femeie nu trebuie să ai limite, nu este permis nimănui să neglijeze igiena intimă perfectă, pe care chiar şi scatofagii nu o neglijează, excluzând momentul scatofag în sine.




69, dar în lateral.

Poziţia 69 se numără printre preferatele unui bărbat insă, ceea ce nu ştii este ca acesta are o variantă îmbunătăţită. În loc ca el să stea lungit pe spate, iar tu deasupra lui, încercaţi să vă stimulaţi oral organele genitale în timp ce staţi într-o parte, cu un genunchii îndoiţi. Această poziţie îi conferă partenerului un acces mai bun în zona pizdulicii tale şi chiar şi a anusului tău, la fel şi ţie. În plus,  îţi poate urmări expresia facială, ceea ce constituie un stimulent în plus pentru un bărbat.


Interesanta epistola pe care v-o prezint in continuare. Mi-a fost trimisa de curand de la cel, de fapt, de la prietena mea Karla, care si ea a primit-o de la singurul barbat care intr-adevar a iubit-o. Spun aceasta implicand mintea, ratiunea si in nici un chip inima careia ii este imposibil sa conceapa iubirea definitiva si irevocabila a unui barbat, pentru o femeie adica valabil si pentru mine, fata de barbatul pe care l-am alungat plictisita si satula de devotiunea lui totala fata de mine. Si acum, cand ma uraste de moarte, dovedeste aceeasi devotiune. Probabil ca atunci cand preotul spune in biserica sacramentalele cuvinte: "Pana cand moartea ne va desparti", se refera la acest sentiment pe care EL (asa il numesc eu) nu si-l poate scoate din suflet.



DE CE SE FUT PIZDELE DE LA O VARSTA FRAGEDA.



Material trimis de prietena mea intr-u curvie, Karla şi scris de iubitul ei Lorenzo



Mulți muritori de rând vă puneți această întrebare. Cum pula mea să se fută fetițele la 12-16(-18 dacă ai demnitate și ții la palmaresul și prestigiul tău) ani? Majoritatea ați zice că ”îs curve”. De obicei da, dar nu neapărat. Sau alții, ați zice că ”s-au născut curve!”. Da, fix ca mă-ta. Haideți mă că sunteți proști ăștia care dați răspunsuri de-ăstea sumare și neargumentate, tre să vă emancipez. Că până la urmă aia-i datoria mea în această groapă de gunoi a Universului, să propovăduiesc cuvântul Tatălui prin orice metodă și să-ncerc să vă arăt calea mântuirii, să vă fac să fiți coerenți cu voi înșivă, să vă ridic nivelul submediocru de cunoștințe.


Răspunsul e simplu. Parțial, e vina ecosistemului depravat în care crește creatura care se naște proastă, fiind împiedicată de anumite obstacole ce fac parte din ecosistemul respectiv să evolueze. Dar PRINCIPALA VINĂ o au părinții cu frică excesivă de Vechiul Mântuitor (ăla ratat, hipiot și pudic) și de Dumnezeu, care au păr pubian (și, probabil, păduchi din belșug) la genitale și care consideră că actul sacru sexual are ca scop exclusiv procrearea sau niste parinti care si ei au fost tot depravati de la nastere. Stați că am și argumente, nu ca voi, ființe primitive ce sunteți.

În primul rând, astfel de părinți fanatici religioși și/sau obsedați de control transformă orice creatură inocentă și pură tocmai într-o curvă fără măsură. (Ce filosofie și rime-am în cap, nu ca repării românași care se cred andărgraund și pe care-i șterg mamele la cur și le țin puţulica să se pișe-n oliță). E cunoscut faptul că dacă părinții-s extrem de exigenți, copilul devine încet, dar sigur, tocmai coșmarul părinților. Pentru că e mișto să-ncalci regulile, e mișto să faci ceva ce ți se bagă pe gât să nu faci, chiar dacă tu nu te-ai fi gândit absolut niciodată, nici din greșeală, nici din demență pură, să săvârșești faptul interzis, să te lași în mâinile ispitei. Sau, daca ai avut ca modele niste parinţi ce se futeau in mijlocul curtii sau ziua in amiaza mare in sufragerie cand voi vroiati sa va faceti lectiile si ei huruiau si gafaiau ca doua locomotive care urca la deal, pai atunci voi lasati cartea la o parte si vă holbati la cum mata i-o sugea lu tactu şi intre doua inghitituri il injura de mama, zicandu-i: „bai animalule, Mita de la posta tot asa ti-o suge ca mine?  Hai să dau câteva exemple înțelepte.. 

Cel mai cunoscut, Adam, Eva și mărul. Când Tatăl le-a interzis acelor creaturi proaste să halească din măru ăla din mijlocul grădinii, imediat a izbucnit în subconștientul lor ideea că mărul respectiv e special, e ceva bun, superior, o resursă de care altcineva vrea să beneficieze la un moment dat și din egoism pur sau din interes propriu interzice acea chestie maselor, păstrând-o doar pentru sinele lacom. Bine, Tatăl oricum nu mănâncă, e transparent. Îl doare-n pulă de merele ălea care oricum au viermi flocoși, dar a vrut să vadă dacă viziunea lui era adevărată. Nu era sigur că dacă unor făpturi muritoare le plac perele și le interzici merele, sugerând (voluntar sau involuntar) că ar fi mai bune, acestea vor renunța la propriile gusturi și vor încerca să fie cool. Iar rezultatu-l știm cu toții, deci Tatăl s-a convins.

Un alt exemplu ar fi chestia cu-nvățatul. Mama frustrată (care se urăște pe sine și care a ajuns femeie de servici la o cârciumă-n pericol de dărâmare deși-și dorea să fie doctoriță şi se fute cu carciumarul in magazia de alimente) îl obligă pe prunc să-și polueze creierul cu chestiile ălea inutile, să-și mănânce nervii cu teme care nu-i asigură dezvoltarea judecății ci doar îi mănâncă timpul și îi ucide viața socială, doar pentru faptul că ea, femeie proastă, vrea să se i se laude Mărioarei de vis-a-vis că fii-su a fost la olimpiadă la biologie și că va ajunge doctor (sau cel puțin veterinar, masturbând rozătoare domestice cu penseta pentru a le satisface și a le arăta plăcerile vieții). Zis și făcut, în primii ani zgâmboiu-și dedică viața școlii, tocește, poartă ochelari, ia drept premii cărți cu scufița roșie și diplome inutile, participă la olimpiade, nu știe ce-s ălea țâțe și-și ia bătaie de la ăia jmekeri în budă. Dar, după ce se umple paharul, pruncul inocent se leapădă de falsa dexteritate și devine şi el jmeker, rămânând astfel corigent la câteva materii, drogându-se, futând curvulitele in WC-ul scolii, lovind-o pă mă-sa aia proastă între țâțe și ”inițiând” alți tocilari, arătându-le calea cea dreaptă. 
La polul opus, țiganca obeză și analfabetă împodobită cu bijuterii de badog stropite cu aur (nu-s rasist, dar ăștia care-și distrug propria comunitate prin obiceiuri medievale și moravuri superficiale chiar nu-și au rostul în societate) își obligă puradul să-și bage pula-n școală că ”haulio mo, ce phizda mă-tii vrei, să înveți să citește? pentru care motiv, fă, mâncațaș, pentru chărți? ia lasă chărțile că-s bună dă băgat pă sobă și pune mâna și stropește lanțu câinelui cu haur și vinde-l la ființe proaste în thimp ce thac-tu-i în franța făcând phalaturi!” și-i impune să se-nsoare la 10 ani cu o țigăncușă pe care n-a văzut-o niciodată. Puradu, care n-are nicio vină, vede (dacă nu trăiește-n șatră) că normal e să mergi la școală, să înveți, să-ți dezvolți competențele și să te faci cât de cât respectat. Astfel, și-ar dori să-nvețe și să se integreze-n societate, încercând să refuze să trăiască-n acel mediu canceros. Din păcate, de obicei puradu nu reușește să-și atingă scopurile, fiind ținut în frâu de către mă-sa aia scârboasă și de către sistemul prost gândit.

Din exemplele relatate anterior se observă că părinții-s de vină. Și-acum ajungem și la faza cu futaiu'. Părinții fanatici, influențați de munca agricolă intensă, consideră că sămânța trebuie neapărat să producă ceva, în orice domeniu. La ţăranii aştia proşti, nu contează că bagi sămânța-n pământ sau în pizdă, pentru ei trebuie obligatoriu să iasă fructu', că altfel e muncă inutilă și pierdere de vreme. Asa că după ce vin de la muncă, dou o raita prin sat dupa o pula belită sau o pizdă leşinată. De asemenea, fiind mari cărturari și cunoscători ai învățăturii stricte a primului mântuitor (da, ăla ratat pe care l-am menționat la începutul textului), consideră că actul sexual, dacă e manual, oral, anal, sau normal care are ca țel doar satisfacerea mediocră și superficială a poftelor corporale și nu producerea miracolului procreerii, este păcat de moarte și are ca rezultat sodomizarea-n iad de către demonii-n călduri.

Astfel, când fătuca, sugând din biberon, întreabă cum a apărut ea pe această lume, părinții morbizi simt o rușine interioară care-i macină (o fi din cauza flocilor de la organele reproducătoare, sau din cauza păduchilor?) și îi răspund, blând, că a adus-o barza. După ce fătuca merge la școală și-și bat pula colegii și învățătoarea de ea că nu ştie cum spermatozoidul a intrat in ovul şi i-a dat viaţă, vine acasă frustrată cu inocenţa pătată, căutând sprijin în sânul părinţilor. Aceştia nu-i oferă fetiţei (încă o putem numi aşa, într-un mod nepervers) o educaţie sexuală corespunzătoare şi-i bagă pe gât să NU FACĂ SEX PÂNĂ SE MĂRITĂ, că plăcerea trupească-i păcat şi plânge Maica Sfântă. Fetiţa aude noţiunea prohibită, PLĂCERE INTERZISĂ, constatând că această plăcere e interzisă din motiv că-i ieşită din comun. Deoarece tot ce e ieşit din comun e interzis. Deci (da, încep cu deci, că e o concluzie), fetiţa caută pornografie pe net, îi e scârbă, îşi cumpără reviste Bravo, citeşte sfaturi de-acolo, îşi face rost de-un lăbar sau de-un fals gigolar care-o prosteşte cu-o ciocolată Poiana şi se fute la acea vârstă fragedă, evoluând, de la stadiul de fetiţă, la stadiul de versată prematură proastă, sau la stadiul de curvă proastă. Şi, cum nu a beneficiat de o educaţie sexuală corespunzătoare, uneori uită de protecţie, trezindu-se cu plodu' lipit de pizda strâmptă şi merge la ţăranu' de ta-su' care-i zice că-i o curvă şi-i bagă furcoiu-n uter, devenind subiect de ştirile de la ora 5. Dacă n-o omoară ta-su, mai mult ca sigur va fi o curvă proastă, pocind genul feminin şi hrănind inevitabil sexismul.

În al doilea rând, mediul în care va creşte fetiţa o va influenţa, în mod direct sau indirect, să aleagă Calea Doamnei sau Calea Curvei. Dar aici îs mai mulţi factori, cum ar fi accesul nelimitat la internet, abuzul de stupefiante, violenţa, pedofiliă, traficul de carne vie, cititul excesiv de reviste pentru femei, etc. N-are rost să dau detalii că deja am scris prea mult. Şi oricum, cea mai mare vină o au părinţii ignoranţi.

No, ziceţi că n-am dreptate. N-aveţi cum, că io am argumente şi voi nu. Şi astfel vă lărgesc cu Pula Mea înfăptuitoare de minuni diametrul nărilor, dovedindu-vă că aveţi mulţi paşi de parcurs până la progres şi iluminare.

Lăudat să fiu Eu.






Relaţie stabilă
Avantaje: vei evita multe traumatisme fără să-ţi reprimi instinctul care te determină să cauţi protecţie continuă, mai ales atunci când ai o problemă care îşi cere implinirea maternală. Inconveniente: oboseală, delăsare, plafonare... acelaşi bărbăt ani în şir, cu aceeaşi telecomandă a televizorului în mână.

Concubinaj

Avantaje: schimbarea partenerului (din ce în ce mai bun), multiplicarea întâlnirilor amoroase îţi vor permite să-ţi descoperi toate faţetele personalităţii tale. Vei avea satisfacţia cunoaşterii propriei valori, vei putea să-ţi dăruieşti mult mai mult trupul decât se aşteaptă de la tine. Inconvenienţe: oboseală, insatisfacţie; te vei întreba într-o bună zi la ce ţi-a folosit această alergătură după bărbaţi... şi cum fizicul plăteşte tribut anilor, te vei trezi singură cu pisicile tale. 

19 aprilie 2011

Diferenta de varsta intr-un cuplu ne face deseori sa ridicam sprancene ori sa ne punem problema trainiciei perechii. 30 de ani conteaza?

"As vrea sa va pun unele intrebari legate de diferenta de varsta. Exista 30 ani in plus pentru iubitul meu - eu 30 si el 60 si as vrea sa stiu cum se traduce asta intr-o relatie, in special in partea ei sexuala. Nu-mi dau seama cat este mit si cat este adevar in acea problema a diferentei de varsta. " 

Chiar daca pare "de comentat", o astfel de relatie este de cele mai multe ori mai mult decat frumoasa si echilibrata. Tot atat de adevarat este ca aceasta diferenta poate fi avantaj doar daca ambii parteneri sunt trecuti de 25 de ani. Ambii parteneri au multe de invatat si de experimentat. Barbatul este echilibrat emotional si social, matur si stabil, asigurandu-i partenerei siguranta de care aceasta are nevoie. La randul lor, sunt interesati de femeia proaspata, optimista si ingenua, in cautarea unui protector. 

Viata sexuala este unul dintre factorii care dicteaza longevitatea unui cuplu, precum si functionalitatea lui. Diferenta semnificativa de varsta intre parteneri poate face diferenta intre intensitatea libidoului acestora. Totusi, exista barbati de 60 - 70 de ani care sunt mai activi sexual decat femei la 25.

Dinamica sexuala a cuplului depinde de foarte multi alti factori, varsta aflandu-se in coada listei. Deci ingrijorarea fata de viitorul relatiei dumneavoastra trebuie indreptata catre alte aspecte importante, decat catre cei 30 ani din buletin.

CUM SA EXCITI O FEMEIE IN FUNCTIE DE ZODIE

Fiecare zodie are propriile puncte erogene si propriul mod de a privi sexul, inclusiv propriul mod de a se comporta in pat. Descopera ce ii place in pat unei femei din oricare zodie si cum poti sa o exciti.

Cum sa exciti o femeie Berbec
Femeia Berbec are nevoie de un barbat indecent si spontan in pat pentru a simti valurile de placere. Are orgasm daca barbatul o domina în timpul sexului, dar ea il domina pe el in relatie. Daca el conduce relatia si o joaca pe degete, iar ea stie asta, cu greu va avea orgasm… Nu ii va oferi satisfactia de a se afisa intr-o postura atat de vulnerabila in fata lui. Cat despre ce tehnici de stimulare ii plac, tot ce tine de zona capului ii provoaca senzatii sublime. O mana care o apuca de par, o muscatura de lobul urechii sau un deget plimbat pe buzele ei ii declanseaza orgasmul. O fantezie care ii trezeste simturile este cea in care este legata de maini.
Cum sa exciti o femeie Taur
Femeia Taur este una dintre cele mai senzuale, asa ca are nevoie de un partener atent la nevoile ei. Un barbat care priveste sexul ca pe un sport o lasa rece. Unul care nu se grabeste cu preludiul si stie cum sa pregateasca atmosfera perfecta pentru sex o atrage. Barbatul cu care face sex, trebuie sa ii dedice mult timp in relatie, caci nu se va relaxa cu un iubit care o neglijeaza. Cat despre ce tehnici de stimulare ii plac, femeia Taur simte valuri de placere atunci cand partenerul isi plimba mainile pe trupul ei in timpul sexului si alege o pozitie din care ii poate dezmierda cu sarutari fierbinti gatul. O fantezie care ii trezeste simturile este cea in care o rasfeti cu un masaj erotic.

Cum sa exciti o femeie Gemeni

Femeia Gemeni are nevoie de o apriga stimulare mentala pentru a avea orgasm, asa ca se va plictisi teribil in pat cu un barbat care crede ca sexul inseamna doar activitate fizica. Are nevoie de un barbat cu simtul umorului, cu propuneri nebunesti si cu multa imaginatie, atat in pat cat si in afara lui. Cat despre ce tehnici de stimulare ii plac, femeia Gemeni apreciaza un sms incendiar primit cu cateva ore inainte sau un film porno vizionat in timpul preludiului. Adora sa fie atinsa pe maini, asa ca daca partenerul i le prinde deasupra capului, merge la sigur. O fantezie care ii trezeste simturile este cea in care isi tachineaza iubitul in fel si chip.

Cum sa exciti o femeie Rac

Femeia Rac adora sa se supuna partenerului ei in timpul sexului. Nu va avea insa curajul sa se lase pe mana oricui. Are nevoie de un barbat afectuos in relatie, care sa ii inspire incredere, pentru a simti fiori de placere. Rolul de femeie supusa presupune si un partener cu initiativa, care sa ii dicteze ce sa faca in pat. Cat despre ce tehnici de stimulare ii plac, femeia Rac va ajunge cu siguranta la orgasm daca i se ating intr-un mod senzual sanii, ori cu mainile, ori cu buzele. Adora sarutul frantuzesc asa ca sunt mai mari sanse sa atinga orgasmul, daca isi saruta cu patima iubitul in timpul partidei de sex. O fantezie care ii trezeste simturile este cea in care partenerul ii da ordine in pat.

Cum sa exciti o femeie Leu
Femeia Leu poate intimida cu usurinta un barbat in pat pentru ca este o fire extravaganta si dominatoare. Are nevoie de un barbat cu o personalitate puternica, care sa-i poata face fata. In pat pune mare accent pe modul cum arata, asa ca nu va avea orgasm, daca a facut putina burtica sau i-a aparut un cos. Cat despre ce tehnici de stimulare ii plac, femeia Leu va simti valuri de placere atunci cand partenerul ei o strange cu forta de mijloc sau ii saruta tot spatele. Ii plac pozitiile de sex inedite si care dau bine, pentru ca, asemenea unui barbat, o excita stimulii vizuali. O fantezie care ii trezeste simturile este cea in care isi domina partenerul in pat, iar el o indupleca cu complimente.
Cum sa exciti o femeie Fecioara
Femeia Fecioara crede ca totul tine de tehnica, asa ca apreciaza un barbat care stie cum sa o atinga, unul care o intreaba ce ii place mai mult si care pune in practica ce a invatat. Fanteziile si jocurile erotice nu ii trezesc asa de mult interesul. O atrag tocilarii, acei barbati care nu au avut foarte multa experienta cu sexul opus si care sunt mult mai dornici sa invete si sunt mai usor de manevrat. Cat despre ce tehnici de stimulare ii plac, femeia Fecioara il va ruga pe iubitul ei sa zaboveasca cu saruturile pe abdomenul ei, inainte unei partide de sex oral. Odata ce incepe partida de sex normal nu va intarzia sa aiba orgasm. O fantezie care ii trezeste simturile este cea in care iubitul joaca rolul de sclav care ii indeplineste toate dorintele.
Cum sa exciti o femeie Balanta
Pentru femeia Balanta conteaza abordarea celui cu care urmeaza sa faca sex. Chiar daca s-a certat cu iubitul ei, in cazul in care o asteapta cu o cina la lumina lumanarilor, ea i se va darui total, indiferent de conflictele dintre ei. Un barbat care o trateaza ca pe o femeie oarecare nu ii va provoca decat indiferenta. Cat despre ce tehnici de stimulare ii plac, femeia Balanta are un posterior foarte sensibil la atingere, asa ca va atinge culmile placerii, atunci cand iubitul o tine de posterior in timpul sexului. Este o femeie careia ii place sa ofere in pat, asa ca o fantezie care ii trezeste simturile este cea in care il rasfata pe iubitul ei cu diverse ritualuri, cum ar fi masajul cu un ulei afrodiziac.
Cum sa exciti o femeie Scorpion
Femeia Scorpion reprezinta o provocare intre asternuturi chiar si pentru cel mai dezinhibat barbat. Ea nu are nevoie de un partener exemplar, ci doar de unul care sa o lase sa se manifeste in voie. In asternut, traieste sexul cu mare intensitate. Un barbat care o priveste cu consternare nu reuseste decat sa o enerveze. Cat despre ce tehnici de stimulare ii plac, femeia Scorpion se excita cel mai usor atunci cand partenerul ei merge direct la tinta. Zona sa intima este deosebit de sensibila, astfel ca o mana plasata în interoriul coapselor este preludiul perfect. Pozitiile de sex care ii stimuleaza si clitorisul o aduc garantat la orgasm. O fantezie care ii trezeste simturile este cea in care imbina placerea si durerea in timpul sexului.
Cum sa exciti o femeie Sagetator
Eu sunt Sagetator cu ascendent in Capricorn.
Femeia Sagetator este o exploratoare in asternuturi, asa ca are nevoie de un partener gata pentru calatorii pe distante lungi. Tinde sa aiba mai usor orgasm intr-o relatie bazata pe sex, in care partenerul nu o constrange cu dorinta unui angajament emotional. Are nevoie sa se simta libera in afara dormitorului, pentru a trai senzatii tari in interiorul lui. Cat despre ce tehnici de stimulare ii plac, femeia Sagetator adora sa fie tachinata cu atingeri in jurul zonei sale intime, cum ar fi o masare usoara a coapselor. Ii plac si gesturile indecente, cum ar fi palmutele sau zgarieturile usoare. O fantezie care ii trezeste simturile este cea in care partenerul o surprinde cu o pozitie sau o atingere noua.
Cum sa exciti o femeie Capricorn
Femeia Capricorn este recunoscuta pentru rezistenta ei in asternut. Doar un barbat care reuseste sa i se strecoare pe sub piele reuseste insa sa vada aceasta latura a ei. Asa ca ea are nevoie de un partener persistent, care sa o asigure ca intentiile lui sunt curate, caci acest femeia Capricorn nu reuseste sa atinga orgasmul decat alaturi de un partener ce ii ofera stabilitate. Cat despre ce tehnici de stimulare ii plac, femeia Capricorn adora sa fie atinsa cu diferite obiecte in timpul sexului, de la un vibrator, pana la o pana fina. Urca pe culmile placerii atunci cand iubitul ei ii ia capul intre maini si o trage mai aproape de el sau cand ii manevreaza picioarele in timpul unei pozitii de sex. O fantezie care ii trezeste simturile este cea in care incearca sa prelungeasca cat mai mult partida.
Cum sa exciti o femeie Varsator
Femeia Varsator detesta lipsa de imaginatie si traditionalul inclusiv intre asternuturi. Asa ca un partener care nu ii trezeste interesul in afara dormitorului nu ii va oferi in pat fiori de placere. Ea are nevoie de un barbat inventiv, care sa primeasca cu bratele deschise orice propunere sexuala din partea ei, oricat de neconventionala ar fi. Cat despre ce tehnici de stimulare ii plac, femeia Varsator se topeste de placere atunci cand partenerul ei alege o pozitie de sex din care sa ii poata strange gambele sau sa ii poate saruta gleznele. O fantezie care ii trezeste simturile este cea in care joaca diferite roluri in pat cu iubitul ei.
Cum sa exciti o femeie Pesti
Femeia Pesti considera ca emotia actului este motorul placerii fizice, asa ca tinde sa aiba orgasm cu un barbat care ii provoaca fluturi in stomac, indiferent ca se afla sau nu intr-o relatie serioasa cu el. Important este sa existe o chimie puternica intre cei doi, pentru ca acest nativ sa simta valuri de placere. Cat despre ce tehnici de stimulare ii plac, femeia Pesti are un fetis pentru picioare, asa ca un preludiu in care partenerul ii maseaza cu uleiuri aromate picioarele, oprindu-se sa-i dezmierde degetele, este baza perfecta pentru orgasm. O fantezie care ii trezeste simturile este cea in care simte ca se contopeste cu iubitul ei in timpul sexului, atat fizic, cat si spiritual.



20 aprilie 2011

FEMEIA DIN ZIUA DE AZI

Eu nu mai vreau, "sa rămânem doar prieteni".

Printre cunostintele mele din tabara adversa, vreo cateva tin mortis "sa ramanem prieteni". Din manualele lor de emancipare, au invatat ca maturitatea s-ar traduce in iesitul in oras si dupa ce am incetat sa stam in acelasi pat. Sau in dusul la filme plicticoase si imprumutatul de carti. Asadar, in "sa fim prieteni". Recunosc, o vreme am incercat sa fiu un delicat si un finut si sa le explic ca prietenia asta ar putea sta in calea dezvoltarii si concretizarii unor interese – de ambele parti – catre noi parteneri. Ca s-ar putea sa ne deranjeze aparitia a noi personaje de sorginte conjugala in peisajul amicitiei noastre. Ele scuipau in san si ziceau "Poate pe tine sa te incomodeze! Pe mine, nuuu! Vai, draga, se poate?! Nu ma cunosti deloc!". Pana la urma, fara exceptie, se dovedea ca, pe langa faptul ca le cunoscusem in sensul biblic, le mai dibuisem si altfel. Nicio prietenie din asta nu s-a incheiat bine si niciuna nu a tinut mai mult de 30 de zile.

Acum ceva vreme, lucrurile erau mai clare. Doi oameni cand renuntau la verighete, fie ele si simbolice, abdicau si de la alte functii. Fiecare o lua de la capat, in alte parti ale orasului eventual, lumea era mai sanatoasa si situatia mult mai limpede. Se dusmaneau cand se intalneau, femeia incerca sa-i puna piedica barbatului, el incerca sa scape cu fata curata si se ruga doar sa nu se intample ceva in public desi toata lumea era plina de intelegere. Toti stiau cum merge treaba. Femeia abandonata e o fiara ranita. Rage, da din copite, mugeste – asta e rolul ei si e normal sa fie asa. Universul functiona in parametri normali. Curentele astea feministe noi sustin insa sus si tare ca pisica si cainele pot fi prieteni. Cu asta nu pot fi de acord.

Eu sustin ca pot fi "prieteni" atata timp cat au acelasi interes sexual. Sau cand acesta lipseste de ambele parti si a lipsit dintotdeauna. Din diverse motive. S-a mai vazut, mai rar, dar totusi se intampla. O pigmee si un suedez, de exemplu, nu cred ca au multe sa-si spuna si sa-si faca. Ei da, pot fi prieteni. Sa fiu indulgent totusi si sa presupun ca cei doi, el si ea, ajung la pace si buna intelegere. Ea nu-i va otravi lui cafeaua cand o va vizita si nici nu-i va turna bromura in dulceata dupa ce va afla ca in viata lui exista o noua ea. Sa zicem chiar ca si-a aflat si ea consolarea in bratele altcuiva. Tot ramane intrebarea si marele mister: ce fac cei doi, indivizi al caror sex nu coincide, atunci cand sunt prieteni? Daca atunci cand formeaza o pereche intru delectarea trupurilor, mai gasesc sa-si spuna lucruri, cand se despart, terenul comun a disparut. Ce poti vorbi cu o femeie? Daca nu faci sex, ce altceva poti face? Te duci cu ea la fotbal? O tii de mana la cumparaturi? Ii dai sfaturi si incepi sa inveti care e diferenta intre strampi si ciorapi? Te prefaci ca plangi la Twilight? Zici si tu ca vampirul e frumos si miroase si a viril? Cand am incetat sa fiu finut si delicat, le-am si pus cateva dintre intrebarile de mai sus. Sa-mi zica si mie concret ce ar insemna “hai sa ramanem prieteni”. Inseamna ca poate sa ma sune cand sufera de sindromul premenstrual, cum face cu prietenele ei? Inseamna ca poate sa-mi planga in brate cand o paraseste altul care nu vrea sa "ramana prieten"? Dar sex putem sa facem? Asa, ca intre prieteni, desigur. Nu? Nu putem? Putem, dar cu o conditie?

Conceptul de amicitie postcoitala e unul incert, invaluit in nebuloase si, cum am o mentalitate sanatoasa dupa care sa ma ghidez, deloc autodistructiva, am ales sa nu mai am de-a face cu el. Ar insemna sa mizez prea mult pe stabilitatea psihicului feminin – care reprezinta o utopie si intr-un mediu normal, va dati seama ce se intampla in conditii vitrege, de stres. Statisticile neoficiale sustin ca 70% dintre femeile care zic "sa ramanem prieteni" nu fac altceva decat sa ceara un armistitiu. Incheie cu tine o alianta ca sa te aiba aproape. O vreme, se transforma in fiinte asexuate ca sa-ti slabeasca vigilenta. Si cand ti-e lumea mai draga, te pomenesti cu reprosuri ca le-ai dat speranta false, ca ele credeau ca voi construiti ceva acolo si cand colo, tu erai bineinteles un curvar si un nenorocit. 20% o fac pentru a avea un partener de Revelion si alte sarbatori legale, crestine sau necrestine. 10% o fac pentru ca nu au nici alti prieteni, nici prietene. Dupa ce vei disparea si tu, isi vor face cont pe Facebook. Tot tu vei fi primul caruia ii vor trimite un "request".


Ingredientul secret al fericirii feminine

S-ar zice ca reteta fericirii e o treaba tare complicata pentru ele. Nu am pretentia ca as avea vreo sansa sa epuizez subiectul, plus ca lista ingredientelor se modifica zilnic, in acelasi ritm in care o face piata de diverse farafastacuri. De pilda, acum 3 ani femeile puteau fi fericite si fara un palton cu dungulite roz pe maneci, sa zicem. Acum, nu. Sa incerci sa fii in pas cu noutatile inseamna sa fii un veritabil Sisif, care impinge bolovanul capriciilor in fiecare sezon, luna, anotimp. Iar bolovanul creste si tot creste ajungand adevarata cariera de piatra. Exista totusi un nucleu dur, un miez constant. Asupra unora dintre elementele indispensabile m-am oprit deja. Azi va vorbesc despre unul mai bizar, care ar putea fi comparat cu o mirodenie, un condiment, care face sa capete valoare, care evidentiaza si potenteaza restul ingredientelor, asta ca sa pastram referintele culinare. Ei, ingredientul secret este suferinta. Durerea. Lacrimile si sangele.

Vrei sa faci o femeie fericita, fa-o sa planga. Nu in fiecare zi caci pana la urma, stiti si voi, repetetia este una dintre mamele invataturii, iar ea ajunge sa se imunizeze si sa nu mai fie receptiva la stimul. Ceea ce nu e ok caci inseamna mai mult de munca pentru noi. Suferinta, chinul este un fel de antrenament pentru psihicul feminim. Altfel, are tendinta de a cadea in pacatul delasarii, nu mai e atenta si incepe sa se plictiseasca. Presupunand ca, din cine stie ce motiv obscur, doriti sa va bucurati de avantajele carnii si mintii unei anumite femei pentru mai mult timp decat ar fi normal si sanatos, atunci luati aminte. Uitati de sabloanele cu simtul umorului, amabilitatea, politetea si inteligenta voastra. Toate astea nu fac doi bani daca nu sunt asezonate cu stropi regulati de durere. Langa carnea de vanat, e nevoie si de un pahar de vin rosu, zdravan, cu aroma puternica, nu? Ei, asa functioneaza lucrurile si in acest caz. S-ar putea sa ajunga sa vi se para plictisitor jocul asta de-a calaul si victima. Pentru ca partea proasta e ca, dupa durere, leacul tot voi trebuie sa i-l dati. Altfel nu veti mai avea liniste nici sa-l urmariti pe Ioanitoaia. Ea va uita ca este, de fapt, o falsa victima, ca si-a comandat singura suferinta prin posta si va incepe sa te trateze ca pe un veritabil calau. Pricepeti ca e parte a jocului, teatrul trebuie sa fie autentic si cum protagonista e labila prin nastere si evolutie, va incepe sa se confunde cu personajul interpretat. Daca uitati cumva sa-i administrati doza saptamanala de chin, puneti-va un reminder pe telefon. Rugati un amic care sta bine cu memoria sa va sune. Va descurcati voi. E mai usor decat pare, veti vedea ca, dupa o vreme, ocaziile se vor ivi singure si neinvocate.

Poate vi se pare de domeniul patologicului ce va spun eu aici, dar va asigur ca asa e. Sute de ani ne-au adus in aceasta ipostaza. Nu as vrea sa intram in amanunte plicticoase de sorginte istorica si religioasa, in referinte la madonne care plang si icoane cu ochii umezi plimbate dintr-o biserica in alta. Cumva insa, de la Eva incoace, femeia si durerea au fost surori bune si s-au sustinut reciproc. Aici ma intorc la acele voci pitigaiate care ne reproseaza noua o superficialitate proverbiala. Daca nu suntem cu lacrimile in barba, daca nu ne lasam zgaltaiti de suspine si nici nu cadem prada furtunilor hormonale, atunci apanajul profunzimilor ne este necunoscut. Femeia are nevoie de durere ca sa simta ca e profunda, nu de altceva. Daca voi nu tineti niciun bisturiu in mana cu care sa operati o mica incizie, o vanataie, un cucui, o contuzie orice, va va aduce ea un topor si vi-l va pune in mana cu priviri incarcate de repros a "ce barbat mai e si asta care nici macar nu ma face sa sufar?!". Dupa descarcare, post potop, se va simti usurata de o povara, inexistenta intr-adevar, dar totusi usurata, milostiva (te va ierta pe tine, pacatosul) si extrem de profunda. Nu conteaza motivul, inventat sau nu, al smiorcaielii de pe canapea. Odata incheiat episodul, se va simti mult mai profunda, mai inteligenta, in stransa comuniune cu marii ganditori ai lumii, Kierkegaard, Paulo Coelho si sclava Isaura.  E posibil chiar sa plece hotarata spre o papetarie, sa-si cumpere un carnetel rozaliu si un creionas si sa inceapa sa-si noteze "gandurile", mult prea importante ca sa-si permita sa le uite pana a doua zi dimineata. Ca "na, stii cum sunt, ma iau cu una, cu alta...", va zice ea preocupata si ingandurata. Nu va faceti griji. Nu aveti nevoie de cine stie ce resurse pentru a starni profunzimile din ele. Uitati sa duceti gunoiul, nu raspundeti la un telefon, omiteti sa-i ziceti la multi ani (asta e deja un gest indraznet) si profunzimile suferintei metafizico-ontologice vor fi asigurate. Veti aparea in ochii lor in lumini cu totul noi si inedite. Caci cine altcineva cu gesturi atat de marunte le va provoca trairi atat de intense?


Atentie: ganditul nostru dauneaza grav sanatatii lor!

Exista un set de intrebari care scoate din minti orice barbat. Stiu ca va spun degeaba si ca primele intrebari pe care le veti pune vor fi chiar acelea, alea insuportabile, care apar la fel de placute ca o bormasina ce se aude duminica dimineata dupa ce toata sambata noaptea ti-ai petrecut-o la un chef. Dintre aceste intrebari, un loc special, indeajuns de special incat sa-mi merite atentia, il ocupa stupida intrebare "La ce te gandesti?". Tintele nefericite ale acestei imbecile intrebari suntem chiar noi. Pe ele nu le intreaba nimeni niciodata asta. Banuiesc ca actiunea pe care o executam pare atat de insolita in universul feminin incat nu se pot abtine. Ceva le atrage atentia: o fiinta ganditoare este pentru ele un peisaj exotic, o aparitie nemaipomenita, un fenomen al naturii iesit din norme, ca o bucata de meteorit pe care o gasesti printre razoarele de patlagele si varza. Confruntate cu ciudata panorama, inainte sa apuce ele insesi sa cugete, instinctual se reped cu "La ce te gandesti?". Dupa ce-si revine din uimirea initiala, dupa ce este de-a dreptul captivata de spectaculosul posturii unei fiinte ganditoare, pe femeie o apuca panica. O panica infioratoare, paralizanta. Pentru ca, orice ar face, ea nu stie ce se intampla intr-un craniu. Nu ar interesa-o in mod deosebit asa ceva. Sunt alte activitati ale corpului uman care o preocupa infinit mai mult. De pilda, cum se vede fesa dreapta comparativ cu cea stanga atunci cand se angajeaza intr-o actiune de deplasare intr-o multime si i-ar placea deosebit de mult sa stie ce latura o avantajeaza mai mult si din ce unghi ar trebui sa fie privita de un trecator oarecare, din cartierul Rahova, care se intampla sa treaca pe la Piata Romana de doua ori pe saptamana, chiar in dreptul covrigariei de pe strada care da in Amzei.

Sigur ca ar fi preferabil ca itinerariile celor doi sa se intersecteze la ore cand traficul nu este atat de intens, dar femeia a invatat sa se descurce cu haosul care domneste in jungla urbana si sa-si potenteze in mod egal si nediscriminatoriu cele doua fese pe care le are in posesie. Asadar, am stabilit ca activitatile cerebrale nu o intereseaza in mod deosebit si ca ar fi extraordinar de socata sa afle, de pilda, ca pana si fesele ei, indiferent de unghi, sunt "guvernate" tot de chestia aia cenusie si ridata la unii, "proaspata si neteda" la altele, din cutia craniana. Becul lui Pavlov este pentru ea, in acest caz, faptul ca ceva se intampla legat de tine si ea nu stie ce anume. E fericita cand stai si te uiti la meci, de pilda, pentru ca e vorba de o activitate simpla, pe care o poate urmari si o poate intelege. E ok si cand te duci la munca, si cand faci orice e vizibil, in general. Faza asta cu ganditul insa o destabilizeaza total si e posibil sa-i afecteze inclusiv ciclul menstrual, sa-i produca urticarie si iritatii in zone greu accesibile. E ceva dubios acolo, fara urmari vizibile. Adica nu e ca si cum te gandesti, ai fata aia incruntata si aducatoare de riduri – dupa cum, panicoasa, observa ea – si dupa aia te duci sa duci masina la spalat sau sa plantezi copacei in fata blocului. Nuuu, tu esti uneori tare ciudat: ai fata aia care indica faptul ca gandesti, nici nu vorbesti cu ea, ii raspunzi monosilabic ca ea sa constate, dupa o jumatate de ora sau o ora, ca nu se intampla nimic! Nu faci nimic, nu se schimba nimic in realitatea inconjuratoare si ea crede ca ganditul asta trebuie sa aiba niste urmari in plan concret care sunt vizibile si masurabile. Daca acestea nu apar, atunci e clar ca se intampla ceva ciudat. Ceva bolnav. Eventual ca esti un pervers. I se pare ca ganditul asta "aiurea" e ca masturbatul. Nu rezulta copii, nu se coc fructe, nu se intampla nimic. Si daca n-ar fi ceva bolnav si rusinos, de ce ai mai face-o asa pe ascuns, de ce nu poti gandi si tu normal, ca toata lumea, in vazul tuturor? Si, mai ales, intrebarea suprema: "DE CE, MA ROG, NU POT STI SI EU LA CE TE GANDESTI?".

Am vazut femei atat de panicate de ganditul asta misterios al barbatilor lor incat toata ziua incercau sa ghiceasca in cafeaua lui la ce se gandeste el atata. Asta e boala curata, ziceau ele. Ce se petrece dincolo de frunte e privit ca un abces de ele, ca o posibila infectie exotica si trebuie starpit de urgenta. Uneori cheama preotul sa-i demonstreze barbatului bolnav ca atata gandit nu face bine si ca de la ganduri vine dracu si cine stie in ce dai. Sau ajung la concluzia la gandurile duc la depresie si la imputinarea trupului. Intre timp, il injura vartos pe cel care a avut primul ideea ganditului ca daca nu se apuca el, nu mai gandea nimeni si ce bine ne era acum. Femeile mai moderne nu pricep si pace de ce statul nu finanteaza vindecarea oamenilor – a se citi “barbatilor – de boala asta tainica si rusinoasa, mai ceva ca un part. Se zvoneste ca in curand pun la cale un miting. 

Nu mai salvati modelele

Pe sistemul "si bogatii plang", am aflat de curand ca cica si "modelele sufera". Ca tot s-a mobilizat lumea zilele astea sa salveze un caine cu botnita pe care-l pastea moartea prin inanitie (as fi curios ce procent din participantii la nobila misiune erau femei), ma dedic si eu unei cauze inutile. Sa facem mai intai un portret robot al modelei. Modeaua este o fiinta de sex feminin care a renuntat la aparente tocmai mizand pe ele. Sa ma explic. Modeaua, in esenta, e o fiinta onesta. Ea nu pretinde multe de la viata . Nici n-are in cap sa revolutioneze lumea. Nu vrea sa fie pr-ista, nici directoare de multi-nationala, nici medic ca sa "salveze vieti" (suspine si ochi umezi, va rog), nici creatoare de moda, nici artista. Ea stie ca are niste calitati – aspectul fizic – si isi doreste sa profite cat mai mult de ele, constienta fiind de efemeritatea lor, de termenul lor de valabilitate limitat. Cu alte cuvinte, vrea sa-si castige banii de chiloti pozand in chiloti. Nimic mai simplu si mai onorabil. In fata unei atare dovezi de bun simt si realism – calitati rar intalnite in lumea feminina – nu pot decat sa aplaud. Bravo, fetelor! Stand si gandindu-ma, am ajuns la concluzia ca modelele si tarfele (cele profesioniste, sa ne intelegem, care se recomanda ca atare) sunt cele mai vrednice de lauda dintre femei.

Asadar am stabilit ca vom considera modeaua o fiinta sincera, modesta, de buna credinta. Si ea asa va ramane pana la sfarsit. Cum nicio minune nu tine prea mult, s-au gasit unele care sa inventeze probleme modelelor cand totul mergea asa de bine. Cica modelele sunt, de fapt, nefericite. Ca industria asta a modei le impune "standarde inumane". Cu alte cuvinte, mor de foame daca nu sunt scanduri slefuite pana la transparenta. Deci, ca sa nu mori de foame, trebuie sa mori de foame. Unele, culmea, au mai si dus la capat faza asta. Adicatelea, au murit de foame. Si cum pentru cainele cu botnita s-au gasit niste salvatoare cu inimi moi, la fel si pentru fetele astea. Acum tot felul de organizatii vor sa le ingrase pe modele. Modelele, intre noi fie vorba, le-ar zice vreo doua de dulce, dar se abtin. Ca-s fete bune. Asculta politicoase, iar apoi se duc acasa si mananca o felie de castravete pe care nu uita s-o vomite dupa 3 minute. Si cu asta basta! Altele se mai plang si de faptul ca acele haine pe care le pune modeaua pe ea in revista nu se potrivesc tuturor femeilor. In concluzie, cer ca modeaua sa fie ingrasata ca sa se simta ea, cea care se autoproclama "femeie normala", mai bine. Si aici intervin eu si zic: e normal ca toalele din revista sa nu se potriveasca grasanelor. E ca si cum m-as cretiniza eu si m-as duce ca un talamb, cu ochii umezi, sa protestez si sa cer sa nu mai apara Ferrari in reviste pe motiv ca nu-mi permit eu unul si sa ne uitam toti numai la fotografii cu Loganuri! Pe motiv ca alea sunt accesibile oricarui individ. Ca voi nu aveti discernamant si ca hotarati sa puneti pe voi ce poarta modeaua, desi sunteti la ani lumina de dimensiunile ei, e una.

Sa interziceti modelei sa faca ce face ea cel mai bine pentru a va proteja voua orgoliile jignite, e alta. Eu vreau ca modeaua sa ramana modea, ca asa imi place. Iar voi, restul, puteti sa fiti ce vreti voi, ca de voi nu-mi pasa. Intrebati mai intai modeaua daca vrea sa fie salvata. Se va uita la voi si va zice "Nu, multumesc. Mi-e bine si, si daca nu mi-e bine, tot e bine!". Plus ca orice profesie are riscurile ei. Exista plusuri si minusuri, dar cand ma gandesc la modea, cumva, avantajele atarna mai greu. Oricum, relatiile dintre modele si femeile urate au fost mereu unele conflictuale. Modelei i s-a reprosat superficialitatea si faptul ca ar hrani un ideal masculin imposibil de indeplinit de "femeia normala". Cand de fapt, e singura cinstita, singura care recunoaste fatis ca arma cea mai importanta e fizicul si care trage tare pentru asta. E natural si firesc sa fie asa. Ca de-aia ea e modea, si tu esti partaista, profesoara, snspa-ista, mezelareasa sau mai stiu eu ce. Fiecare isi face treaba ei. Ea stie sa fie frumoasa, tu ma indoiesc ca stii ce pretinzi. S-o cuantificam pe modea, e destul de simplu. In cazul celorlalte, situatia e mai alunecoasa. Modeaua, la randul ei, s-a uitat cu dispret la celelalte surate ale ei, cu picioare mai scurte si cu carnea mai moale. Si de-asta acum, sub stindardul “sa salvam modeaua”, se ascund, de fapt, motivatii mai putin cinstite ("Sa uratim modeaua, sa o facem ca noi!"). Acum ma adresez modelelor: fetelor, ramaneti asa cum sunteti. Nu va lasati salvate. Habar nu aveti ce va asteapta daca pun astea gheara fara manichiura pe voi. Or sa va invete fie sa fiti feministe, fie gospodine. Va asteapta o mustata, desuuri de plastic, nu de matase, colaci pe sub tricouri, cozonaci de framantat si sarmale de rulat, si funduri triste si lasate. Singurele poze in care veti mai aparea sunt cele de la nunti si botezuri. Si nu se va mai obosi nimeni sa va faca un retus in fotoshop. Iar noi, imi pare rau sa ti-o spun, modeauo, ne vom plictisi de tine.  Pentru cele care nu se vor putea abtine: Stiu ca nu exista "modea" in DEX.



Feminismul a ucis femeia
Feminismul a aparut ca o reactie fireasca si pe care, in principiu, nimeni nu o mai condamna in zilele noastre. Au trecut vremurile in care activistele erau arestate si abuzate in tot felul de moduri. Azi fiecare isi poate spune in mod liber opinia si poate alege sa traiasca asa cum isi doreste, fara sa se mai teama pentru integritatea fizica. Ceea ce vreau eu sa abordez este modul in care a evoluat aceasta miscare si ce beneficii a adus ea femeilor. Sigur, au fost cateva realizari: dreptul la vot, dreptul la contraceptie, la un loc de munca, la educatie. In mod cu totul exceptional, femeile au parut vreme de aproximativ doua sute de ani capabile de organizare, capabile sa-si exprime in mod articulat punctele de vedere. Trebuie sa recunoasteti insa ca cel putin unele dintre formele de manifestare erau cel putin bizare. Femeile au hotarat sa spuna "nu" imaginii lor de obiecte sexuale. Nu inteleg prin ce rationament stupid au ajuns inteligenta si frumusetea sa fie antonime in opinia dumnealor. Astfel au existat manifestari extreme in care femeile s-au hotarat sa nu se mai epileze, sa nu mai investeasca niciun pic de timp sau energie in imaginea/corpul lor. Barbatii au zambit usor dezgustati, mirati totusi de faptul ca lipsa farmecelor nu le face pe femei mai inteligente. Deci, vina nu este a parului vopsit blond sau a pilozitatii ucise la cosmetica, nici a deodorantului sau rujului. E ceva putred chiar in Danemarca.
Asadar, singura politica despre care se crede ca a aparut sa salveze femeia din mocirla in care se afla de milenii a ajuns sa o infunde si mai rau. Voi exemplifica in cele ce urmeaza. Ati considerat ca rolul de mama/sotie nu este conform cu aspiratiile voastre si ati hotarat sa dati navala in birourile noastre, in fabrici si uzine, in laboratoare de cercetare si cam in toate domeniile in care ne descurcam perfect si fara voi. Ati aparut aici ca sa plantati barfa si intriga, discutiile interminabile de pe messenger pentru ca apoi sa scrieti jurnale de genul celui publicat pe site-ul Hotnews. Nu ati dori sa recunoasteti cu niciun chip ca, de fapt, nu va doriti asta, ca ati fi perfect multumite cu un sot indeajuns de bogat incat sa va intretina pe voi, mame si fiice, matusi si surori. Cele care ati hotarat totusi sa va "inmultiti" ati ajuns la concluzia ca o puteti face si singure pentru ca apoi sa ne tarati prin tribunale unde a trebuit sa va justificam fiecare coaja de paine pentru calcularea pensiei alimentare. Ati dorit educatie si ati patruns pe portile universitatii pentru ca apoi sa fiti in stare sa pricepeti un episod de telenovela sau sa deosebiti o fusta de o rochie. Filosofia vi s-a parut o chestie marunta, arida, prea impregnata de un tip de ratiune insuportabil de masculina si atunci ati inventat propriul vostru mod de a va intreba asupra universului si el se numeste chick-lit (cum ar veni, literatura pentru puicute). Daca noi v-am fi numit "gaini", v-ati fi simtit insultate, insa, daca o faceti voi, va simtiti cool. V-ati ars sutienele care cica erau un simbol al jugului la care noi v-am inhamat si ati inventat tocurile-cui, "bisturiul" chirurgiei estetice, electrostimularea si diverse alte "terapii" care sa va ajute sa "functionati". Ca ce? Fix ca niste obiecte sexuale, eticheta de sub care pretindeti ca incercati sa scapati. Ati vorbit de solidaritate feminina si va urati unele pe altele, va detestati, va sapati una alteia groapa, sunteti concurente cu toate femelele de pe strada; cate dintre voi isi doresc o sefa-femeie? Ati strigat impotriva prostitutiei si acum, cand mergeti la un interviu, va ridicati fusta cu trei centimetri, spunandu-va ca asta se numeste "sunt constienta de atuurile mele". Ei bine, nu. De ce macar nu aveti onestitatea de a spune: "Domnule angajator, eu pot sa ofer companiei dumneavoastra una bucata posterior bombat, una bucata pereche picioare lungi, una bucata pereche sani cu push-up actualizat zilnic. Pe langa acestea, imi place sa lucrez in echipa si sunt un spirit organizatoric si comunicativ". Doamnelor, ce-ati facut cu feminismul? V-ati furat singure caciula? Ati montat unul dintre scandalurile epocii doar ca sa atrageti atentia asupra voastra urmand ca, mai apoi, sa va sufocati propria creatura?

Peste ce cadavre calca femeile
Nu sunt cel mai mare iubitor de animale din lume, trebuie sa recunosc. Imi repugna organic pisicile, cainii ma plictisesc, pestii asijderea, iar pasarile ma irita. Vorbesc desigur despre animalele pe care le tinem in casa. Dar asta nu ma impiedica sa deplang soarta vietuitoarelor care trebuie sa moara pentru ca muierile sa se simta mai frumoase decat sunt, mai destepte decat sunt, mai aratoase, mai pline de o incredere care nu-si justifica oricum existenta. De acord, si pentru bunastarea noastra mor animale. Vaci, pui, porci, ceva vanat. Dar este vorba de hrana si de imbracaminte, de niste necesitati fiziologice si nu de poftele unei minti scelerate care are nevoie de o blana atarnanda ca sa simta ca barbatul de langa ea o iubeste. Femeia de azi, prin vanitatea ajunsa la cote absolut bolnavicioase, este o fiinta vampirica prin excelenta. Am auzit socat cum, pentru o geanta din aia care costa cam cat veniturile pe un an intreg ale unui sat de munte, isi gasesc sfarsitul deloc obstesc vreo patru crocodili. Or, asta, si nu cred ca mi se pare mie, vine in contradictie cu un mit popular indelung raspandit care spune ca femeia e o fiinta miloasa. Femeia delicata si in care nu trebuie sa dai nici cu o floare macelareste animale, taie, spanzura si jupoaie doar pentru placerea de a-si atarna de brat o poseta in care sa-si care obiectele complet imbecile care dau consistenta si farmec unei vieti anoste. Mi-ar placea ca totul sa se desfasoare sub ochii lor. Sa fie aduse si legate si obligate sa priveasca modul in care salbaticiunea este ucisa si jupuita, modul in care este taiata, modul in care se tanguie, sangele care curge, ochii ficsi si injectati, intreg procesul. Sa fie obligate sa faca baie in sangele lor (desi nu m-ar mira s-o faca voluntar, nu uitati ca a existat o contesa care credea ca sangele de fecioara are proprietati de intinerire), sa-si faca margele din intestinele lor si sa le poarte dintii pe post de cercei. Sa foloseasca totul, sa nu uite de izul mortii doar pentru ca un creator, un designer care le manipuleaza s-a gandit sa dea un maclavais peste patratelele alea de piele de sarpe pentru a uita ca, de fapt, ele poarta pe trupurile lor cadavrele altor specii. Pentru ca probabil ele, destinatarele acestor produse nu-si imagineaza, nu se gandesc la intreaga operatiune care a avut loc inainte ca geanta sau haina sau pantofii sa atarne in dressingul lor. 4 crocodili pentru o poseta si voi mai aveti taria sa sustineti ca nu sunteti cele mai stupide fiinte, cele mai vanitoase, cele mai lipsite de repere si valori din intreg universul?


Pe vremuri, trofeele de vanatoare erau importante in ierarhia tribului pentru ca stabileau un anumit statut. Cel care isi dovedea priceperea in lupta pentru supravietuire, cel care se dovedea cel mai apt in a asigura bunastarea comunitatii, era ales drept conducator. Asadar, trofeele aveau un rol de barometru, de calificativ in masurarea unor competente. Aceasta aplecare a femeilor merge impotriva naturii si, oricat m-as chinui, nu gasesc nicio explicatie. Speciile au disparut mereu, natura a evoluat, altele le-au luat locul, dar totul s-a intamplat in mod natural, lantul trofic sau glaciatiunile au dus la extinctia unora si la supravietuirea altora. Insa niciodata o specie nu a disparut din cauza... modei asa cum vedem in zilele noastre. Stiu ca aceasta vanitate a femeii (cu cat au murit mai multe animale, cu cat ele erau mai rare, cu atat mandria purtatoarei este mai mare) este sustinuta de interese mai ascunse. Stiu ca braconierii aia abia isi duc zilele si ca tot omul alb este cel care prospera. Dar toate astea nu ar fi posibile fara gandul unei patachine care hotaraste intr-o seara ca nu poate iesi la un film, la un suc fara sa-si puna in urechi cerceii facuti din fildesul unui elefant, geanta din aligator si pantofii din piele de sarpe. Toate astea nu ar fi posibile daca ea nu si-ar imagina ca nu poate avea orgasm decat imbracata in pieile unor animale mai nobile decat ea. Doamnelor, putiti. Putiti a cruzime, a sange, a moarte, a prostie. Pardon de expresie. Ma uit la tine si vad o zebra in picioarele tale, un tigru in paltonul tau. Si nu-mi place. Si nu, nu mi se pare ca esti mai desteapta, mai atragatoare cu toate victimele alea care atarna pe tine. Din contra, asa cum spuneam, puti. "A puti a hoit" capata in ceea ce va priveste sensuri cat se poate de proprii. Hoituri, nenumarate hoituri, hoituri platite de catre naivii care va intretin si care-si imagineaza ca patru crocodili morti va vor vindeca de frigiditate.  Ca te-ai trezit tu prost-dispusa pentru ca ti-a aparut un cos azi-noapte nu justifica moartea unui animal. Ca esti tu invidioasa pentru ca prietena ta are un diamant mai mare decat al tau nu justifica faptul ca trebuie sa moara niste vulpi argintii dintr-o zona a globului pe care nici nu esti capabila s-o arati pe harta. Nici faptul ca-ti impachetezi celulita intr-un invelis mai atragator. Inteleg ca ai nevoie de niste leacuri pentru problemele grave cu care te confrunti, dar nu vei gasi o solutie asa. Cosuri iti vor mai aparea, alte femei vor avea mai mult noroc decat tine in continuare, iar celulita nu va disparea.

Natura plateste pentru frustrarile in care este modelata personalitatea feminina. Nefericirea, invidia, complexele sunt rascumparate cu cadavre colectate din toate zonele globului. Ceea ce ne inconjoara si, pana la urma, noi insine trebuie sa platim un tribut si nu inteleg de ce. Pur si simplu, nu inteleg. Tu, care nu vrei sa omori o gaina pentru ca esti miloasa si slaba de inima, ai in sifonier o morga intreaga, de specii diferite. Tu, care te declari iubitoare de frumos, improsti cu sange o specie intreaga. Tu, cea care te maimutaresti la orice tanc pe strada, lasi familii de pui sa moara de foame atunci cand hotarasti sa-ti faci o haina din mama lor. Tu, care plangi de mila cainilor vagabonzi, iti faci papuci de plaja din verii lor mai indepartati. Tu esti cea care indreapta pusca si tinteste. Nu te pacali. Tu bagi alicea in pusca braconierului. Tu esti glontul care rapune tigrul siberian, un animal magnific, cum tu nu vei putea fi vreodata, cu toate interventiile chirurgiei estetice. Tu esti cea care arunca otrava in savana. Tu esti cea care spinteca si smulge. Si pentru asta, pentru ipocrizie, pentru vanitatea marunta, te dispretuiesc. Te vanez la randu-mi si imi fac coliere din margelele prostiei tale. Te jupoi de toate slabiciunile tale si avertizez lumea in legatura cu duhorile pe care le emani. Pentru ca trebuie sa se stie. Pentru ca trebuie sa se vada. Pentru ca esti cel mai las animal din lantul trofic. Te voi lasa sa sangerezi, iti voi expune hemoragia in valuri a superficialitatii tale.



FEMEIA PUR SI SIMPLU

Am stat de multe ori si m-am intrebat: cine suntem noi? De ce femeia si barbatul contemporan sufera atat de mult, indepartandu-se fiecare de menirea ce o au? De ce exista mai putina dragoste si mai multa suferinta? De ce am devenit cu totii falsi si reci? Sunt intrebari care m-au facut sa ma gandesc mai profund la sensul existentei noastre, unde anume gresim noi, barbatii si unde anume gresesc ele femeile! Voi incerca sa definesc cum ar trebui sa vedem femeia, din punctul meu de vedere si m-as bucura daca toti barbatii ar privi-o asa cum o vad eu…

Barbatul in general iubeste femeia pentru el, sacrificand-o; atasamentul lui este egoist; o iubeste pentru el nu pentru ea, o consuma nu o cultiva. Faptura aceasta, pe care noi barbatii o numim FEMEIE, apartine umanitatii nostre, dispune de insusiri ce trebuiesc valorificate, nu numai in folosul ei, ci si pentru noi cei ce cautam unitatea, acordarea principiilor existentei, implinirea. Ce ar insemna lumea noastra, umanitatea de care dispunem, fara natura si existenta feminina? Ea este un factor specific de plenitudine a vietii. Existenta barbatului fara prezenta feminina ar fi abstracta si pustie; nu ar cunoaste tensiune, nu ar cunoaste pulsiune, nu ar avea indemn si nici savoare. Ba mai mult, barbatul nici nu ar exista fara femeie fiindca, în realitate si nu asa cum barbatii (preotii imparatului Constantin in anul 325) au mistificat legenda biblica, Dumnezeu a creat mai intai pe EVA si ulterior pe ADAM. Motivarea creatiei divine sub aceasta devenire, rezulta din faptul ca femeia reprezinta matricea, algoritmul functionalitatii biunivoce, iar barbatul este produsul conceptuat.

Azi oamenii nu mai stiu ca femeia trebuie sa fie frumoasa si sa ramana permanent femeie, cu intreg complexul de insusiri care o definesc si care o fac sa genereze viata in ce are mai intim, mai secret si mai fecund. Cel ce iubeste o femeie cauta o compensatie, cauta o implinire suprema prin ceea ce el nu este si nu poseda, cauta ceva specific naturii umane feminine, care sa-i poata aduce unitatea, echilibrul si armonia. Natura si destinul femeii care sunt mult mai splendide decat ne inchipuim, pastreza un caracter pozitiv si major, ce urmeaza sa fie cultivate in sensul desavarsirii lor si fericirii noastre.

Femeia, asa cum o vad contemporanii, are o utilitate in limitele biologiei si economiei. Calitatile ei morale, farmecul si cantecul ei interior, ramane in seama poetilor! Astazi, mai mult ca oricand, a disparut din erarhia valorilor fundamentale faptul ca Femeia este a lumii noastre, trebuinta imperioasa a lumii masculine, dependenta total de aceasta. Cu chipul madonei, cu rodul bogat a tot ce are mai frumos aceasta lume, purtatoare a fiorului transcedentar al existentei, femeia ca principiu absolut al fiintarii, cultiva devotamentul si jertfa; ea aduce la viata puterea depasirii de sine, puritatea si indemnul la frumusete. Calitatea ei fundamentala este GENERAREA, ceea ce face din maternitate o dimensiune a ei cu totul specifica. Aceasta calitate a ei a fost deseori gresit interpretata. Pornind de la structurarea lor fundamentala, pemeia reprezinta principiul „A FI”, iar barbatul reprezinta principiul „A FACE”.

Maternitatea nu este numai un fapt al naturii organice, nu este un act de reproductie, ci este insasi grandoarea umanizarii prin femeie, este darul suprem al existentei universale. Prin maternitate femeia se implineste si implineste pe altii; rolul ei istoric - pentru ca exista si un astfel de rol - este putin vizibil dar substantial; ea este anonima CREATOARE a civilizatiei. Barbatii pretind ca iubesc femeia, dar nu o cunosc si o iubesc la nivelul si pe masura lor individuala de a o intelege, faptuire agreata si de femeia zilelor noastre, care s-a pierdut in dorinta ei meschina de a fi egala cu barbatul. Este ca si cum un diamant doreste sa fie egal valoric cu un pietroi. Purtandu-se astfel, femeia s-a devalorizat pe sine si a crfeat conditia ca barbatul sa se degradeze constant. Astfel viciul, preluat din natura masculinului, a fost transformat in virtute. Si atunci cand atribui naturii masculine adjectivul de vicios, am in vedere tocmai faptul ca de la crearea lui, in viziune prelucrata, Dumnezeu a constatat ca îi lipseste ceva. Singur fiind era neterminat. Si acel ceva nu a putut fi compensat decat prin crearea femeii, astfel ca, fara femeie, barbatul este o fiinta neterminata, nedefinita. O concluzie logica se vadeste de la sine: femeia poate fiinta fara barbat, in schimb, reciproca nu se sustine. Astfel ca, implinirea barbatului se face exclusiv prin femeie, iar implinirea acesteia se face doar prin sine insasi raportata la masculin. Ruperea acestei relatii biunivoce îi des-fiinteaza pe cei doi, ne mai gasindu-si rostul separat, constatare evidenta prin egocentrismul particularizat al zilelor noastre. 



Conditia specifica a femeii, natura ei intima, este tratata ca fenomen biologic sau cel mult psihologic. In fond este aici o problema metafizica. Poate ca femeia nu stie sau mai degraba a uitat ce si cum este ea facuta, pentru ca manifestarile ei sunt un dat al existentei, mai putin al reflectiei pe care noi i-o aplicam. Mai ales in zilele noastre femeia a uitat sa fie eleganta, nu numai in imbracaminte ci si in gandire, exprimare si intregul ei comportament. Femeia, vazuta ca principiu existential, capata o calitate specifica ascunsa, care se numeste FEMINITATE, careia i se asociaza senzualitatea si erotica, atribute care dupa pozitia unilaterala, superficiala si vulgara practicate de majoritatea femeilor, nu mai poat fi intelese.

Feminitate nu inseamna numai gingasie, ci inseamna un complex de insusiri care i-au dat grandoare. Femeia are umanitatea ei, fiinta cu o structura proprie, cu o viata interioara specifica, ea detinand valori si sensuri cu totul particulare si general umane deodata. Cand spunem ca o femeie este frumoasa, nu ar trebui sa consideram in mod exclusiv numai linii si forme, pentru ca frumusetea femeii vine si din alte insusiri. E vorba de calitatile ce vin din natura proprie umana pe un fundament feminin, din viata intelectuala si interioara, cu totul diferite de cele ale barbatului.

Frumusetea pe care o vedem si ne bucuram noi, barbatii, nu apartine numai trasaturilor regulate sau armoniei unor dimensiuni; ea apartine structurii si vietii interioare, care da expresie unui mod propriu de manifestare, ce poate duce la un adevarat stil moral. Fara gingasie, fara finete sufleteasca, fara un fundal permanent de poezie si in sfarsit fara eleganta in intreg modul sau de comportare, frumusetea femeii ramane rece si inexpresiva. Tonul vorbirii, privirea si chiar gestul, sustinute de acest complex de date interioare, duc in mod sigur la acea frumusete care ne cucereste pe toti barbatii, fara ca acestia sa se poata impotrivi. Si daca femeile ar fi constiente de aceste atribute esentiale pe care le contin in structura lor fundamentala, nu ar mai fi in nici un fel dependente de misoginismul barbatului, ba dimpotriva, acesta ar deveni total independent de femeie, stare naturala de fiintare a celor doua entitati femininul si masculinul. Frumusetea femeii este neindoielnic linie si forma, dar este in primul rand farmec, care vine de dincolo de fizic. Frumusetea femeii ne face pe noi, barbatii, mai buni si ne aduce bucuria de a trai, asa cum Adam s-a bucurat in toata fiintarea sa de partenera sa prin care se definea. Acestea ar trebui sa fie constientizarile feminine referitoare la rolul ei in aceasta lume. Numai atunci ar disparea egoismul, invidia, dusmania, ura si razboaiele.

“Cred că iubirea ne ridică în propriii noştri ochi. Şi, oare, cât de mult ai vrea să fii aşa cum te vede celălalt? Ai dori, şi chiar încerci, să micşorezi distanţa dintre ceea ce ştii că eşti în realitate şi ceea ce intuieşti că vede în tine cel pe care-l iubeşti?”. (Octavian Paler)



In continuare va prezint o alta poezie din multimea celor pe care mi le trimite constant unul dintre admiratorii mei de mult timp, singurul care mi-a inteles perfect atitudinea.


DIN VIAŢA SOFIŢEI

Am să-ţi spun dragă Sofiţa,
Pentru mine eşti domniţa
Care are-o pizdişoară
Ca şi una de fecioară.

Gingaşă şi frumuşică,
S-o alinţi pe mititică.
Bună numai de-a fi linsă,
De jur împrejur cuprinsă.

Îţi privesc cu încântare
Gaura dintre picioare.
Este poarta spre abis,
Un tărâm de nedescris.

Este poarta misterioasă
Doar de suflet înţeleasă.
Şi mai ai scumpă Sofică,
Şi în cur o găurică.

Când îţi dădeai jos chiloţii,
Iţi priveam gaura morţii,
Dar şi-a vieţii totodată
Cum în Tantra-i desemnată.

E mai mult decât un chin
Să admiţi c-acel Hui-In
E portalul dintre vieţi
Cum din ocult poţi să-nveţi.

Una-i lumea expandată,
Şi-alta-i lumea implodată.
Cum am spus, acel portal,
Este sfincterul anal.

Este vortexul ce duce,
De la viaţă către cruce.
Doar femeia e aceia
Cea care deţine cheia

De a-l face pe bărbat,
Un înger bun sau damnat.
Ţi-am lins şi chiar ţi-am pupat
Fascinat şi fermecat,

Cele două găurele,
Ca şi doua turturele.
Este dincolo de fire,
De la Dumnezeu trăire,

Să iubeşti doar o femeie;
Şi-astfel Karma ţi se-ncheie.
S-o iubeşti cu devoţiune,
Căci aceasta-i sfânt pe lume.

Şi iubind-o cu ardoare
Şi cuprins de încântare,
Ea nu trebui-niciodată,
S`uite aţi fi devotată.

Căci poruncă e Divină,
„Să fiţi veşnic o tulpină”!
Însă tu, dragă Sofia,
Ţi-ai ales numai târfia,

Fiindc-un demon fioros
Ţi-a întors mintea pe dos.
Şi-astfel poarta adorată,
A ajuns o blestemată.

Te-ai dedat din plin curviei,
Şi-ai ales calea prostiei.
Ai băgat în tine pule,
Tot mai multe, nesătule.

Te-ai futut ca o căţea,
Şi nimic nu te oprea
Să-ţi bagi pule-n cur şi-n gură,
Şi în pizda nesătulă.

Sperma-n tine-a curs în valuri,
Trecând dincolo de maluri.
Nici nu te zvântai prea bine,
C-altă pulă era-n tine.

Nu-ţi păsa că eşti iubită,
Nici că eşti batjocorită.
Tu ai terfelit iubirea,
F`ind soră cu nesimţirea.

Nu-nţelegi sufletul pur,
Vrei doar s-ai ceva în cur
Care te bagă în spasme,
Şi îţi dă multe orgasme.

Am făcut, şi ştii prea bine,
Să te fut cum se cuvine
Singură-ai recunoscut
Cât de bun `s la aşternut.

N-ai dus lipsa de orgasme
Şi te-ai zbuciumat în spasme,
Lungi, adânci şi prelungite
Ce păreau că-s nesfârşite.

Dar când ţi-am întins iubirea,
În schimb mi-ai dat nesimţirea
Şi mi-ai spus: „Tu pentru mine,
Eşti cam prea bătrân creştine.

Şi fiindcă-s nesătulă,
Vreau în mine-o altă pulă.
Cum mă fut, iar mă desfut,
Şi o iau de la-nceput.

Pula, n-a ieşit bine din mine
C-a mă fute iar îmi vine.
Şi o ţin în futăreală
De cu zori şi până-n seară.

Să te fuţi, nu-i doar dorinţă,
Asta-i o `ntreagă ştiinţă.
Mai întâi îţi cauţi pula
După cum îţi e măsura.

Trebuie să-ţi intre-n cur,
Fără de nici un cusur.
În pizdă să nu se-ndoaie,
Şi să-ţi intre pân` la coaie.

Iar când ţi-o bagi şi în gură,
Tot dup-aceiaşi măsură.
Trebuie să ştii s-o sugi,
Sperma din coaie să-i mulgi.

Dar preludiul la futut,
Are-un altfel de statut.
Mai întâi te-ntinzi în pat,
În postura crăcănat.

Sub cur îţi pui o pernuţă,
Ce-l ridică spre limbuţă,
Fiindcă orişice bărbat,
Pizda-ţi linge obligat.

Dacă nu ştie să îţi dea limbi,
Îndată cu altu-l schimbi.
După ce ţi-a lins pizdica,
Urmează şi găurica

Ce în cur e aşezată,
Şi ea trebui-penetrată.
Limba la bărbat, se ştie,
Să cunoască meserie.

Când te linge pe pizdică,
Un deget e-n găurică
Aia de în cur se află;
Când ţi-o freacă, o să-ţi placă.

Şi-un alt deget ne-apărat,
În vagin este băgat.
Sfatul ca să ai în tine
O pulă ce fute bine,

Este ca tu de îndată,
Să i-o sugi, să stea sculată.
Ce vă spune-acum Sofiţa,
Către Rai este portiţa.

Alt bărbat vreau să mi-o tragă,
Nu îmi pasă că-i sunt dragă.
Eu, de fapt, nici nu iubesc,
Eu doar mă îndrăgostesc,

De-alt bărbat, de altă pulă,
Căci Sofiţa-i nesătulă.
Nu contează că-s golani;
Eu vreau doar pulă şi bani.

Nu mai sunt fetiţa bleagă
Să nu-mi pese cin-mi-o bagă,
Sunt pe patruzeci de ani,
Şi de-acum mă fut pe bani.

Cât voi mai fi agreată,
Am să stau tot crăcănată,
Căci femeia-a fost făcută,
Numai pentru-a fi futută.

Ce se spune de iubire,
Este doar o-închipuire;
Doar proştii spun că iubesc;
Deştepţii se-ndrăgostesc,

Pentru-o zi, pe-o săptămână,
Sau cel mai mult pentr-o lună,
După care-i spun: „Hai du-te,
Vine altul şi mă fute”.

Eu ţi-am ascultat Sofiţa
Cum îţi meliţai guriţa,
Şi-am văzut cum se cuvine
Demonul care e-n tine.

Este demonul târfiei,
Şi părintele curviei.
El te pune prin mulţi draci
Picioarele să-ţi desfaci,

Şi în orice găurică,
Să-ţi bagi câte o pulică,
Şi să simţi cum îţi vibrează
Curul când îţi penetrează.

Fiindcă-atât te-ai prăvălit,
Sufletul mi-ai terfelit.
Ţi-ai bătut joc de iubire,
Şi-ai scuipat cu nesimţire,

Pe tot ce era sublim
Şi venea chiar din Divin.
Pentru-aceasta dragă fată,
Ai fost groaznic blestemată.

Am scos din străfundul nopţii,
Blestemul Negru al Morţii.
Căci ţi-am spus de la-nceput,
Care este acel statut;

Cel al găurii din cur,
Ce-ar fi o viaţă-n huzur,
Dar mai este totodată,
Şi o moarte-ncrâncenată.

Foarte puţini sunt aceia
Ce-au înţeles că femeia,
Este singura făptură,
Ce-are singura măsură,

Dintre viaţă, dintre moarte,
Pe care doar ea o-n parte
Tuturor, dar chiar şi ei,
Cum e hotărât de zei.

Şi cum zarurile sorţii
Mi-au deschis şi poarta morţii
Ce-o deţii fără cusur,
Aşezată drept în cur.

Şi-astfel eu am devenit
Îngerul cel pervertit
Cu care vei trece pragul,
De unde începe Iadul.

Pentru sufletu-ţi hain,
Totul va fi doar un chin,
Căci din cinci în cinci secunde
Vortexul urii profunde,

Îţi trimite un câmp morfic
Ce-ţi distruge lanţul trofic.
Nu mai e nici o scăpare
Pentru tine târfa care,

Ai batjocorit destinul,
Atrăgându-ţi numai chinul,
Ce-ţi va bate ceasul sorţii,
Dincolo de clipa morţii,

Care-i gata ca să vie
Să te saturi de curvie.
Însă până ce tu vei muri,
Groaznic te vei chinui.



                                                                             



Cunilingus sau arta sexului oral pentru bǎrbaţi


Unde şi cum gǎsesc clitorisul?

Pentru a gasi clitorisul vei deschide uşor labia minorǎ (buzele mici) cu vârful degetelor pe care le vei lǎsa apoi sǎ alunece în sus, pânǎ ating mica denivelare roza din faţa vaginului. Clitorisul este locul de la intrarea în vagin în care se reunesc toate pliurile de piele ale aparatului genital feminin, fiind aproximativ de dimensiunea varfului degetului mic de la mânǎ. Este cea mai sensibilǎ regiune din corpul unei femei.

În ce mod poate fi asemǎnat clitorisul cu penisul?

Clitorisul este pentru femeie ceea ce este penisul pentru bǎrbat, diferind doar ca dimensiune, fiind mult mai mic. În primele stagii ale dezvoltǎrii fǎtului în uter, un penis se dezvoltǎ din acelaşi tesut din care ia naştere şi clitorisul. Asemenea penisului, clitorisul este bogat vascularizat şi devine erect în timpul actului sexual. Deoarece este mic, un bǎrbat nu realizeazǎ în general cât de mult înseamna pentru o femeie atingerea delicata a acestei zone. Imagineazǎ-ţi clitorisul ca şi glandul penisului, redus la o suprafata mai micǎ decat cea a unui bob de mazǎre. Spre deosebire de penis, prin el nu circulǎ urina. Singurul sau rol este de a produce plǎcere.

Unde şi cum gǎsesc clitorisul?
Clitorisul este extrem de sensibil şi din aceasta cauzǎ este nconjurat de un pliu de piele protector, asemǎnǎtor cu o glugǎ. Acesta este, de asemenea, extrem de sensibilǎ. Stimularea chiar şi numai a acestui pliu de piele grǎbeste de multe ori manifestarea orgasmului femeii.

Ce este cunilingus?
Stimularea sexualǎ a femeii cu ajutorul limbii şi a gurii - cunilingus - este una dintre cele mai folosite variaţiuni sexuale de cǎtre bǎrbaţi şi totodata una dintre experientele cele mai interesante cunoscute femeilor. Dacǎ vrei, limba şi gura ta se pot transforma în douǎ instrumente versatile care pot oferi plǎcere. Cu ajutorul lor poţi sǎ aplici diferite tratamente cum ar fi : sugerea, umezirea, lingerea sau mangâierea. Poţi apela la cunnilingus pentru a te asigura cǎ partenera este satisfacutǎ, ca o metoda de a stimula partenera înainte de actul sexual sau poate chiar în locul unei penetrǎri.

Cum se procedeaza?
În momentul în care te-ai hotǎrât sǎ practici cunilingus cu partenera, încearcǎ sǎ faci acest lucru într-un mod cât mai delicat, parcurgând urmatorii paşi:
• începe prin a sǎruta labiile externe ale vulvei, fǎrǎ a introduce limba.
• cu vârful limbii, linge usor clitorisul. Nu uita cǎ în timp ce faci acest lucru, poţi folosi mâinile pentru a stimula sânii şi sfârcurile partenerei.
• dupǎ stimularea clitorisului, desfǎ uşor labiile interne şi introdu limba în vagin.
• ţinând în continuare labiile desfacute, plimbǎ vârful limbii din vagin înspre clitoris şi inapoi, având grijǎ sǎ stimulezi clitorisul în mod special. Acesta va deveni treptat erect în urma tratamentului aplicat, iar lingerea ritmica şi persistentǎ a acestuia se va putea concretiza în final în obtinerea unui orgasm.
• poţi mǎri intensitatea plǎcerii partenerei prin introducerea unui deget în vagin în timpul stimularii orale.
Pentru ca o femeie ajunge mai greu la orgasm, este nevoie de o stimulare oralǎ mai lunga, de 10 - 15 minute, pentru a termina. De asemenea, în scopul atingerii unui orgasm prin stimulare oralǎ într-o perioadǎ de timp mai scurtǎ, este important ca odatǎ ce partenera a atins un grad de excitatie mai înalt, sǎ menţii un ritm de stimulare constant. Ca şi în alte cazuri, igiena locala şi generalǎ este o condiţie necesarǎ pentru o astfel de activitate sexualǎ. Pentru aceasta, ar putea fi binevenitǎ o baie facutǎ împreunǎ cu partenera, ca sǎ nu mai amintim de faptul cǎ preludiul unei partide de sex ar putea începe chiar sub dus.

Cateva greseli comune
Una dintre greselile cele mai frecvente pe care o fac barbatii este stimularea clitorisului prea devreme, fǎrǎ o pregǎtire prealabilǎ. Nu te grabi şi încearcǎ sǎ fii inventiv. Folosirea aceleiaşi tehnici de cunnilingus de fiecare datǎ poate deveni plictisitoare. Daca ştii o anumita tehnicǎ la care iubita ta devine foarte excitatǎ, evitǎ sǎ o foloseşti de fiecare datǎ, încercând sǎ inventezi altele noi, dar revenind din când in când la ea.

 Succesul este garantat.
Sfaturi:
Puteţi începe sǎrutand usor sanii femeii , buricul şi în jos cǎtre pǎrul pubian. Descoperiţi zonele, locurile şi ritmul care-i aduc cea mai mare placere. Continuaţi cu labiile şi intrarea vaginalǎ. Mişcati limba peste aria genitalǎ, lingând întreaga vulvǎ. Lingeţi şi sugeţi clitorisul deşi nu trebuie sǎ vǎ concentraţi toata atenţia numai asupra acestui loc. Uşor lingeţi şi sugeţi labiile. Multe femei adorǎ sǎ fie penetrate cu limba dar faceţi asta uşor la început miscând limba spre interior şi spre exterior. Din când în când mai schimbaţi unghiul şi puneţi-i o perna sub fund pentru a avea un acces mai bun la zona ei genitalǎ. Vǎ puteti folosi în acest timp mainile pentru a o mangâia pe sâni si pe corp. Puteţi continua astfel pânǎ când femeia are un orgasm.
Timpul necesar ajungerii la orgasm diferǎ de la femeie la femeie şi cu timpul veţi deveni capabil sǎ recunoasteţi semnele acestuia. Daca obositi încercaţi sǎ sugeţi usor sau sǎ vǎ odihniţi în timp ce continuaţi sǎ stimulaţi femeia cu degetele. Nici o femeie nu are pretenţii sǎ fii foarte priceput de prima datǎ, dar dacǎ esti atent la ceea ce are nevoie femeia în timpul contactului sexual oral o poţi face sǎ ajungǎ la orgasm. Atenţie mare la dinti si folosiţi-vǎ buzele pentru a proteja parţile cele mai sensibile. Nu vǎ fie teama sǎ o întrebaţi ce anume îi place. Daca sunteţi atent la gemetele şi mişcǎrile corpului ei puteţi avea numeroase indicii asupra momentelor de plǎcere mai intensǎ.

Pentru bǎrbati:
 nu vǎ folosiţi dinţii absolut deloc;
 nu suflati în vaginul ei;
 schimbaţi mereu modul în care sugeţi şi lingeţi clitorisul;
 fiţi receptivi la nevoile ei.

Pentru femei:
 lasaţi-l sa respire;
 ţineţi pulpele suficient de depǎrtate astfel încat sǎ aibǎ aer;
 permiteţii sǎ se odihneascǎ pentru cǎ sexul oral este foarte obositor pentru musculatura limbii;
 nu ascundeţi momentele de apropiere a orgasmului pentru cǎ este important ca el sǎ ştie;
 nu fiţi timide şi spuneţi-i ce anume vǎ face placere mai mare.

Nu este frumos sa vorbiti cu gura plina... se mai spune şi "a linge", sau "a da limbi"... Grozav de placut, cu conditia sǎ te speli bine înainte, pentru ca "pestisorul fermecat" sǎ nu miroasǎ a sardinǎ.

Nu uitati sǎ vǎ protejaţi !

 Riscurile de contaminare cu BTS sunt mai mici prin practicarea sexului oral decat în cazul raporturilor sexuale cu penetrare. Totuşi nu se poate afirma cǎ nu exista nici un risc. Un singur cuvant: protejaţi-vǎ, daca nu sunteţi siguri 100% de partener.
SIDA: Riscurile de contaminare cresc în special atunci când mucoasele sunt iritate din cauza unei gingivite sau angine, de exemplu. În ceea ce priveste practica cunilingus, exista un risc în cazul în care partenera este la ciclu. Sangele menstrual poate constitui un canal de transmitere a virusului.
Hepatita B: Prudenţǎ, deoarece virusul hepetitei B, spre deosebire de cel al hepatitei C transmisibil numai prin sânge, este transmis atât prin secreţiile sexuale (spermǎ, secreţii vaginale) cât şi prin salivǎ. Pentru mai multa siguranţǎ, întrebati medicul curant (de familie) care sunt modalitǎţile de vaccinare împotriva virusului hepatitei B.
Herpesul genital: herpesul, ca orice melodie viralǎ, este foarte contagioasǎ. S-a dovedit transmiterea virusului în timpul raporturilor oro-bucale.
Despre BTS-uri care se transmit prin sex oral (felaţie sau cunilingus) se pot spune multe.Toate BTS-urile se transmit prin sex oral (daca nu mǎ credeţi întrebaţi medicul sau încercaţi.

Cunilingus clitoridian

Clitorisul reprezintǎ cea mai sensibilǎ zonǎ a organismului femeii, al cǎrui singur scop este de a crea plǎcere sexualǎ. Strâns legat de plǎceri sexuale nebǎnuite pentru multe reprezentante ale sexului feminin, clitorisul reprezintǎ punctul cheie în atingerea acelor sublime orgasme şi în descǎtuşarea completǎ a celor mai ascunse zone erotice pe care orice femeie le posedǎ din plin. Încercând cunilingus, partenera dvs. va trai momente erotice unice, orgasme deosebit de puternice, experiente sexuale unice de o intensitate sexualǎ deosebitǎ.
Existǎ o mare varietate de procedee pentru a satisface partenera prin cunilingus, fiecare femeie reactionând în mod diferit la stimularea prin cunilingus: unele femei pur şi simplu se cutremurǎ la cea mai micǎ atingere a clitorisului în timp ce altele doresc ca sǎ fie atins ceva mai energic, clitorisul sa fie lins si supt energic pentru a simţi plǎceri sexuale la fel de mari. Va trebui sǎ exersaţi puţin pentru a cunoaşte preferintele sexuale ale partenerei, sǎ incepeti cu atingeri usoare, urmând sǎ mǎriţi intensitatea pe parcurs. Vǎ veţi da seama cu siguranţǎ când partenera a ajuns la o stare de excitaţie puternicǎ şi veţi actiona în consecinţǎ.
Exersaţi câteva din procedeele directe sau indirecte de stimulare clitoridianǎ, observati cu atentie care se potriveşte mai bine preferinţelor sexuale ale partenerei dvs, incercati apoi sǎ combinati procedeele agreate de partenera dvs pentru a mǎri intensitatea stimularii clitoridiene.

Pregǎtirea partenerei

O primǎ necesitate o reprezinta igiena - spǎlarea in zona genitalǎ, spǎlarea vaginului, eventaual folosirea in cantitati mici a unui parfum in zona vaginalǎ - atenţie, nu vǎ parfumaţi în interiorul vaginului.
In plus trebuie sǎ comunicaţi cit mai mult cu partenerul: acesta trebuie sǎ ştie cât de mult îl apreciaţi pentru cǎ doreşte sǎ vǎ satisfacǎ cu limba, cât de mult v-ar place sǎ fiţi satisfǎcutǎ in acest mod, cǎ doriti sa vǎ creeze senzatii cu totul deosebite, cǎ aveţi incredere deplina in partener etc.
O proastǎ comunicare intre parteneri nu poate duce decât la un eşec mai ales dacǎ este pentru prima oarǎ când incercaţi sex oral. Incercaţi sǎ fiti intelegǎtoare cu partenerul, in caz cǎ este mai timid sau cǎ este prima datǎ când incearcǎ astfel de experiente. In maxim 2-3 sedinte totul va fi OK, putând sǎ vǎ bucurati pe deplin de placerile sublime ale stimularii clitoridiene cât si a orgasmului clitoridian. Nu vǎ alarmaţi dacǎ veti observa cǎ orgasmul clitoridian este mult mai puternic decit orgasmul cu care sunteti obisnuitǎ-aceastǎ nu înseamnǎ decât cǎ aţi avut o primǎ experienţǎ reusitǎ.

Poziţii frecvent intâlnite în cunilingus

Partenera intinsa pe spate - este o poziţie foarte comunǎ, intâlnitǎ des în practicǎ, cu o mulţime de variante specifice preferinţelor sexuale ale partenerei. Picioarele sunt depǎrtate pentru a asigura partenerului o poziţie cât mai comodǎ in vederea stimularii clitoridiene. Dupǎ preferinţǎ, picioarele pot fi flexate, cu calcâiele rezemând pe pat sau pe umerii partenerului, sau ridicate in aer. Unele femei strâng puternic capul partenerului intre propriile picioare cu puţin timp inainte de declanşarea orgasmului sau împing capul partenerului înspre vagin, într-un gest care exprimǎ o dorinta irezistibilǎ datoratǎ apropierii orgasmului clitoridian.
Partenera stǎ în picioare, stând în faţa ei în genunchi, pentru a ajunge cu limba la nivelul clitorisului; puteti, ca un preludiu, sa va jucati cu limba in jurul vaginului partenerei, pe picioare, pe burta, pentru a crea o stare de excitaţie ridicatǎ.
Partenera stând pe scaun, în fotoliu - scaunele şi fotoliile pot fi accesorii care pot stimula actul sexual propriu-zis, ce vǎ vor permite poziţii unice, deosebite. De obicei partenera îsi desface larg si reazemǎ picioarele pe braţele fotoliului astfel incât sǎ aveţi deplinǎ libertate in acţiune.
"Poziţia câinelui"-partenera stǎ "în 4 labe" cu spatele arcuit si cu capul rezemat pe pat sau pe perna. Puteţi acţiona direct din acea poziţie sau vǎ puteţi strecura sub partenerǎ, având astfel si libertatea de a folosi degetele.
Pozitia 69 - probabil cea mai cunoscutǎ poziţie despre care nu trebuie sǎ vǎ spun prea multe. Este o poziţie mai deosebitǎ deoarece ambii parteneri ajung la orgasm / ejaculare in acelaşi timp (dacǎ vǎ sincronizaţi), simţind placerea simultan.
Partenera aşezatǎ pe masǎ, cu fesele sprijinite pe marginea mesei şi picioarele atârnând. Tot ce vǎ ramâne este sǎ trageţi un scaun şi sǎ vǎ aşezaţi cât mai comod între picioarele partenerei.
Exista multe poziţii, chiar si stând în picioare; va trebui sa experimentaţi pentru a alege ceea ce credeţi cǎ vi se potriveste cel mai bine.

Tehnici frecvente în cunilingus:

 localizaţi cu vârful limbii baza clitorisului; apoi efectuaţi rotiri circulare lente in jurul clitorisului. Astfel limba va atinge frecvent pereţii laterali si virful clitorisului mǎrind permanent plǎcerea partenerei. In timp ce acţionaţi in acest mod, este recomandat sǎ mariţi permanent viteza cât şi presiunea cu care atingeţi pereţii cât şi clitorisul. Vǎ veţi da cu siguranţa seama când partenera se apropie de orgasm, semnele fiind mai mult decit evidente.à1. Cercuri in jurul clitorisului
 trebuie sǎ fiţi atenţi dacǎ faceţi pentru prima datǎ, deoarece, in finctie de sensibilitatea clitorisului, puteti acţiona ceva mai "brutal" chiar dacǎ intenţiile sunt generoase. Anumite femei sunt foarte sensibile in zona clitoridianǎ si acţionând energic le puteti provoca durere si inhibare. Insǎ pentru marea majoritate, dupǎ o fazǎ preliminarǎ (masati clitorisul usor cu virfil limbii) vǎ puneţi buzele usor în jurul clitorisului si incepeţi sǎ-l sugeţi uşor. In funcţie de senzaţiile pe care le are partenera puteţi continua sǎ sugeţi mai puternic şi mai lung de fiecare datǎ pentru amplificarea plǎcerii.à2. Sugeţi clitorisul partenerei
 efectuaţi cu vârful limbii mişcǎri în jurul clitorisului de forma cifrei 8. Nu vǎ temeţi sǎ atingeţi clitorisul cu limba în timp ce actionaţi: senzaţiile pe care partenera le va avea sunt foarte puternice, va fi mai mult decât încântatǎ. Este o tehnicǎ ceva mai pretenţioasǎ pentru incepǎtori.à3. Mişcǎri în formǎ de 8(opt)
 întǎriîţi limba şi penetraţi uşor vaginul partenerei. În poziţia de maximǎ penetrare efectuaţi rotiri cu vârful limbii. Miscaţi-vǎ capul si gâtul înainte şi înapoi într-o mişcare continuǎ pentru a mǎri plǎcerea.à4. Sex cu limba
 este o tehnicǎ deosebit de excitantǎ. Inchipuiţi-vǎ cǎ lingeţi îngheţatǎ. Începeţi cu labiile, lingându-le uşor, continuaţi cu deschiderea vaginalǎ, şi terminaţi în final cu clitorisul.à5. Lingeţi vaginul
 preferatǎ de femeile care doresc o stimulare directǎ clitoridianǎ, farǎ alte procedee erotice. Începeţi prin a suge încet clitorisul ca şi cum executaţi felaţie. Creşteţi intensitatea gradual, în timp ce atingeţi din când în când virful clitorisului cu limba. Pe masura ce se apropie mai mult de orgasm, rotiţi-vǎ limba în jurul vârfului clitorisului, în timp ce sugeţi intreg clitorisul. Aceastǎ tehnicǎ este garantatǎ în obtinerea unui orgasm absolut deosebit.à6. Sex oral clitoridian direct
 efectuaţi mişcǎri cu limba în forma literelor alfabetului schimbând de fiecare datǎ litera. Multe femei spun cǎ “alfabetul” este calea spre plǎcerea maximǎ şi totodatǎ rutina dispare datoritǎ schimbǎrii frecvente a literelor.

 Alfabetul
Dupa preludiu, când esti pregatita pentru nişte stimulare oralǎ, încearcǎ asta:
 Linge în jurul labiilor exterioare incluzând perineul. Aceastǎ zonǎ este extrem de sensibilǎ la majoritatea femeilor. Fa-ţi drum cǎtre labiile interioare si linge-le si mângâie-le usor.
 Deschizǎtura vaginalǎ este un loc extraordinar în care te poti juca. Peretii interiori sunt minunaţi. Plimba-ţi limba prin zonǎ cu dragoste bineînţeles.
 Acum vine scopul tǎu final, clitorisul. Foloseste-ţi limba de-a lungul clitorisului cu diferite miscari : în sus şi în jos, din stânga în dreapta, în cercuri…cu grijǎ.
 Iatǎ si partea cea mai bunǎ…foloseste partea dorsalǎ a limbii. Aceasta este foarte sensibila şi mai moale decât partea superioarǎ. Nu-ţi petrece tot timpul pe clitoris, la început încearcǎ sǎ îţi dai seama de preferinţele partenerei.
 Aceste preferinţe trebuie sǎ îţi spuna cam când trebuie sǎ actionezi asupra clitorisului.
 Aceasta este o alegere personala. Cu toate acestea, dacǎ partenerului(ei) îi place atunci nu existǎ nici un motiv pentru care nu aţi include aceasta în actul sexual.
 De obicei, sexul oral este un preludiu al actului în sine. Aceasta este o metodǎ placutǎ de a vǎ satisface prietena. Totusi, baieti, vǎ sugerez sǎ nu aplicaţi un “lins scurt” pentru ca imediat dupa aceea sǎ treceţi la sex.
 Fiţi rabdǎtori. Explorati-vǎ partenera cu limba. Este o recompensǎ deosebitǎ ca partenera sǎ se arcuiascǎ datorita actiunilor voastre.
 Rezultatul acestui lucru va fi un act sexual foarte satisfacǎtor. ”Satisfa-ti partenera si ea te va satisface pe tine.”

Exemplu:

• Depǎrteazǎ picioarele femeii si începe prin a linge interiorul coapsei înspre vulvǎ.
• Apoi linge-i labiile exterioare gentil şi încet, mergând spre labiile interioare. Nu te apropia de clitoris. Linge în jurul lui, trecând si peste el farǎ însǎ a-i acorda prea mult timp.
• Apoi introdu limba în vagin si mişc-o.
• Apoi îndreaptǎ-te spre clitoris. Dǎ cu limba peste el câteva secunde si apoi opreşte-te şi linge în jurul lui. Fǎ acest lucru de câteva ori… O va înnebuni.
• Ai putea sǎ bagi un deget sau douǎ în vagin în timp ce faci acest lucru.
• Apoi “atacǎ” clitorisul cu toatǎ gura. Suge-l, linge-l si sǎrutǎ-l.
• Când ajunge la orgasm, continua sǎ o lingi. Mulţi tipi se lasǎ prea devreme.

Mulţi boboci încep cunnilingusul (sexul oral) prin departarea picioarelor femeii, urmatǎ de atingerea organelor genitale cu gura. Apoi încep sǎ suga, sǎ lingǎ si sǎ muste diferite parti din vulva ei. Singura tehnica folositǎ este norocul de a nimeri un loc excitant pentru ea. Ce se atinge , se atinge! din pǎcate pentru femeia cǎreia i se face cunnilingus, cel mai mult conteazǎ modul în care îti foloseşti limba. Partenerul este deseori concentrat pe acoperirea tuturor zonelor genitale si , fǎcând asta, el uita cǎ nu conteaza ce atingi ,ci cum atingi.
Deci, pentru a începe o discuţie detaliatǎ despre cunnilingus trebuie sǎ vorbim despre cum sǎ-ţi foloseşti limba. Sunt şase tipuri principale de poziţii ale limbii. Fiecare poziţie are rolul ei unic în arta de a face dragoste şi presupune propriul sǎu exercitiu de întǎrire si control al muschilor limbii.
Atunci când faci cunnilingus, trebuie sǎ fii atent la modul în care îţi folosesti limba. Încearcǎ sǎ determini acum ce tehnicǎ foloseşti tu de regula. De ce foloseşti aceastǎ tehnicǎ şi nu alta? A fost o alegere conştientǎ? Ţi-a spus partenera ce prefera ea? Data urmǎtoare când esti cu ea, încearcǎ sǎ-ţi schimbi poziţia limbii şi sǎ observi cum reacţioneazǎ ea la modurile tale de atingere.
Cele şase tehnici de poziţii principale ale limbii folosite în cunnilingus sunt :
 Peştele. Pentru a stǎpâni aceastǎ tehnicǎ, poti sǎ încerci urmǎtorul exerciţiu : scoate limba în afara gurii cât mai mult posibil si încearcǎ sǎ-ti atingi vârful nasului. Tehnica constǎ în a-ti misca limba circular, iar apoi în sus şi în jos.

Şopârla. 
Pentru a învǎţa aceastǎ tehnicǎ, poziţionaţi-vǎ limba în modul urmator : vârful limbii lipit de cerul gurii, iar baza limbii lipitǎ de partea de jos a gurii. Încercând sǎ menţineţi aceastǎ poziţie, realizaţi miscǎri repetate şi rapide de scoatere a limbii. Pentru cei mai experimentaţi, încarcaţi sǎ miscaţi limba circular pe cerul gurii, cu gura închisǎ şi, desigur, menţinând poziţia.
 Râma. Aceastǎ poziţie necesitǎ ţinerea limbii în poziţie platǎ înǎuntrul gurii. Încearcǎ sǎ-ti laşi limba moale pe dintii de jos. Dupǎ ce ai realizat asta, menţinând poziţia, scoate limba. Onduleazǎ-ţi limba în sus şi în jos, în stânga şi în dreapta.

Broasca testoasǎ. 
Pozitioneazǎ-ţi limba plat în gurǎ. Acoperǎ-ţi toţi dinţii de jos cu limba şi încearcǎ sǎ-ţi atingi colturile gurii. Menţinând poziţia , scoate limba, lent, repetat în sus, în jos, circular, etc.
 Racul. Întoarce-ţi limba lateral în gurǎ. Apoi, scoate-o repetat.
 Şarpele. Îndoaie-ţi limba pe lungul acesteia, astfel încât cele douǎ jumataţi sǎ se atingǎ. În continuare, executa miscari circulare.
Pentru cei avansaţi : încercaţi sǎ combinaţi pozitiile si poate veţi reusi sǎ creaţi unele noi. Folosind poziţiile de mai sus, atingeţi fiecare parte a vulvei partenerei voastre. Acest lucru este mai greu decât pare la prima vedere. Mulţi oameni au constatat ca poziţiile de mai sus sunt foarte utile în a excita diferite parţi ale vulvei. Exersaţi pozitia pe care partenera voastrǎ o preferǎ.

S-a constatat cǎ aplicarea de uleiuri aromate pe vulvǎ poate creşte considerabil plǎcerea primitǎ de partenerǎ.Pentru a evita uscarea limbii în timpul cunnilingusului, folosiţi-vǎ, la început, propria salivǎ. Dupa câteva minute de cunnilingus, saliva va fi secretata de la sine.

Poziţiile în care simt placere maximǎ sunt diverse : unele preferǎ sǎ stea cu picioarele desfǎcute, iar partenerul sǎ îngenuncheze în faţa lor, altele preferǎ sǎ fie asezate pe o masǎ, iar partenerul îngenuncheat abia sǎ ajungǎ la nivelul organelor genitale. De aici în continuare, lasǎm totul pe seama propriei tale imaginatii.
 Sexul de calitate presupune rabdare în a descoperii ce anume excitǎ în mod deosebit pe partenera ta, iar asta se dobândeste prin experimentarea permanentǎ a noului.
Acum cǎ eşti pregǎtit, va trebui sǎ stabileşti modul de a actiona. Unul este lent, facând partenera sǎ ţipe de nerabdare în timp ce tu îi saruţi, lingi şi muşti toate zonele adiacente vulvei, dar nu si vulva, încǎ. Treptat, urci spre locul în care picioarele ei se împreuneazǎ. Iar de aici, that’s it ! Celalalt mod este unul foarte rapid. Mergi direct la vulvǎ, farǎ nici o amânare. Cel mai bine este sǎ îmbini cele douǎ metode, pentru ca fiecare îsi are importanţa sa.

Uneori, pot apǎrea diferite sentimente, precum cel de vinovaţie al partenerei (cea ce nu ar trebui sub nici o forma pentru ca acest sentiment de vinovatie poate tǎia placerea) cǎreia îi place penetrarea cu un dildo concomitent cu sexul oral. Deşi se simte bine, totuşi poate considera cǎ dildo-ul nu este moral (apropo aceste “jucarii” sunt considerate foarte obişnuite şi foarte folosite in tarile dezvoltate). Or, în sex, nu se pune problema de a fi moral sau imoral. Moral este tot ceea ce place ambilor, ceea ce nu place unuia este imoral. De aceea, trebuie sǎ descoperiţi singuri, practicând intens, ce vǎ place şi ce nu.

 Mangaierile trezesc mai mult decât orice alt simţ. Cu cât o femeie este mai mângâiatǎ si mai starnitǎ in timpul preludiului cu atât senzualitatea ei va fi mai mare in timpul actului amoros propriuzis. Daca un barbat nu recurge niciodatǎ la arta preliminariilor este posibil ca iubita sa sǎ nu ajungǎ sǎ-si cunoascǎ niciodatǎ propria senzualitate. Trebuie inteles faptul cǎ senzualitatea trebuie starnitǎ nu in timpul penetrǎrii ci al preludiului. Dacǎ barbatul omite preludiul, gradul de senzualitate al femeii va fi acelaşi cu cel de dinainte de a începe. Acesta este unul din motivele pentru care preludiul este esenţial pentru femeie.

Un alt motiv este acela cǎ femeia va simţi o satisfacţie. Un barbat care nu stapaneşte la perfecţie continenţa sexuala, poate avea oricand o ejaculare prematurǎ, lasându-şi iubita partial satisfǎcutǎ.
Alt motiv foarte important este acela cǎ preludiul acordǎ timpul necesar creerii unei potriviri intre psihismele celor doi, mǎreste gradul de intimitate, incredere, intǎreşte relaţia sentimentalǎ in cadrul cuplului. In cele mai multe cupluri, problema predominantǎ provine din tensiunea vieţii zilnice şi oboseala pricinuitǎ de muncǎ. O perioadǎ de destindere este nu numai de dorit ci si necesarǎ tuturor pentru a crea o rupturǎ in raport cu cotidianul. Acest lucru se realizeazǎ mai bine prin dezmierdǎrile preludiului decât prin actul amoros propriuzis.

 Sfaturi pentru bǎrbati:

 1) Ingenuncheaţi langǎ femeie, luaţi cele 2 buze ale sexului şi muscaţi-le uşor, treceţi un deget cu o mişcare de dute-vino de-a lungul fantei pubisului în timp ce apǎsaţi cu cealaltǎ palmǎ pe locul de unde începe sǎ creascǎ parul.
 2) Cu degetul mijlociu apǎsaţi pe zona clitoridianǎ cu o mişcare de rotire. Pentru aceasta clitorisul trebuie sǎ fie dezgolit şi foarte bine lubrefiat.
 3) In loc de degetul mijlociu folosiţi-vǎ limba. Alternaţi mangâierile mai lente si dulci pe vârful clitorisului cu mişcǎri mai vii.
 4) Folosiţi-vǎ limba pentru a stimula pe rand când clitorisul, când intrarea în vagin.Ø
 5) Folosiţi-vǎ limba sau degetul mijlociu pentru a-i stimula clitorisul in timp ce cu 1, 2 sau 3 degete (in functie de cât de excitatǎ este) de la cealaltǎ mânǎ o stimulaţi in vagin. O dezmierdare foarte excitantǎ constǎ in a rasuci mâna in vagin, fǎcând in acelaşi timp mişcǎri foarte rapide de dute-vino în sus şi în jos.Ø
 6) Puteţi face o femeie sǎ-şi piardǎ capul dacǎ stimulaţi simultan mai multe puncte cheie ale senzualitǎţii ei. În timp ce o sǎrutaţi pe clitoris, folosiţi-vǎ mâinile pentru a-i mângâia sânii. Puteţi deasemenea sǎ o lingeţi pe burtǎ sau sǎ o muşcaţi în joacǎ in timp ce o stimulaţi cu douǎ degete în interiorul vaginului.

~ IMPORTANT : ~
 Limba trebuie sǎ fie moale;
 Clitorisul trebuie sǎ fie dezgolit în intregime şi foarte bine lubrefiat;
 Pǎstraţi mereu contactul limbii sau al degetului cu clitorisul. Dacǎ reusiţi sǎ pǎstraţi acest contact continuu, placerea femeii va fi inzecita (la unele femei iar la altele le place sǎ ajungǎ la un anumit punct farǎ a atinge prea mult clitorisul dar in faza finalǎ aplicaţi ce scrie mai sus);
 La anumite femei, intensitatea maxima provoaca mişcǎri convulsive ale picioarelor imposibil de controlat;ü
 Deasemenea trebuie sǎ vǎ dozaţi foarte precis apǎsarea, mai ales a degetelor în functie de partenerǎ. O apǎsare foarte puternicǎ este neplacutǎ iar plǎcerea se transformǎ în durere. Pe de altǎ parte, dacǎ apǎsarea e vagǎ şi imprecisǎ veţi pierde şansa de a genera o senzaţie de maximǎ intensitate iubitei;ü
 La multe femei intensitatea cu care apǎsaţi variazǎ pe parcursul actului sexual. La început folosiţi o intensitate mai micǎ, apoi cand simţiţi cǎ femeia este starnita, mǎriţi progresiv intensitatea dar fara a exagera;


 Cautati sǎ empatizaţi cât mai mult cu iubita dvs. si atunci veţi şti ce trebuie sǎ faceţi;
 Dacǎ secreţiile interne ale femeii nu sunt încǎ destul de abundente pentru a obţine o lubrefiere corespunzatoare apelaţi la una din urmatoarele metode:
 alunecaţi cu un deget spre vagin şi, intrand puţin, aduceţi secreţii pe clitoris;
 umeziţi degetul cu salivǎ;
 folosiţi un lubrefiant. Se recomandǎ uleiul de mǎsline în locul lubrefianţilor artificiali. Avantajul acestuia este cǎ puteţi practica amorul oral fara nici un fel de problemǎ . Un alt motiv este cǎ acesta nu se usucǎ, asa cum se intamplǎ cu lubrefianţii artificiali (chiar dacǎ la început sunt buni, dupa un timp se usucǎ);
 Dac simţiţi cǎ femeia este foarte înhibatǎ inainte de a trece la stimularea oralǎ, mângâiaţi-o si sǎrutaţi-o pe tot corpul;
 Faceţi acelaşi lucru dacǎ simţiţi cǎ femeia ajunge la un plafon;
 Este evident cǎ femeia trebuie sǎ fie sanatoasǎ şi sǎ aibǎ o igienǎ perfectǎ. In caz contrar, va stârni în bǎrbat sentimente penibile de respingere. Se recomandǎ raderea sau epilarea zonei pubiene în intregime. Dacǎ femeia are reticenţe la acest lucru, se poate epila doar parţial, iar în rest parul va fi tuns cat mai scurt. Epilarea (raderea) completa nu este numai o masurǎ de igienǎ ci determinǎ şi cresterea intensitaţii senzaţiilor in timpul actului amoros.

                                                                                   
Perfect, te-a apucat de cap şi-ţi împinge fata în pizdica, practic sufocandu-te, tipa se zbate şi-i simti muschii vulvei contractandu-se nebuneşte-cat timp ar trebui s-o ţii asa? Raspunsul este simplu: pana cand ea îti spune stop. Unele femei vor spune stop dupa 5 secunde de la începerea orgasmului, altele, mai pofticioase vor vrea stimulare în continuare panǎ la urmatorul orgasm. Oricum aminteste-ţi cǎ nivelul de excitare al femeilor nu scade aşa rapid dupa orgasm, ca la barbati.

Dacǎ îi sugi clitorisul şi o stimulezi cu degetul în acelasi timp, o exciti mult mai mult decat ai face-o doar cu penisul. Deci poţi sǎ fii sigur cǎ asta îi place foarte mult. Dacǎ ai vreun dubiu, ghideazǎ-te dupa reactia ei. Fiecare femeie e unicǎ. Poţi sǎ fii cu una ale cǎrei sfarcuri se intaresc când e excitatǎ sau numai când are orgasm. Prietena ar putea sǎ se înroşeascǎ sau sǎ înceapǎ sǎ tremure. Invatǎ sǎ o cunoşti dupǎ reacţii şi vei fi un amant mult mai senzual. Când începe sǎ aibǎ orgasm, neapǎrat, concentreazǎ-te asupra clitorisului.

 Continuǎ pânǎ cand ea îti spune stop.
Când începe sǎ se linişteascǎ dupa primul orgasm, apasǎ cu limba partea de jos a clitorisului astfel încat buzele tale sǎ acopere partea de sus.
Miscǎ-ţi limba şi dacǎ degetele tale sunt înauntru , miscǎ-le si pe ele usor.
Dacǎ joci cum trebuie o sǎ o faci sǎ ajungǎ de mai multe ori la orgasm; o femeie ramane excitatǎ cam o ora dupǎ ce a avut orgasm.
De câte ori are ea nevoie sǎ-şi dea drumul? Unele femei sunt mulţumite cu un singur orgasm. Multe altele şi-ar dori încǎ unul, dar au nevoie cam de 5 minute ca sǎ-şi revinǎ. Multe femei sunt asa de sensibile imediat dupa orgasm încât ar putea sǎ-ţi inlǎture violent capul. Asta nu înseamnǎ neapǎrat cǎ s-au sǎturat, numai cǎ mai au nevoie de câteva minute. De fapt majoritatea femeilor, cu pauze, sunt capabile sǎ-şi “dea drumul” de multe ori. Foarte puţine pot avea orgasm repetat de la o stimulare continuǎ.
Dupǎ ce ai facut-o sǎ-şi dea drumul nu o lasa singurǎ. O femeie are nevoie de sensibilitate de la iubit în clipele de dupa sex. Nu pleca sǎ fumezi o tigarǎ imediat. Menţine contactul fizic. Vorbeşte cu ea, mangâie-i parţile erogene ale corpului. Mergi foarte încet panǎ cand ea işi revine de tot sau, daca e posibil, reia activitatea de stimulare spre un nou orgasm.

Oamenii îşi folosesc gura pentru a se stimula sexual unul pe altul cam de cand existǎ oameni. Dar cum ramane cu sǎrutul? Barbaţii sǎrutǎ femeile pe gat, urechi, spate, coapse şi oriunde cred cǎ le va excita, încǎ de când au descoperit cǎ funcţioneazǎ. Unul mai îndrazneţ a descoperit cǎ şi daca sǎruţi vulva merge. De aici cuvantul latin cunnilingus. Barbaţii nu au fost singurii care au cautat metode de a excita sexul opus. Niste femei la fel de îndrazneţe au descoperit cǎ barbatilor le place sǎ le fie supt penisul. De aici vine cuvantul latin felaţie. Multe femei şi barbaţi folosesc în ziua de azi o formǎ de masaj oral sau sǎrut a organelor sexuale ca o parte normalǎ a preludiului pentru a-si excita partenerii. Probabil nu se gandesc la asta ca la o forma de sex oral si nici nu cred cǎ este. Aceasta este pur şi simplu o parte a preludiului care-i pregǎteşte pentru sex şi pentru a ajunge la climax. Sexul oral, pe de alta parte, este folosit pentru a aduce partenerul la climax folosind în principal gura si limba. Desi orgasmul venit din sex este super, majoritaţii i se pare ca orgasmul rezultat din sexul oral este mult mai satisfacǎtor. Trebuie sǎ intelegeţi sentimentele şi emoţiile intime care au loc în timpul sexului oral, în timpul orgasmului şi trebuie sǎ intelegeţi cum sǎ raspundeţi la acestea. Sexul oral este mult mai intim decat sexul intravaginal, dacǎ este facut cum trebuie (cu atitudinea care trebuie) şi poate fi mult mai satisfǎcator din punct de vedere emoţional. Atât barbaţii cât si femeile trebuie sǎ afle care sunt nevoile emoţionale ale partenerului, nu doar chestiile de care are nevoie pentru a-şi da drumul. Numai în filme se intampla ca un barbat sǎ apuce o femeie şi sa-i spunǎ "Da-ţi jos hainele, vreau sa fac sex !" sau viceversa. Trebuie sǎ alegi un moment şi un loc, altele decat in bucǎtǎrie, cǎnd copilul tocmai a aruncat un castron de mâncare peste nevastǎ-ta, deşi ar fi o binevenita distragere de la probleme. Pentru sexul oral e nevoie de cel putin tot atâta pregǎtire emoţionalǎ cat e nevoie pentru sex. Doar pentru a apǎrea oportunitatea pentru sex oral, trebuie ca mǎcar unul dintre parteneri sǎ aibǎ dorinţa. Apoi acesta trebuie sǎ dezvolte dorinta in celalalt partener.

Cum sǎ-l convingi 
Sǎ-l convingi pe celalalt sa te lase sǎ-l aduci la orgasm este cel mai usor. Pentru a-l convinge pe celǎlalt sǎ te satisfacǎ e nevoie de o artǎ a convingerii gentile. Daca vrei doar sǎ ţi-o suga sau ea vrea doar sǎ-i dai limbi, atunci exista o situatie cu totul diferitǎ. O femeie poate convinge foarte usor un barbat sǎ o linga. Este nevoie doar ca el sǎ fie intr-o dispozitie bunǎ. Însa dacǎ el vrea ca prietena sǎ i-o sugǎ, iar ea nu se gandea deja la sex, atunci va trebui sǎ o aducǎ în dispoziţia potrivitǎ. O sa-ţi dai seama cǎ indiferent cine incepe, va veni şi randul lui sau veţi ajunge sǎ faceţi sex. Datǎ fiind acest rezultat inevitabil, e mai bine ca amândoi sǎ fiţi în dispoziţia potrivitǎ. O datǎ ce sunteţi amândoi pregatiţi, ar fi bine ca bǎrbatul sǎ facǎ sex oral primul sau sa folosiţi 69. Un bǎrbat îsi revine prea greu dupa ce a avut orgasm pentru a face o treabǎ buna din sexul oral, asta dacǎ nu a avut de la început în minte chestia asta. Este destul de usor pentru un bǎrbat sǎ înveţe cum sǎ facǎ un sex oral bun. Tot ceea ce este nevoie e ca el sǎ fie sensibil, gentil si sǎ fie atent la ce scrie în acest material.
Singura problemǎ pe care o poate întampina un barbat neiniţiat ar fi presupusul miros “urât” al secreţiilor unei femei. Mulţi barbaţi şi femei cred cǎ mirosurile asociate cu secreţiile vaginale sunt scârboase. Acest lucru nu este adevǎrat, gustul secreţiilor proaspete dintr-o femeie sǎnǎtoasǎ şi curatǎ sunt de obicei plǎcute şi erotice pentru un barbat. Acest lucru trebuie stabilit încǎ de la început. Un cuplu ar trebui sǎ guste şi sǎ miroase sercreţiile naturale ale femeii când e curatǎ. Odata ce un bǎrbat a încercat acest lucru, mirosul respectiv îl va excita şi întotdeauna va aştepta cu nerǎbdare.
Când acesta este pasionat de a face sex oral partenerei sale, atunci are o erectie care nu se mai terminǎ. Nu este atat de neobişnuit ca un bǎrbat care face sex oral sǎ-şi dea drumul, fiind excitat în special emoţional, fǎrǎ a i se stimula organele sexuale. Sexul n-ar trebui sǎ fie în totalitate oral. Când apare oportunitatea, cum ar fi dupa ce ai adus-o la primul orgasm prin sex oral şi ai o erectie care nu se mai terminǎ, atunci poţi trece mai departe bagand penisul în vaginul ei. Unele femei spun ca se simt singure atunci cand li se face sex oral şi cǎ vor sa fie îmbraţişate şi sarutate. Din acest motiv poate fi foarte satisfacator sǎ treci de la sex oral la sex.
Aceastǎ secţiune este pentru barbaţii care vor sǎ înveţe cum sǎ dea “limbi” bine sau care au auzit cǎ nu-i chiar aşa rau sǎ faci sex oral sau pentru femei care vor sǎ-şi convingǎ partenerul sǎ le dea limbi.

Cunnilingusul este cel mai frumos lucru pe care poţi sǎ-l faci pentru prietena ta. O face sǎ se creadǎ iubitǎ, admiratǎ, sexy si bineinteles o face sǎ-şi dea drumul nebuneşte. Multe femei prefera sexul oral în fata sexului obişnuit şi pentru majoritatea e cea mai usoara metoda de a ajunge la orgasm. Poţi avea cea mai micǎ scula de pe planetǎ, dar dacǎ ştii ce sǎ faci cu limba vei fi apreciat ca un amant extraordinar. Da, este foarte important ! Pe lângǎ asta, majoritatea femeilor vor cunnilingus, aşa cǎ e mai bine sǎ stii ce sǎ faci.
Existǎ diferite tipuri de barbaţi. Existǎ aceia care abia asteaptǎ sǎ-şi bage penisul într-un vagin, dar care nu şi-ar pune faţa acolo. Pentru fiecare bǎrbat care spune ca iubeşte sǎ dea limbi existǎ unul cǎruia i se pare dezgustator. Femeile ştiu asta şi le afecteazǎ abilitatea de a se relaxa în timpul acestei experiente.
 înainte de a-l face sǎ-ţi dea limbi pentru prima datǎ, trebuie sǎ-l faci sǎ-i placa ideea. Pentru asta, fǎ-l sǎ se gandeascǎ la sex câteva minute, dar nu face numic care sǎ-l ducǎ la orgasm. Un bǎrbat are un comutator sexual în creier care se aprinde de fiecare datǎ când vede o femeie, în special una dezbracatǎ, şi care se stinge imediat ce işi dǎ drumul. Din acest motiv e important cine şi ce face mai întâi. Din fericire, nu va fi foarte greu sǎ-l convingi prima datǎ. Doar dezbracǎ-te, lasǎ-l sǎ se uite la pasǎrica ta, aratǎ-i clitorisul şi lasǎ-l sa se joace cu el. Promite-i o partidǎ buna de sex dupǎ, sau chiar o felaţie. Dacǎ pare catuşi de putin interesat, apuca-l de cap si dirijeaza-l.à♀Asta-i pentru voi fetelor !
majoritatea bǎrbaţilor nu ştiu în ce işi bagǎ penisul. De asemenea şi multe femei nu apreciazǎ ceea ce au si nu înţeleg de ce un barbat ar considera acel lucru frumos şi cu atat mai putin de ce şi-ar pune gura acolo. De ce i-ar plǎcea unui barbat sǎ dea limbi ? Majoritatea bǎrbaţilor care-şi iubesc partenerele şi care vor ca sexul sǎ fie o aventurǎ mixtǎ mai mult decat o cucerire, preferǎ sǎ faca sex oral. Ei nu vor doar sǎ dea limbi, vor sǎ o aduca la un climax extraordinar şi apoi sǎ aiba o partidǎ de sex pe care nici unul dintre ei n-o s-o uite sau poate o felaţie dacǎ şi ea îsi doreste acest lucru. Cred cǎ existǎ douǎ motive principale pentru asta. În primul rând, mulţi bǎrbaţi vor sǎ ofere satisfactie sexuala partenerei lor. Ei ar face orice pentru a atinge acest scop şi cu cât îi place mai mult prietenei, cu atât li se întǎreste mai tare penisul unii ajung sǎ-si dea drumul doar din asta. Al doilea motiv este rolul pe care îl au gura, limba si mirosul in sex. De ce se sǎrutǎ oamenii ? Pentru cǎ primesc plǎcere din interactiunea care are loc în timpul sǎrutului. Gura, buzele şǎi limba sunt unele din cele mai erogene zone ale corpului. Ele sunt active, nu pasive, trebuie sǎ faci ceva cu ele. O musti usor de ureche, îi sǎruţi şi îi sugi sfarcurile, îi saruţi buricul, de ce n-ai face acelaşi lucru şi cu cea mai erogena parte a corpului ei : "pizda". Gusturile şi mirosurile secreţiei vaginului unei femei curate sunt foarte erotice pentru majoritatea bǎrbaţilor. Pune toate astea la un loc şi vei realiza cǎ locul gurii tale este în pizda ei. Acum cǎ ţi-ai scos prietena din duş, ai dus-o pe pat şi ai încǎlzit-o cât de cât, opreşte-te şi uitǎ-te atent. Lasǎ luminile aprinse şi examineaz-o cu atenţie. Uitǎ-te la ce are între picioare. E frumos, nu-i aşa ?Asta-i pentru voi baieţi ! 



Pǎsǎrica este lucrul care face o femeie unicǎ.
Au diferite mǎrimi, culori, forme, unele sunt bǎgate înǎuntru, altele au buze mari lascive, altele sunt acoperite de boscheti adevǎraţi şi altele cu un mic pǎr transparent. Primul lucru pe care-l vezi este pǎrul pubian. Ar trebui sǎ aibǎ aceeaşi culoare cu restul pǎrului ei, dar cine mai ştie. Este diferit de celǎlalt pǎr şi poate acoperi o arie mai mare sau mai micǎ. Nu-ti face griji, dacǎ te uiţi la el n-o sǎ orbeşti. Fiţi foarte atenţi la clitoris (accentul cade pe prima silabǎ). Dacǎ acesta nu este stimulat cum trebuie, sexul nu este nici pe departe atât de plǎcut pe cât ar trebui.
Femeile au nevoie de mai multǎ sau mai puţinǎ stimulare asupra clitorisului. Unora le va placea sǎ sugi puternic, iar pe altele le va durea. S-ar putea sǎ întalneşti o femeie care nu poate fi stimulatǎ direct pe clitoris; scopul însǎ rǎmâne acelaşi, dar va trebui sǎ-l atingi prin stimularea labiilor de exemplu.
Observaţie importantǎ ! : Deseori, ceea ce pare inacceptabil de dur la început, poate fi foarte plǎcut dupǎ ce femeia este foarte excitatǎ. Adevarul e cǎ majoritatea femeilor au nevoie de o stimulare bunǎ înainte de atacul asupra clitorisului, dar odatǎ ce sunt pregǎtite, pe clitoris trebuie sǎ-ţi concentrezi toatǎ atenţia.~
Acum relaxeazǎ-te. Aşeazǎ-ţi capul pe coapsa ei şi doar admirǎ priveliştea. Învaţǎ sǎ apreciezi calitaţile unice ale unei femei şi spune-i ceea ce o face specialǎ. Descrie-i ceea ce vezi în cuvintele unui poet dacǎ poti sau în orice fel poţi, atât timp cât este cu dragoste şi admiraţie. Poţi sǎ lingi o femeie în orice poziţie în care poate sta ea. Evident, unele poziţii sunt mai bune decat altele. Sa-i dai limbi unei femei intr-o zi de varǎ poate lua şi o ora daca o faci cum trebuie. Asta înseamna cǎ trebuie sǎ fiţi într-o poziţie confortabilǎ amandoi pentru a putea savura plǎcerea. Ea trebuie sǎ-şi poatǎ depǎrta picioarele uşor şi sǎ le poatǎ ţine aşa. Nu trebuie ca ea sǎ fie nevoitǎ sǎ suporte greutatea corpului tǎu sau invers. Trebuie ca ea sǎ poatǎ pune mâinile pe capul tǎu şi sǎ te tragǎ spre ea. Trebuie sǎ poţi sǎ ai contact vizual cu ea în timp ce dai limbi. Trebuie ca tu sǎ poţi sǎ ajungi la orice parte din zona ei genitalǎ incluzand sǎ poti baga liba in vaginul ei, farǎ sǎ-ţi rupi gâtul. De asemenea, trebuie sǎ poţi sǎ-ţi pui mâna pe pǎsǎrica ei şi degetele în vaginul ei. Locul unde ar trebui sǎ începeţi este evident patul. Ea poate sta pe spate, rezematǎ de nişte perne, uitându-se la tine cum lucrezi. Tu poţi sta pe burtǎ între picioarele ei, însǎ ţine cont cǎ trebuie sǎ poţi sǎ-ţi dai capul înapoi pentru a-ţi bǎga limba în vaginul ei. Pentru a fi mai usor, poţi pune nişte perne sub bazinul ei. O altǎ pozitie bunǎ ar fi ca ea sǎ stea la marginea patului, cu picioarele pe douǎ scaune de lângǎ pat. Scaunele ar trebui sǎ fie destul de departate ca tu sǎ încapi între ele. Pune-i nişte perne sub cap. Tu poţi sǎ-ţi pui o perna moale sub genunchi, cu mâna pe coapsa ei, sugându-i clitorisul. Astfel, ai acces la toate placerile.
Si am ajuns la ... 69. Un mare avantaj al acestei pozitii este cǎ amândoi sunteţi stimulaţi in acelaşi timp. Un dezanantaj ar fi faptul cǎ nu este cea mai bunǎ poziţie pentru sexul oral facut bǎrbatului (e mai greu pentru femeie). Existǎ multe poziţii în care te afli cu fata în pasarica prietenei dar multe sunt mai mult acrobatice decat erotice.

Pentru voi fetelor care aveţi nevoie de instructiuni ... pur si simplu staţi pe spate şi simţiţi-va bine, o sa vǎ placa din ce în ce mai mult. Când face ceva ce-ţi place, spune-i. Ţine-i capul gentil în mâini şi ghideazǎ-l, vorbeşte-i o sǎ-i placǎ la greu.

Acum, pentru bǎrbat. 
Te aflii acolo, în fata gǎurii pe unde ai ieşit şi speri sǎ mai ai de a face cu ea. Cheia este sǎ mergi încet, întreabǎ ce-i place, exploreazǎ-i corpul. Limbajul trupului descrie deseori ceea ce e bine, dar va fi multumita dacǎ vorbeşti efectiv. Dacǎ ea pare timidǎ, pune-o sǎ te ghideze cu mainile ei şi sǎ-ţi spunǎ unde s-o atingi. Majoritatea femeilor sunt timide cand e vorba de corpurile lor. Chiar dacaǎ esti în pat cu cea mai frumoasǎ femeie din lume, ea îşi va face griji dacǎ îţi place corpul ei. Spune-i ca este frumos. Spune-i care parţi ale corpului îţi plac cel mai mult, spune-i orice, dar sǎ aibǎ atâta încredere în tine încât sǎ te lase sǎ ajungi între picioarele ei. Femeile sunt mai vorbareţe în timpul sexului decât bǎrbaţii. Ele rǎspund mai bine la stimularea verbalǎ, ceea ce înseamna cǎ, cu cat îi vorbeşti mai mult, cu atat va fi mai usor sǎ o aduci la climax, aşa cǎ de fiecare datǎ când atingi pǎsǎrica ei frumoasǎ, vorbeşte şi cu ea. Nu e nimic mai excitant pentru o femeie decât sǎ afle cǎ partenerul ei o gaseşte delicioasǎ. Nu fi fraier, spunei-o.

Problema mirosului
Multi barbati si femei cred ca gusturile si mirosurile asociate cu vaginul unei femei sunt neplacute. Aceasta nu este adevarat. Mirosul natural al secretiilor unei femei sanatoase este placut si erotic, mai ales pentru un barbat. Trebuie sǎ discutaţi despre asta înca de la început. Mirosiţi pe rând secreţiile ei când este curatǎ. Dupa ce te joci cu degetul în vaginul ei miroase, linge şi suge sucul de pe deget. Dupa aceea suspinǎ ca si cand ai fi în rai, va uita cǎ a existat vreodatǎ o problema şi poţi sǎ treci la lucruri serioase.
Ce faci dacǎ iubita ta nu miroase prea iubitor ? Nu suferi.(Nu te plange !) Faceţi un dus sau o baie calda împreunǎ. Asezaţi-vǎ unul lângǎ celalalt încât sǎ vǎ atingeţi complet. E ca o partidǎ cu întreg corpul. Sǎpuneste-i labiile interioare şi exterioare. Departeaza labiile şi spalǎ-i usor clitorisul. Nu te opri - e beton ! Du degetul plin de sǎpun pânǎ la anus şi spalǎ-l bine. Nu bǎga degetele pline de sǎpun în vagin, spalǎ-te şi apoi introdu unul sau douǎ degete, într-o miscare circularǎ. E ca şi când ai spǎla interiorul unui pahar înalt. Ea ar putea prefera un duş. Daca se întamplǎ aşa, ajut-o sǎ-l faca şi poţi sǎ-i bagi degetele în vagin mai tarziu. Nu-i aşa ca a fost distractiv ?Acum, poi sǎ-ţi bagi limba pe unde vrei.
Chiar dacǎ partenera vrea sǎ-i faci cunnilingus, poate fi un pic ezitantǎ. Nu bǎga direct botu' în savarinǎ. Încǎlzeste-o mai întai cu sǎruturi şi îmbraţişǎri tandre. Stai deasupra ei şi pune-ţi picioarele între ale ei. Foloseşte-ţi coatele astfel încat sǎ nu-ţi pui toata greutatea pe ea. Uşor alunecǎ în jos pe corpul ei, mângâindu-i, lingându-i, sugându-i, sarutându-i urechile, ochii, gâtul, sânii, buricul şi orice îi place ei. Atinge-o cu corpul pe zona genitalǎ, obisnuind-o astfel sǎ aibǎ acolo altceva decât mâna sau penisul tau. Lasǎ-ţi limba sǎ alunece uşor de la buric pâna pe coapsa ei. Ridicǎ-i picioarele peste umerii tǎi şi aşeazǎ-ţi barbia pe muntele lui Venus în timp ce continui sǎ-i lingi coapsa. Linge-i zona dintre coapsǎ şi labii. Atinge-i usor labiile cu buzele, în timp ce treci la cealaltǎ coapsǎ. Linge din nou zona dintre coapsǎ şi labii. Treci de la o coapsǎ la alta şi priveste-o în ochi zâmbind când iţi freci barba de pǎsǎrica ei. Când vezi cǎ i se schimbǎ expresia feţei şi cǎ e într-o stare de anticipare împingând spre gura ta, vei şti cǎ orice ezitare i-a dispǎrut şi poţi sǎ treci la treabǎ.

Tachinarea
Şi acum ? Ai gǎsit un loc de joaca marfǎ, va-ţi sǎrutat pasional, cu limba în gura celuilalt. Te-ai dus în jos la parţile mai interesante ale corpului ei şi ea a început sa geamǎ gata sǎ simtǎ superplacere. STOP! Ştiu cǎ tocmai devenise interesant, dar chiar gemea datoritǎ ţie sau era doar propria ta excitare?
Femeile, chiar mai mult decât bǎrbaţii, iubesc sǎ fie tachinate. Partea interioara a coapsei este unul dintre locurile cele mai delicate ale ei. Linge-o, sǎrut-o, deseneazǎ pe ea cu varful limbii. Du-te periculos de aproape de pǎsǎricǎ ei şi apoi pleacǎ de acolo. Fǎ-o sǎ anticipeze. Acum linge partea dintre labii şi coapsǎ. Treci usor peste labii fǎrǎ sǎ apeşi pentru a o excita şi mai mult pânǎ când se arcuieste de plǎcere. Desigur, dacǎ chiar gemea de plǎcere, dǎ-i bǎtaie ! Nu e bine nici sǎ o lasi sǎ anticipeze la nesfârsit. Umezeşte-ţi degetele şi departeazǎ-i labiile exterioare, examineazǎ-le, gusta-le. Vezi dacǎ clitorisul începe sǎ se arate. Joacǎ-te cu labiile interioare cu buzele şi limba. Departeazǎ-i labiile interioare si exploreazǎ-i vaginul. Acum uita-te la gaura în care intra penisul tau. Intrarea în vaginul ei arata ca o floare deschisǎ. Gusta secretiile ei care-ar trebui sǎ curgǎ pâǎnǎ acum. Bagǎ limba mai adânc în vaginul ei, mişc-o în jur şi vezi dacǎ-i place. Vreau sǎ repet. Nu exista nici un lucru pe care sǎ-l faci cu limba şi sǎ nu fie extraordinar. Aşa cǎ relaxeazǎ-te ! Îţi promit cǎ deşi tu esti confuz şi nesigur, ea se simte beton. Orice lins sau supt al labiilor, vaginului sau clitorisului o sǎ o facǎ sǎ se simtǎ extraordinar.

E mai bine sǎ faci orice-ţi trece prin cap decât sǎ urmezi o reţetǎ. Totuşi, pentru acei bucǎtari care au nevoie de reţete, voi scrie aici câteva tehnici pe care le poţi aplica:
 Joacǎ-te în vagin, încearcǎ sǎ-i lingi pǎsǎrica de la vagin pana la clitoris, lǎsându-ţi limba moale şi maxilarul relaxat. Aceasta este o bunǎ metodǎ de a începe linsul.
 Trece-ţi limba printre labia interioara şi exterioarǎ în timp ce le ţii pe amândouǎ cu buzele (ia-le întai pe cele din dreapta şi apoi pe cele din stanga).
 Fǎ sex cu vaginul ei cu ajutorul limbii - înauntru şi în afarǎ, de jur împrejur, etc. E bine, nu e incredibil sau cutremurǎtor, dar e bine !
 Ţine limba în vagin un timp, mişcând varful circular… Aşa-i mai bine.
 Acum linge-i clitorisul din nou şi sǎrutǎ-l. Uita-te la ea cum tremurǎ. Simte-i clitorisul şi gustǎ-l. Stai ceva timp lingand-o usor şi savurând toate gusturile şi mirosurile.
 Depǎrteazǎ-i labiile exterioare cu mâna. Apoi, cu limba dreaptǎ, atinge-o usor. Simte-te liber sǎ te plimbi, dar continua sǎ te întorci la clitoris. Asta înnebuneşte unele femei, iar altele nu pot rezista. Unele pot vrea sǎ-üţi laşi limba moale tot timpul, asa ca atunci cand o ţii dreapta (tare), asigura-te ca gemetele ei sunt de extaz şi nu de durere.
Urmǎtoarele tehnici nu ar trebui folosite pânǎ când partenera nu este cu adevarat încinsǎ (nu mai este coerentǎ). Acestea sunt nişte acţiuni intense care pot fi "prea mult" pentru unele femei chiar dacǎ sunt aproape de orgasm.
 Când clitorisul este expus, suge-l un pic, tragându-l în gurâ pentru putin timp şi apoi dându-i drumul. Miscarea se aseamǎnǎ cu momentul cand sugi o bucǎţicǎ de prajiturǎ de pe vârful degetului mic. Sentimentul este incredibil si este un lucru beton de facut dacǎ vrei sǎ o "torturezi" un pic.Ø
 Suge-i clitorisul şi în acelaşi timp linge-l. Asta poate fi facutǎ ori foarte usor, ori foarte agresiv. Combinatǎ cu un deget în vagin, poate duce la un orgasm intens.
 alta tehnica implica sǎ-ţi faci limba ca un şanţ. Dacǎ poţi face asta cu limba, poţi învaţa şi tehnica - este genetic. Pentru cei care pot, aceastǎ tehnicǎ funcţioneazǎ mai bine în pozitia 69. Fǎ-ţi limba asa de-a lungul clitorisului. Mişc-o în sus şi în jos. De fapt, limba creeazǎ un mic vagin cu care clitorisul poate face sex. Este foarte probabil ca aceasta sǎ o aduca la orgasm.

Degetele un adaos bun la cunnilingus.
 Majoritatea femeilor se masturbeazǎ apǎsând cu un deget sau mai multe pe clitoris direct sau peste labii şi frecând. Asta o poti face si tu. Intreab-o sau, chiar mai bine, pune-o sǎ-ţi arate cum îi place. Nu vei fi niciodatǎ un amant bun panǎ cand nu îti vei aduce partenera la climax cu ajutorul mâinilor.
 Când faceţi sex pe la spate sau în orice poziţie care nu-i permite sǎ-şi frece clitorisul de corpul tǎu, atunci fǎ-o tu cu mâna. Stiu cǎ e greu, dar fǎ-o. Un lucru important este cǎ degetele trebuie sǎ fie bine lubrifiate şi, mai ales, unghiile sǎ fie taiate. Cea mai micǎ zgârieturǎ poate fi foarte dureroasǎ, din cauza delicateţii ţesutului. Nu e nimic mai naşpa (si cateodatǎ foarte dureros) decât un deget uscat sau o unghie netǎiatǎ trecute peste clitoris. Desigur, asta nu-i singurul lucru pe care-l poţi face cu degetele.
 O tehnicǎ foarte excitantǎ este sǎ-i depǎrtezi labiile cu o manǎ şi cu arǎtǎtorul de la cealaltǎ (drept) sǎ-i freci clitorisul cu partea lateralǎ (foarte rapid). Aceastǎ miscare în sine poate aduce o femeie la orgasm. Combinând-o cu folosirea limbii în altǎ parte şi v-a da ceva extraordinar.
 Sǎ bagi unul sau mai multe degete in vagin poate fi, de asemenea, foarte placut. Depinde de femeie câte degete sǎ foloseşti. Unele nici nu vor sǎ bagi vreun deget în vagin, altele prefera unul singur (macar la inceput) iar altele preferǎ ca vaginul sǎ fie plin. Poţi sǎ le mişti înǎuntru şi în afarǎ (merge mai bine cand sunt mai multe degete) sau le poti invârti.

 O mişcare intensǎ constǎ în a ţine mâna astfel incât sǎ ai douǎ degete în vaginul ei şi palma sǎ fie în sus. Acum miscǎ-ţi degetele rapid ca şi când faci cu mâna. Scopul tau este sǎ stimulezi o anumitǎ parte a vaginului. Când este combinatǎ cu suptul clitorisului este o metoda sigurǎ de a ajunge la un climax intens.
 Dacǎ eşti între picioarele ei şi vrei sǎ o atingi şi cu degetul în timp ce-i faci cunnilingus, atunci degetul mare poate fi soluţia. Este dificil sǎ-ţi intorci celelalte degete pentru a-i stimula punctul G. Si, în plus, astfel poţi sǎ-ţi foloseşti celelalte degete pentru clitoris si labii.
 O cale bunǎ de a incepe stimularea manualǎ este de a baga întâi un deget şi apoi doua în vagin cu palma în forma de cupǎ cu gura in jos. Degetele intra şi ies în timp ce podul palmei apasǎ pe partea din afarǎ. Poţi sǎ freci sau sǎ scuturi întreaga zonǎ cu palma.

Varietatea
Cred cǎ varietatea este crucialǎ. Unii au o anumita ruta a sarutului si a linsului. Cel mai bine este insǎ sǎ faci ceva spontan, uneori agresiv, alteori foarte gentil. Poţi include nasul sau barbia în ceea ce faci. Incepe încet, asta-i cheia si lasa-ti partenera sǎ aleagǎ ritmul de crestere a vitezei.
 Pune \"Bolero\" a lui Ravel si mentine ritmul muzicii. In orice caz incepe gentil. Duritatea şi neindemanarea sunt inamicii excitarii. Pe mǎsurǎ ce devine mai excitatǎ, acordǎ mai multa atentie clitorisului. Cand se apropie de orgasm nu lǎsa clitorisul nici un moment; este extraordinar sǎ te duci scurt panǎ la vagin si apoi sǎ te întorci la clitoris.
 Daca esti între picioarele ei cu limba in vagin, vei observa ca clitorisul este chiar langǎ nas. Nu te uita la el, foloseste-ţi nasul şi continuǎ stimularea în timp ce eşti cu limba în vagin. Daca sunteţi in poziţia 69, atunci foloseşte barbia pentru a-i stimula ciltorisul în timp ce limba e ocupatǎ cu vaginul.
 Dacǎ este aproape de orgasm şi tu îţi iei gura de pe vagin, este agonie ! Merge, daca încerci intenţionat sǎ o torturezi, dar înţelege cǎ asta faci, o torturezi. Singura recomandare este sǎ fii cât de cât gentil cu clitorisul. Muscatul este beton în alte parţi, dar aici vorbim de un punct foarte sensibil.
 Dacǎ e vorba de prelungirea agoniei… eu cred ca este extraordinar. Adu-ţi partenera aproape de orgasm si STOP ! Asta nu-i uşor, decat dacǎ iţi cunoşti foarte bine iubita. Spune-i : \"Apucǎ-mǎ de cap si opreste-mǎ chiar când mai ai puţin sǎ-ti dai drumul !\". Apoi, ia-o incet. Sufla-i in clitoris, ia-l in gura pentru foarte puţin timp si linge-l putin. Partenera va geme ca si cand e pe patul de moarte. Baga-i degetul adanc, bucura-te de extazul pe care i-l aduci şi, în cele din urmǎ, fie-ţi milǎ : las-o sǎ-şi dea drumul.
Stǎteai pur si simplu cu limba în vaginul ei incercând sǎ vezi cum e înauntru. Beton, nu ? I-a placut, nu-i aşa ? Depǎrteazǎ-i labiile interioare şi exterioare cu degetul. Foloseşte-ţi toata gura. Lipeste-ţi buzele de labii. Bagǎ-ţi limba cat de adanc poţi in vaginul ei si sarut-o lung si puternic. I-a placut, nu ? Apoi scoate-ţi limba din vagin. Acum e încinsǎ, nu pierde contactul cu pǎsǎrica, foloseste gura sau limba pe ceva. Treci incet cu limba peste vagin pana la clitoris si linge-l de cateva ori, un pic mai tare când ridicǎ bazinul spre tine. Joacǎ-te cu labiile ei folosindu-ţi limba si buzele în sus şi în jos pe ambele parţi. Sarutǎ-i vaginul din nou şi plimba-ţi limba peste el ajungând la clitoris din nou. Trage un pic de el cu buzele. Du-ţi limba usor spre baza vulvei şi apoi du-o din nou sus peste labii. Aratǎ-i cât de mult îţi place sǎ-i dai limbi. Deschide gura larg şi închide-o deasupra pǎsǎricii ei ca si când ai vrea s-o mânânci, inghitind cât de mult poţi. Acum, ea îsi plimbǎ degetele prin pǎrul tǎu uitându-se la tine atent cu gura deschisǎ şi scotând acele sunete pe care le scot femeile când sunt excitate. Ridicǎ-te şi uitǎ-te la faţa ei, uitǎ-te în ochii ei, uitǎ-te la expresia feţei ei şi simte cum ridica bazinul spre tine în timp ce sugi gentil capul clitorisului. Deschide gura mai larg şi înghite-l cu totul, ţinandu-l între buze. Lasǎ-i clitorisul sǎ se acopere la loc şi apoi suge-l din nou şi linge-l. Repetǎ asta, sugându-l când acoperit când neacoperit. Tine-ţi mâinile de-a lungul vaginului bǎgandu-ţi degetele mari în vagin. În acest moment te-a apucat de cap ţinând tempo-ul, în timp ce te trage din ce în ce mai tare spre ea mişcandu-şi bazinul înainte şi înapoi din ce în ce mai repede. Ai descoperit ce-i place şi o sǎ-şi dea drumul şi ar fi bine sǎ nu te opreşti pânǎ nu o face… şi chiar dupǎ.

Femeile cele mai fericite: ghidul sexului oral
In primul rand vreau sa spun ca ii respect pe toti cei care le place sa manance "pasarici" deoarece sunt prea putini baieti care o fac. Si nu sunt singurul care o spune. Mai mult, unii dintre voi baieti care o faceti asa cum se obisnuia pe vremuri, nu o faceti bine; asa ca poate aceasta mica lectie o sa va ajute. Cand o femeie gaseste un barbat care "da bine din cap", ea a gasit o comoara, pe care nu vrea s-o piarda prea repede. Asa ceva este foarte rar, si ea o stie. Ea nici macar n-o sa le zica prietenelor despre el deoarece acela o sa devina cel mai cunoscut barbat din oras. Asa ca tine minte, majoritatea barbatilor stiu sa futa,  si aceia care o fac de obicei o fac satisfacator, dar un barbat care face sex oral bun, este amantul perfect.

 SPUNE-I CA ESTE FRUMOASA 
Multe femei sunt rusinoase cand vine vorba de corpul lor. Chiar daca ai langa tine in pat cea mai superba tipa de pe pamant, ea o sa se ingrijoreze ce parere ai tu despre corpul ei. Spune-i ca este frumoasa, spune-i care parti ale corpului iti plac cel mai mult, spune-i orice, dar fa-o sa creada destul de mult ca sa te lase jos intre picioarele ei. Acum opreste-te si priveste ceea ce vezi. Frumos, nu? Nimic nu o face pe femeie mai unica decat "pasarica" ei. Eu stiu. Am vazut destule. Vin in marimi, culori si forme diferite, unele sunt mici inauntru ca obrajorii la o fetita mica si altele au niste buze subtiri si lucioase care parca ies afara si te poftesc sa intri. Unele au par des ca o blana si altele sunt acoperite cu un strat de fire de par transparent. Apreciaza calitatile unice ale femeii tale si spune-i ce o face speciala.

 VORBESTE DESPRE EA 
Femeile au un simt verbal mai bun decat barbatii, in special in timp ce fac dragoste. De asemenea raspund mai des la dragostea verbala, ceea ce inseamna ca cu cat vorbesti mai mult cu ea, cu atat mai usor o sa-i vina sa-si dea drumul. Asa ca in tot timpul in care atingi sau freci pasarica ei minunata, vorbeste-i despre ea. Acum priveste din nou. Usor trage buzele la o parte si priveste buzele din interior, chiar linge-le daca vrei. Acum, departeaza pasarica pana gasesti clitorisul. Femeile au clitorisul in toate marimile posibile, asa cum barbatii au marimi diferite ale penisului. Asta nu inseamna nimic in comparatie cu capacitatea ei de a ajunge la orgasm.

 CONSTRUIESTE 
Cand atingi pasarica unei femei, asigurate ca degetul tau este ud. Poti sa-l lingi sau umezesti cu sucul din interiorul ei. Fii sigur, dar fii foarte sigur, sa-l umezesti inainte de-a o atinge pe clitoris deoarece el (clitorisul) nu contine un suc propriu si este extrem de sensibil. Degetul tau o sa se lipeasca de el si asta o s-o doara. Dar nu vrei sa-i atingi clitorisul inca! Avem de cladit, mai avem de mers mult pana la asta. Inainte de a fii excitata, clitorisul ei este foarte delicat de manuit. Apropie-te de pasarica ei usor. Femeile, chiar si multi barbati, le place sa fie tachinati. Partea interioara a mijlocului ei este cea mai tandra zona. Linge, saruta, fa forme cu varful limbii. Apropie-te mult de pasarica ei, si apoi fugi de acolo. Las-o sa anticipeze. Acum linge acolo unde piciorul se intersecteaza cu pasarica. Freaca-ti buzele peste zona ei pubiana fara sa apesi foarte mult. Dupa ce ajungi la faza in care ea nu mai sta locului si se forteaza sa ajunga mai aproape de tine, atunci puneti buzele pe zona parului pubian. Sarut-o usor, si apoi mai puternic. Acum foloseste-te de limba ca sa separi buzele, si cand ea se deschide, plimbati limba in sus si in jos intre buzele exterioare ale pasaricii. Usor desfai picioarele cu ajoturul mainilor. Tot ceea ce urmeaza sa faci cu o femeie trebuie sa faci foarte usor. Fute-o cu limba. Acest lucru se simte divin. O tachineaza groaznic deoarece cam de acum ea ar vrea ceva atentie asupra clitorisul ei. Ia priveste. Vezi daca clitorisul s-a intarit si a iesit de sub acoperisul sau. Daca e asa atunci linge-l. Daca nu-l vezi inca, s-ar putea sa te astepte dedesupt. Asa ca adu-ti limba deasupra si cauta clitorisul. Poate de abia o sa-i simti prezenta. Dar chiar daca nu simti decat ceva mic cat o perla, poti sa-l faci sa creasca lingand si sugand pielea cere-l acopera. Linge mai tare acum si apasa inauntru ei.

 FETELE CARE INNEBUNESC DE-A BINELEA 
Usor trage buzele pasaricii la o parte si plimbati limba inspre clitoris, chiar daca este sau nu acoperit. Fa-o repede. Cand simti ca se apropie de orgasm, fa-ti buzele ca un O si ia clitorisul in gura. Incepe sa-l sugi usor si priveste partenera sa-i vezi reactiile. Daca suporta, incepe sa sugi mai tare. Daca ii place suge si mai tare. Mergi dupa ea. Daca isi ridica pelvisul in aer din cauza tensiunii orgasmului, misca-te cu ea, nu te lupta cu ea. Tine-te bine, si nu scapa clistorisul din gura ta fierbinte. Nu-i da drumul. Asta o sa spuna si ea: Nu te opri!!! Nu te opri niciodata!! De obicei barbatii se opresc prea repede.Las-o pe ea sa-ti spuna cand este gata. Ca orice altceva care merita, trebuie sa o inveti ca la carte. Cunosc un prieten care nu stie sa fu**, pur si simplu nu le are, dar stie cum sa manance pasaricile cum nimeni altcineva si niciodata nu a avut probleme cu intalnirile. Fetele pur si simplu fug dupa el.

 LASA-TI DEGETELE SA FACA... 
Mai este un lucru care poti sa-l faci ca sa intensifice placerea femeii. Poti s-o futi cu degetul in timp ce ii oferi talentele tale de lins si supt. Mai devreme sau mai tarziu o sa-i placa. In plus la zonele erogene din imprejurul clitorisului, o femeie are o alta zona extrem de sensibila, "acoperisul" vaginului. De aceasta zona te freci cand o futi. Pai, cum penisul tau este destul de departe de gura ta, degetele tale o sa trebuiasca sa faca treaba. Ia doua degete. Unul e prea putin si trei este prea lat si nu poti sa bagi prea mult. Asigura-te ca sunt ude ca sa nu o iriti. Lasa-le sa alunece inauntru, usor la inceput, apoi ceva mai repede. Misca-te in mod ritmic. Mareste viteza numai daca vrea ea. Asculta-i respiratia.

 INCEARCA SA O CUNOSTI 
O sa te lase sa stii ce ai de facut. Daca ii sugi clitorisul si te misti cu degetele in acelasi timp, o sa-i oferi mai multa stimulare decat ii poti oferi doar cu penisul tau. Asa ca fii sigur ca in acest fel o s-o aduci pe cele mai inalte culmi. Daca exista vreo indoiala, incearca sa-i gasesti simptomele. Fiecare femeie este unica. Poate ca dupa ce ai incercat sa faci ceea ce ai citit aici, fata sa inceapa sa se inroseasca sau sa tremure. Incearca sa o cunosti, sa-i gasesti simptomele si in asa fel o sa devii un amant mult mai sensibil. Cand incepe sa aiba orgasmul, pentru numele lui Dumnezeu, nu da drumul la acel clitoris. Stai acolo pana se termina. Cand se termina primul orgasm, apasa-ti limba sub clitoris, lasandu-ti buzele deasupra. Misca-ti limba intr-o miscare du-te vino. Daca ai si degetele inauntru, misca-le putin, usor, acum toate zonele sunt extrem de sensibile.
 Daca itzi joci rolul cum trebuie, poti sa-i oferi orgasme multiple. O femeie sta excitata o ora intreaga dupa ce a avut un orgasm. Ai idee ce efect ai avea asupra unei femei careia i-ai daruit 56 de orgasme? Ar fii toata a ta pentru cat timp ai vrea tu.

 NU O LASA SINGURA 
Ultimul sfat pe care il mai am este: Dupa ce ai facut-o sa vina, ai facut-o sclava ta dandu-i cea mai buna partida de sex oral, nu o lasa singura. Vorbeste cu ea, mangaie corpul ei, si atinge-i sanii tandru. Continua sa faci dragoste cu ea in liniste, pana ea se linisteste (revine pe pamant). Un barbat isi poate da drumul si se poate culca secunda urmatoare fara sa simta nimic. Dar o femeie prin natura ei are nevoie de ceva sensibilitate de la iubitul ei, in acele prime momente dupa sex.

 PRACTICA DAR CU ATENTIE 
Sexul oral poate fi cea mai excitanta experienta sexuala pe care poti s-o ai. Dar depinde de tine cum o faci. Fa-ti timp, practica des, fii atent la semnele iubitei tale, si cel mai important, simte-te bine.

Arta cunnilingus
Ce este cunnilingus?

Cunnilingus se refera la stimularea organelor genitale feminine cu ajutorul gurii partenerului. In asta se include lins, supt partea exterioara si interioara a zonei vaginului, si in mare stimularea directa a clitorisului. Unele femei gasesc cunnilingus ca cea mai satisfacatoare parte a sexului. Intr-adevar, un numar mare de femei spun ca sexul oral este singurul mod in care obtin un orgasm. Gura poate crea o gama larga de senzatii unice care nu pot fi comparate cu nimic altceva.

                                                                      

Pozitii pentru un bun cunnilingus
Inainte de a incepe cu tehnicile sexulului oral, poate ar trebui sa vorbim de gama de pozitii pentru cunnilingus. Fiecare pozitie va aduce o senzatie unica, asa ca este cel mai bine pentru tine si partener sa experimentati si sa determinati care pozitie o preferati mai mult. Majoritatea cuplurilor incep cu femeia stand pe un scaun sau in pat. In acest fel se ofera maxim de acces la organele genitale feminine, si femeia poate sta relaxata putand sa se foloseasca si ea de mainile ei pentru a se stimula. Partenerul care ofera sex oral poate sta intins sau in fata femeii, folosindu-se si de maini pentru a o stimula pe femeie. O alta pozitie este ca femeia sa stea in cele patru membre peste fata partenerului in timp ce el sta sub ea intins. Unii prefera aceasta pozitie deoarece permite femeii sa-si miste pelvisul pentru a accentua stimularea. Aceasta pozitie permite deasemenea unui cuplu stimularea reciproca (pozitia numita "69") cand este practicata cu partenerii fiecare la un capat. Daca esti mai meticulos in sexul oral, s-ar putea sa nu-ti placa aceasta pozitie deoarece este dificil sa-ti pui limba unde trebuie. Cuplurile care vor sa practice (joace) rolul de dominant ar trebui sa incerce ca unul sa stea si celalalt sa ofere sex oral in genunchi.

Cunnilingus (cunilictia)
Unele femei isi doresc cu precadere o stimulare clitoriala indirecta, excitandu-se chiar si numai atunci cand sunt atinse doar pe laturile clitorisului, sau deasupra sa. Altele au preferinte, in zona clitoridiana manifstandu-se o adevarata foame pentru stimularea directa. In special partea superioara a clitorisului, pielita fina care il acopera imediat sub extremitatea superioara a buzelor mici, este foarte sensibila. Stimularea directa a acestei portiuni poate fi de nesuportat pentru unele, in timp ce altele au nevoie tocmai de o astfel de atingere pentru a putea trai un orgasm satisfacator. Aproape ca nu exista femeie care sa nu aprecieze atentiile acordate de partener acestei zone, mai cu seama dupa ce prin alte mangaieri au ajuns la un grad relativ mare de excitare. Atingerile dedicate organelor genitale, la inceput discrete, timide parca, crescand apoi in intensitate si definindu-si din ce in ce mai precis intentiile, coborand de pe pubis injurul vulvei pentru a o deschide si a se opri pe langa sau pe clitoris cu greu pot fi respinse de femeia care-si cauta momentul trairii orgasmice. Felul si durata acestor atingeri trebuie insa sa corespunda dorintelor sale. Daca partenerul "lucreaza" prea mult in acelasi fel si in acelasi loc, apare primejdia ca femeia sa isi piarda nivelul de excitabilitate la care de abia ajunsese sau, invers, ca declansarea unui cutremur orgasmic sa ii diminueze interesul pentru continuarea actului. Iar, este placut sa ii simti caldura buzelor, ritmul rapid sau lent al jocului limbii pe clitoris sau in intimitatea vulvei, dar daca nu stie cum, cand si cata vreme sa o faca nu trebuie sa il blamezi sau sa astepti sa aiba un moment de revelatie divina. Daca stii ce vrei si ce iti place trebuie sa te pricepi sa o si arati si sa il indrumi la fel de hotarat si lipsit de echivoc ca si atunci cand vrei sa-l faci sa inceteze unele mangaieri sau sa renunte la ele. Ai un arsenal intreg de oftaturi, gemete si gesturi daca mai ai unele inhibitii in ceea ce priveste folosirea unor cuvinte sau expresii. Poti sa gemi, zambind, atunci cand iti place ce iti face, poti sa ridici soldurile, sa ii indici prin jocul degetelor ce ar trebui sa iti faca, sa iti ridici pubisul intampinandu-i miscarile cele mai excitante, si desigur nimeni nu te opreste sa ii strangi capul intre copase (nu exagera aici lasa-i spatiu sa respire) soptindu-i vorbe de apreciere sau indemn, la fel cum ii poti semnala ca este momentul de a-si mentine ritmul si intensitatea stimularii pentru ca se apropie cutremurul orgasmic, ori ca trebuie sa te acompanieze in executarea tehnicilor autostimularii fara de care nu poti ajunge pe culmi.
Un alt lucru pe care este bine sa nu il uiti este acela ca barbatii sunt cu precadere expusi stimularii erotice pe cale vizuala. O vulva care se deschide oferindu-le privirii patrunderea in caldele ei secrete le poate ridica dntr-o data "interesul" la verticala. Trebuie sa fii constienta de frumusetea partilor tale intime si de atractia pe care o reprezinta pentru partenerul dorit, sa fi pregatita, atat sufleteste cat si la modul cel mai practic, pentru a accepta sa fi mangaiata, atinsa, sarutata pana in profunzimea acelor locuri. Cand esti singura, in timp ce te joci cu tine, incearca sa vezi care sunt pozitiile in care te simti cel mai bine. Va trebui sa ajunga intre picioarele tale desfacute pentru a-si duce buzele si limba cat mai aproape de vulva ta primitoare. Pentru asta vei putea sta culcata, eventual cu o perna sub fese, sau te vei aseza pe marginea patului sau un fotoliu, masa sau pe scaun, lasandu-l sa ingenuncheze in fata ta. Si mai bine este cand el va sta culcat iar tu iti vei cobora vulva spre gura lui asezandu-te in genunchi sau pe vine, cu fata spre el sau privind spre mandria barbatiei sale ramasa complet la bunul tau plac: o poti admira, o poti atinge sau mangaia. Din aceasta pozitie, prin miscarea, ridicarea sau coborarea bazinului, vei putea controla nestingherita ritmul, presiunea si intensitatea atingerii buzelor sau limbii partenerului. Sa nu te feresti a adopta aceasta postura: barbatilor le place sa se cufunde cu totul in tainele acelor locuri. Partenerul te va putea musca usor de partea carnoasa a Muntelui lui Venus, va putea rasufla cald peste pubis si pe langa vulva si o va inconjura cu sarutari inainte de a-ti desface tandru labiile cu varful limbii. Iti va putea introduce limba cu totul in vagin, desenandu-i conturul pana cand va putea ajunge din nou sus, la clitoris. Pe aceasta il poate linge, bate cu limba intr-un ritm mai lent sau mai alert, sau il poate prinde intre buze, sugandu-l. In timp ce te saruta intre picioare cate nu iti poate face cu mainile care ii sunt libere: iti poate framanta fesele, iti poate mangaia coapsele, sfarcurile sanilor, gleznele sau incheietura genunchilor, iti poate masa cu un deget sau doua interiorul vaginului, labiile, perineul sau anusul sau poate da intrebuintari foarte interesante unui vibrator. Toate aceste lucruri le poate face din proprie initiativa sau la indemnul tau. Atata timp cat va este bine nu are importanta cine pe cine reguleaza! Daca simti nevoia sa te mangai singura pe sani, pe coapse, indiferent pe unde, chiar si pe langa locurile pe unde ii umbla lui buzele si limba, fa-o fara teama ca nu te-ar putea crede perversa: cand o femeie incepe sa se mangaie in prezenta barbatului dorit este semn de patima si daruire.

Tehnici pentru un cunnilingus mai bun
Si uterul ei se ridica. Unele femei prefera penetrarea in timpul sexului oral. Aceasta penetrare poate fi facuta cu degete bine lubrifiate sau cu un dildo. Usor urmareste curba naturala a vaginului pentru o intrare usoara. Unele femei or sa vrea o miscare gen "pompare’ pe cand altele or sa le placa sa aiba doar degetele saJClitorisul este punctul central pentru excitarea femeii, pentru ca contine cele mai multe tesuturi sexuale de pe corp. Primul lucru logic la cei mai multi parteneri este sa stimuleze direct clitorisul chiar de la inceput. Ideea este ca multe femei nu o sa fie prea receptive la acest stimul direct. Ar trebui sa incepi putin mai usor la inceput, sarutand sau lingand abdomenul ei si alte chestii de genul asta, si apoi zona din jurul clitorisului. Creste-i dorinta treptat, creste presiunea si viteza usor cu gura ta. Odata ce stii ca este excitata (daca ti-a zis sau ti-a dat impresia) poti sa treci la clitoris. Multor femei le place sa le fie masate zona de sus a osului pubic deasupra deschiderii vaginale. Ia una sau ambele maini si misca atent pielea si imprejurimile asa cum ai face cand ai masa umerii cuiva. Fii foarte atent sa nu apesi foarte tare sau sa faci o miscare prea circulara. In timp ce manual stimuezi aceasta zona poti sa-ti plimbi gura in zona vulvei. Cand te plimbi cu limba pe vulva ei, ar trebui sa te concentrezi numai pe clitoris dupa putina stimulare a labiei sau ai putea linge zonele adiacente. Unele femei au nevoie de stimulare clitoridiana constanta pentru a ajunge la un orgasm, asa ca intreaba-ti partenera ce ar trebui sa faci. Stimularea clitoridiana poate fi foarte excitanta dar sa nu fii prea insetat. Modul in care-ti misti limba este foarte important. Unele femei or sa vrea miscari rapide de lins in continuu, in timp ce altele prefera miscari lungi si tandre. Daca vrei ai putea sa folosesti un lubrifiant aromat. Cand o femeia devine sexual excitata vaginul ei se mareste ca un balon un dildo-ul inauntru. Singura regula in a da sau a primi cunnilingus perfect este comunicarea cu partenera ta. Preferintele sunt prea mari pentru a fi rezumate in cateva cuvinte. Speram, ca aceasta sectiune va oferit cateva idei despre cum sa faci din cunniligus cel mai placut eveniment pentru tine si partenera ta. Dictionar: dildo = este un penis de marimi naturale (de obicei din cauciuc, latex etc) folosit la stimularea vaginala, dar care nu vibreaza. Exista dildo-uri care prezinta si alte forme (ursuleti, iepurasi...)



Acum cateva zile, Daniela mi-a facut o peroratie despre marimea pulii. Voi ce spuneti are dreptate?


De ce conteaza marimea penisului caruia i se mai spune si pula, caci asa pare mai gustoasa:

S-a vorbit mereu despre legenda urbana conform careia “marimea nu conteaza”. Ca femeie, va spun ca este cea mai mare aberatie care se putea nascoci in materie de sex. Dar apoi am privit cu atentie cine anume a ajuns la astfel de concluzii.

In primul rand savantii, cercetatorii si sexologii, care incearca sa te convinga, prin studii puternice si documentate, ca marimea nu conteaza. In fond ei incearca sa ne amageasca pentru ca in materie de futing sa nu avem mari asteptari. Si daca cineva ar verifica penisul vorbitorului savant, ar constata, cu usurinta ca acestia au o putulica mica sau chiar nesemnificativa. Cum puteti sa-mi spuneti voi, cele care cititi aceste randuri, ca marimea nu conteaza?

Vreti sa spuneti ca simtiti aceeasi placere la o penetrare cu o pulicia de 6 cm la fel ca la o mataranga de 25 de cm? Este aberant. Iar faza aia ca trebuie sa fie jucaus si nu mare si gros, a fost inventata, de asemenea de impotenti si de barbati putin dotati. Iar daca vreo femeie le tine partea, inseamna fie ca acea femeie este frigida fie ca nu a fost penetrata decat de “soparle”, asteptand marele anaconda care nu a aparut.

Si eu credeam la 16 ani, cand m-am futut prima data, ca marimea nu conteaza. Asa ca nu m-am mirat deloc cand barbatul cu care hotarasem sa mi-o trag, dupa ce s-a dezbracat si-a etalat un pulicica de sub 10 cm lungime si deloc gros. Ori, eu ma documentasem pe Internet si prin diverse reviste si vazusem si alte penisuri, nu ca jucaria lui. Dar am crezut ca in timpul actului sexual se intampla vreo minune si se mareste sau imi declanseaza mie orgasmul si nu conteaza marimea.

Complet lipsit de sens. In primul rand, nu am simtit deloc penetrarea – eram mult prea excitata si pulica lui aluneca cumplit. Apoi nu am simtit nimic in afara faptului ca se izbea cu bazinul de pelvisul meu, dar iar am crezut ca asa e sex-ul. Iar la final nu a curs deloc sange, pentru ca aveam un himen putin elastic. Si asa am avut eu parte de "sex" (hai sa-i zicem si asa, timp de cateva luni, intrebandu-ma de ce prietenele mele sunt atat de dornice sa se futa in draqci, in timp ce mie nu-mi place deloc. Apoi am aflat. Am aflat intr-o noapte cand, la o petrecere, m-am lasat agatata de un tip dragut. Am mers la el si cand mi-a infipt-o, am simtit cum ma rupe, efectiv. Avea o pula de de 28 de cm. I-am cerut, intr-o pauza sa ma lase sa-l masor. Si ce barbat poate refuza o astfel de cerere?! Ca doar asta arata cat de impresionata a fost femeia de organul din dotarea lor si, in fond, putina reclama nu strica.

El m-a dezvirginat practic si cu el am avut primul orgasm. Numai ca barbatul respectiv uitase sa-mi spuna ca este casatorit si ca sotia sa este plecata in delegatie. De atunci am fost penetrata de circa 50-60 de penisuri, de diverse forme si marimi, dar nu uitati ca, peste cateva luni implinesc 40 de ani. Si am constatat ca cele mici nu-ti ofera absolut nici o senzatie. Da, e posibil ca posesorul unui penis mic sa stie sa faca minuni cu limba si degetele, dar eu vreau sa ma simt fututa de-adevarateleaa de o scula vie si bine sculata, nu de toate prostiile...
Apoi, cei cu penisul foarte lung iti pot crea probleme. Placerea este mare dar si durerea poate sa fie pe masura. In afara barbatului de care v-am povestit am mai facut sex cu un altul care avea o pula ca de cal. Senzatia traita era ca pur si simplu imi rascolea matele. Nu va spun ce a iesit cand a incercat sa ma futa in cur – si evident ca nu a reusit. Am avut parte si din cei cu penisul scurt si gros – auzisem pe unul din renumitii sexologi care apar prin ziare si la TV ca acest gen de barbat iti produce un orgasm instantaneu.

Evident, o tampenie. Nu a facut decat sa ma largeasca si sa ma doara, fara sa-mi provoace vreun dram de orgasm. Am incercat si putulici mici in paralel cu vibratoare mari, ca si vibratoare mici si pule enorme. Si am ajuns la o concluzie: scula barbatului trebuie sa fie de marime medie, cu o lungime cuprinsa intre 18-25 de centrimetri (cel mai mult) si o grosime intre 4-6 cm diametrul. Sunt singurele penisuri care va fac sa va simtiti confortabil si care va ofera senzatia ca sunteti futute de barbati puternici.

Sfatul meu: aflati inainte sa va culcati cu un barbat, ce lungime are daravela lui.

Cum? Orice barbat este bucuros sa va raspunda la intrebarea asta.

De unde stiti ca nu minte? Extrem de simplu! Daca refuza sa va raspunda la intrebare, indiferent de motiv, e clar ca are un penis mic. Poate sa va spuna ca el nu si-a masurat-o niciodata sau ca nu s-a gandit niciodata la asta etc. Nu va lasati pacalite. Acesti barbati au un penis mic!

 In schimb, cei care va raspund, lungesc si ingroasa pula. Daca va spun ei ca au 15 cm, au 12, cel mult 13, daca va spun ca au 20, atunci au 17 -18 cm. Iar cei care au pula intr-adevar mare si groasa, abia asteapta sa va spuna acest lucru. Ca sa inchei intr-o nota de film stric pentru barbati: Penisul fie cu voi, fetelor si bucurati-va de marimea si grosimea lui. Aaa... si nu mai va luati dupa toti frustratii si toate frigidele, ca “marimea nu conteaza”. Marimea este cea dintai care conteaza la o pula. Restul se obtine usor... Daca nu se misca ea  in tie, foarte bine, te misti tu in ea.


Cum e sa fii amanta

Daca lumea ar avea voie sa ridice o piatra si sa aleaga o singura categorie de persoane in care ar avea voie sa o arunce cu ura fara sa fie pedepsiti, aceea este amanta sau curva pe limba puritanilor. Oamenii cred ca mai rau de-atat nu se poate sa sfidezi legile dupa care functioneaza societatea. Pentru ca pedofilii sunt putini si afecteaza doar o familie din cine stie cate. Insa curva ne afecteaza pe toti. Ne pandeste din umbra ne sulfa-n ceafa. Si niciodata nu stiidaca este vorba despre vecina, colega de serviciu, prietena cea mai buna sau bona. Amanta pare sa fie ultimul om pe scara sociala. Si exista o parere generala cum ca ea face asta pentru ca nu reuseste sa devina nevasta. Nu e asa, deloc. Nu ca n u reuseste ci, caracterul ei târfit din nastere o exclude din categoria femeilor care pot iubi si pot fi devotate, in acest fel, avand lkanga ele un barbat care s-o divinizeze intreaga viata.

Eu am fost amanta, de cateva ori bune chiar. Si acum sunt. Convingerile mele despre aceasta categorie sociala sunt de natura a ceea ce va voi spune in continuare. Si nici vorba sa fie asa de rau . Depinde cu ce asteptari pleci la drum. Niciodata n-am vrut de la barbatul respectiv sa divorteze si sa ma faca pe mine nevasta. De ce sa iau eu locul chinuitei. Sa fii amanta e asa de confortabil. Iei numai frisca de pe tort, daca barbatul mai poseda asa ceva. Si toate celelalte lucruri mai neplacute pe care le are de dat le varsa acasa, la nevasta.

Cred ca singurul inconvenient este ca sarbatorile trebuie sa le faci cu altcineva. Ca atunci sotul este consemnat fara doar si poate la domiciuliu, unde trebuie sa mimeze armonia conjugala. Dar sarbatorile tin asa de putin. Si dupa ce isi exprima el linistea din suflet si admite public, de fata cu toti ai casei, ca vede lumina, tot la mine se intoarce. Cu forte innoite si cel mai mare entuziasm din lume.

In rest, numai foloase. Cand esti amanta, barbatul furisat in viata ta te vede mereu sexy. Nu exista seri moarte, in care el vine stresat si obosit si blazat de la restul vietii lui si se comporta cu mine ca si cum as fi o mobila. Este mereu cu mare chef sa ma vada, ca si cum sunt o bere rece cand lui i-e cald. Ne vedem doar cand vrem amandoi suficient de tare, si atunci fiecare intalnire este garantat reusita.

Barbatul care imi este amant se simte mereu putin vinovat fata de mine si de situatia (crede el) neplacuta in care ma pune. Din cauza asta, este mereu spasit, vesel, niciodata nu este pus pe harta. Incearca si el sa compenseze cum poate casnicia pe care o duce in carca. Imi daruieste mereu cadouri, imi face surprinze placute, se straduie mereu sa fie placut si generos. Cred ca amantele si nu nevestele primesc cele mai multe flori.

De sosetele si camasile amantului, habar n-am. Si ce dulce este acest aspect. Cand ai o relatie normala, dragostea incepe sa implice, pe nesimtite, dar cu siguranta unei ghilotine, tot felul de sarcini pe care o femeie trebuie sa le aiba in vedere. Ce Ph are el in stomac si cum ma afecteaza asta pe mine, in sensul ca trebuie sa mananc cot la cot cu el cine stie ce mancaruri fara noima. Sau faptul ca sforaie groaznic toata noaptea, incat cu greu poti inchide un ochi. Mie nu-mi pasa.

Nevasta ii umple sertarul cu sosete noi si pufoase, date atent cu cocolino. Ea are grija sa aiba camasi calcate si chiloti cu elasticul inca bun. Da-da, Chilotii aia frumosi pe care ii poarta cand vine la mine. Ea ii gateste, ea are grija sa strecoare verdeata din ciorba, pentru ca el nu o suporta. Ea ii suporta cheltuielile absurde pe tot felul de gadget-uri tehnologice pe care le aduce cu ravna acasa.

Nevasta cu ponoasele, eu cu foloasele. Am langa mine, cam de cate ori am chef, un barbat care-mi place. El se poarta cu mine frumos si imi face toate poftele. Cand ma satur, renunt la el fara menajamente. Doar eu sunt in situatia sa parasesc, niciodata el. El trebuie sa accepte lucrurile asa cum sunt.
E bine sa fii amanta. Si poate fi o profesiune pe viata, daca te ajuta trupul in tot acest timp. Numai ca la sfarsit, tot singura vei ramane. Barbatul vine, se desarta in tine de surplusul de sperma fiindca-l incanta si-l atrag tehnicile tale perverse apoi, liniştit se duce acasa si se culca langa nevasta-sa, daca nu cumva dorm de mult in paturi separate. Orice amanta sau curva are, de regula, satisfactii materiale dar, o familie in adevaratul inteles al cuvantului, nu va avea niciodata. Când va fi o baba flescaita si epuizata, poate doar unui caine sau unei pisici sa-i mai pese de ea. Şi, s-ar putea ca, dupa multe zile dup ce va fi murit, cand starvul ii va duhni pe toata scara blocului, vecinii scandalizati de mirosul fetid sa afle ca ea e de mult timp in putrefactie. Insa, cat a fost buna de tavalit, putin i-a pasat.

Preluat de la prietena mea: "Esti o curva, prefa-te, suporta, nu plange"! 

Si cum am mai zis candva, desi analul costa mai mult decat oral, sufletul , stiti voi, doare la fel de rau si striga la fel de tare. Dar cui ii pasa de un suflet? Cine va privi  in el, fara sa-mi dea hainele jos? Cine ma va intreba ce simt, inainte de-a mi-o trage? Cine isi va irosi acele cateva momente, sa se opreasca o clipa insignifianta in loc, sa ma ia de mana si sa imi spuna ca ma intelege? Raspunsul inevitabil, este NIMENI. Iar acel nimeni, care candva imi va mirosi incheieturile si gatul, nu va stii ca miros a pacat si nu a parfum. Nu isi va da seama ca intre patru pereti, mi-am dat a nu stiu cata oara trupul, pentru vandalizare si bataie de joc, pentru ca sunt o curva si mi-a placut sa curvesc. Nu va stii ca pantofii aceia nu-s decat niste spini care ma inteapa de fiecare data cand pasesc elegant cu zambetul pe buze... 

Si urasc pe toti cei ce m-au atins vreodata. Si ma urasc pe mine ca nu am stiut sa fac diferentele, ca am pierdut niste oameni care-si merita numele de om, ca am alungat fara remuscari, ca ultima depravata, singura persoana care imi era devotata, ma adora si ma iubea, persoana cu sufletul cel mai bun iar in locul ei, am primit fara sa stau pe ganduri, cele mai mari javre... Sunt o mesalina si obsesia mea maladiva este sa fiu fututa si sa sug cu mare patima pula.
Urasc  ceea ce vad cand ma uit in oglinda... Nu mai sunt eu. Nu mai sunt o curva, ci un monstru.





                                                                                 


MIE-MI PLACE SĂ MĂ FUT

N-aş vrea să fie cu supărare
Celor ce din întâmplare
Afla că al meu statut,
Este-acela: să mă fut!

Eu Sofiţa-m fost făcută,
Numai pentru-a fi futută.
Şi vă spun de la-nceput,
Mie-mi place să mă fut.

De cu zori şi până-n seară
Fie iarnă, fie vară,
Am picioar-le desfăcute,
Pentru cei ce vor a fute.

Am o pizdă săltăreaţă,
Fără păr, fără mustaţă,
Iar lindicul arţăgos,
Trebuie lins cu folos.

Fiindcă doar aşa-mi dau drumul
La orgasme, cu duiumul.
Cel ce-mi priveşte găozul
Când îmi vine brusc slobozul

Va vedea cum găuricea
Cea din cur şi pizdulicea,
Se închid şi se deschid,
Când mai rar, când mai rapid.

E-o plăcere să priveşti
Când coaiele îţi goleşti
În guriţă-mi nesătulă
După prea cinstita pulă.

De când mama m-a făcut,
Am vrut doar ca să mă fut
Şi în cur şi în pizdiţă,
Şi-n frumoasa mea guriţă.

Veşnic eu sunt nesătulă,
Vrând să sug zilnic o pulă
Ce-şi deşartă sperma toată
În guriţa-mi ahtiată

Să gust zeama acrişoară,
Ce din coaie dă să sară.
Fiindcă pofta-mi nesătulă
De-a suge mereu o pulă,

Sau de-a mi-o băga în cur
Şi în pizdă, vreau să jur,
C-am uitat şi n-am cuvinte
Ce să fac să le ţin minte,

Câte-n mine au intrat
Şi-n de-lung m-au desfătat.
Fiindcă sunt o depravată,
Văd doar pula ce-i sculată.

Iară de e cam blegită,
I-o scol eu că-s pregătită;
Ştiu cum trebui-să mă port,
Să scol şi-o pulă de mort.

Fiindcă sunt tot nesătulă,
Vreau şi-n somn în cur o pulă.
Fără zbucium, fără draci
Să-mi adoarmă între craci.

Iar din când în când bălaie,
Îl ating uşor pe coaie,
Iar de ziuă când a dat,
Nu îl las neterminat.

I-o iau uşurel la labă
Până-l văd zvâcnind din barbă.
Iar uşor, uşor v-o jur,
Că-i bag şi-un deget în cur.

Şi îi frec încet prostata
Până când băiatu-i gata,
Şi în spasme îşi deşartă
Toată sperma adunată

Ce i-a stat în coaie strânsă
Iar acum trebuie linsă.
Care-un gust de nedescris,
Ce nu-l simţi nici chair în vis.

Când îmi suge fin lindicu,
Îmi tresare şi bucuricu
Limba lui încântătoare,
Mă linge între picioare.

Cu-arta lui de nedescris
Ce-o trăieşti numai în vis,
Şi când cobora uşor
Limba către curişor,

Îmi pierdeam şi răsuflarea
Când îmi penetra intrarea.
Pe ce am mai sfânt vă jur,
Când îţi intră limba-n cur,

Simţi că dai în bâlbâială
Din stomac pleac-o sfârşeală,
Iar orgasmele sunt multe
Şi-ţi tot vine a te fute,

Dorindu-ţi cu-n-verşunare
Să-i sugi şi lui pula care,
Când ţi-o zbenguieşte-n cur,
Ochii-ţi ies din cap, vă jur.

Dar nimic nu-i ca plăcutul
Pe Pământ, decât fututul.
Şi v-o spune una care
S-a futut cu înfocare

În orişice găurică,
De când eram mititică.
N-am iertat nici când vre-odată
Să sug o pulă sculată.

Dar vă spun un mic secret
Pe care l-am vrut discret,
Când dădeam de-o pulicică
Cât o ţâţă de mămică,

Cât un mamelon de mare,
O sugeam cu încântare,
Fiindcă-aşa cum îmi dau seama,
Îmi vine în minte mama,

Care m-a`nvăţat că-n supt,
Stă şi pofta de futut.
Vă repet: o pulă mică,
E ca ţâţa de mămică;

Să i-o sugi uşor fetică,
Rugându-l şi-o pipilică
În guriţă să îţi facă
Câte-un pic, şi-o să îţi placă;

Şi-astfel o să îţi dai seama,
Cum sugeai lapte la mama.
Şi-astăzi printre amintiri
Îmi revin mici zvârcoliri

Ce le-aveam în păsărică
Când mama-mi dădea lăptică.
Erau semnele dintâi
Ce mi-au fost de căpătâi

Pentru-atunci când fiind eu mare,
Am ajuns o curvă care,
Are doar un singur scop,
Să se fută doar non-stop.



Sex, dragoste sau futut?
- considerentele mele într-un dialog despre erotică -




“Este întrebarea pe care mi-am pus-o de nenumărate ori. Pentru că, în fapt, vorbim de aceeaşi activitate, uneori însoţită de preludiu, alteori de perversităţi. Şi totuşi, de ce este denumită în atâtea feluri, când descrierea ei este aceeaşi? În fond, un bărbat şi o femeie (de cele mai multe ori în formula asta) se dezbracă, apoi bărbatul îşi bagă organul sexual în cel al femeii. Vă place cum sună? Mie, sincer, nu. Pentru că pare o chestie care nu are nici o legătura cu intimitatea. Cum adică? Iubitul meu s-a dezbrăcat şi apoi, după ce mi-a mângâiat organul meu sexual şi-a introdus organul lui sexual în păsărica mea şi a început să se mişte în mine?! Mi se pare o descriere fadă şi deloc incitantă. În fond, omul ală nu face nici sex şi nici dragoste cu mine, ci efectiv mi-o bagă în pizdă şi dă din cur din ce în ce mai tare frecându-şi-o de pereţii pizdei, eu îi cuprind pula cu vaginul până când el îşi aruncă sperma în fundul vaginului iar eu mă piş pe pubisul lui in jeturi sacadate. Şi cum spunem ca să fie elegantă vorbirea despre futai ? O punem sau ne-o tragem sau ne futem?


De când până când, singurul cuvânt folosit de toata lumea, fututul, a devenit brusc, în societate, un tabu?! De ce nu mai ai voie să-l pronunţi pentru că imediat, ceilalţi te cataloghează drept târfă, curvă sau femeie uşoară?! Este cumva interzis prin lege? Mie îmi place să mă fut, efectiv. Nu îmi place să fac sex sau dragoste, ci să mă fut. Să fiu futută, să simt în mine nu organul sexual masculin, nu penisul ci efectiv pula iubitului meu cu care mă fut în acel moment. Mai aud din când în când cate o colegă. E întrebată ce a făcut în week-end, la care ea răspunde, super încântată: “Fată, am făcut sex cu al meu”… În fapt, s-a futut tot week-end-ul, dar dacă spune asta, cei din jur o vor considera o curvă, pe când, dacă spune că a făcut sex, toata lumea o va invidia… Nimeni nu se gândeşte că în capul interlocutorilor, indiferent de ceea ce spune femeia, e unul şi acelaşi gând: “S-a futut de n-a mai ştiut de ea”…


Da, ei şi? Ce e rău în asta? De ce trebuie să ne ascundem? De ce trebuie să îmbrac fututul în nişte cuvinte care nu mă prind? Şi pentru ce să nu spun ceea ce am făcut? Să stau o săptămâna întreagă să mă gândesc că în week-end abia aştept să simt penisul iubitului meu în mine? Nu, prietenele mele virtuale. In week-end abia aştept să fiu futută în toate găuricile cu care m-a înzestrat natura, să-i sug pula şi să-i bag degetul în cur ca să-i masez prostata, până ţâşneşte sperma din el ca dintr-o fântână arteziană. Îmi place să o fac şi să mă bucur de fiecare moment de acest gen, chiar şi el să mă lingă pe lindic, pe gaura curului, apoi să-mi bage limba în cur, cât mai adânc. Iar cine nu are parte de aşa ceva, da, poate spune că a făcut sex sau dragoste… Voi ce aţi făcut ultima dată şi ce aveţi de gând sa faceţi în week-end-ul ăsta? Eu mă voi fute până îmi vor sări scântei din pizdă, iar când pula lui îmi va intra în cur, să o simt că mi-a ajuns până la buric. Şi atunci când i-o sug, nu numai că trece dincolo de omuşor dar şi coaiele i le cuprind cu gura. Iar când sperma fierbinte îi ţâşneşte din coaie, şi în valuri pătrunde pe beregată în stomac, mai am trei orgasme unul după altul. Vă doresc un week-end plăcut”! Şi acum, să vă transcriu mai jos, două din mulţimea de poezii pe care mi le scrie unul cu care m-am futut doi ani iar el dobitocul, s-a apucat să mă iubească. Cum era şi normal, am fost încântată de iubirea lui dar, tot i-am dat cu şutul fiindcă mă săturasem de pula lui căreia nu am avut niciodată nimic a-i reproşa, m-am săturat de limbile lui în pizdă şi în cur chiar dacă îmi produceau orgasme înnebunitoare, m-am săturat de pula lui ce-mi ajungea până în fundul curului sau trecea dincolo de omuşor şi, m-am săturat de toată varietatea fanteziilor lui în materie de a fute o femeie aproape imposibil de enumerat dar, aşa cum v-am spus, m-am săturat şi am vrut altceva. Nu întotdeauna acest altceva este la fel de bun cu ce ai avut mai înainte dar, repet, mă săturasem şi vroiam altceva !! 


De exemplu, într-o zi am luat un  aurolac de pe stradă, l-am băgat în casă, l-am hrănit, l-am băgat în cada de baie şi l-am spălat eu cu mânuţele mele până în fundul curului, după care, i-am supt puţulica toată noaptea şi i-am îndesat un deget în gaura curului, până a dat ochii peste cap. Puţulica lui era mică şi sfioasă ca o ţâţă de mămică. Apoi l-am strâns de coaie până a făcut un pic de pipilică în gura mea şi pe ţâţele mele. De dimineaţă i-am dat 10 lei şi l-am aruncat în stradă. Aşa că, după cum spune un vers încântător: “Căci femeia e făcută, numai pentru-a fi futută”. 


Semneaza, Sofia Giurea
                                 


CONFESIUNE


   

 Mă numesc Sofiţa Giurea,                                                
Deci nu vă vorbesc aiurea;
Şi vă spun de la-nceput,
Mie-mi place să mă fut.


M-am futut de mititică
Şi în cur şi în pizdică,
Iară cum am dat de-o pulă
Am băgat-o drept în gură.


Pofta mea neîntrecută
E să fiu mereu futută
Şi în pizdă şi în  gură
Şi în cur fără măsură.                                                  


La religie-am învăţat
Doctrina ce am urmat
Că femeile-s făcute
Numai pentru-a fi futute.


Sunt o curvă nesătulă,
Nu pot trăi fără pulă,
Dar îmi trebui-neapărat
Pula unui alt bărbat.


M-am futut odat-o lună
Cu aceeaşi pulă, bună,
Însă când s-a sfârşit luna
N-am vrut ca să mai văd pula.


M-apuca o sila mare
De aceeaşi pulă care
Sta să-mi intre-n găurică,
Când în cur când în pizdică;


Chiar la fiecare tură
Când eu o băgam şi-n gură
Gata să sugă în draci 
Pula ce sta între craci.


Am o găurică mică
Pe unde fac pipilică
Şi în locu-acela mic
Aşezat chiar sub lindic,


Când simt o limbuţă care
Mă linge între picioare,
Mă apucă nebunia
De-mi tâşneşte malahia,


Şi se slobozeşte tare
Şi pe cur şi pe picioare;
Şi-ncepând încă de Luni
Să mă fut trei săptămâni,


Şi în pizdă şi în gură,
Şi în cur fără măsură,
Şi fiindcă-s nesătulă,
Vreau mereu o altă pulă.


Şi mă fut numai pe bani,
Nu dau pizdă la golani;
Dar mă fut pe săturate
Pentr-un milion jumate.


Nu mă fut la întâmplare
Căci pizda-mi dintre picioare,
Se vrea îndelung pupată,
Linsă şi-apoi mângâiată.


Când mă crăcesc de plăcere,
Pizda-mi cu ardoare cere
Să mi-o lingi pe buzişoare,
Pe lindic şi-ntre picioare,


Să mă lingi fără cusur
Să-mi bagi limba şi în cur.
Când simt că-mi intră-n găoz,
De îndată mă sloboz


Şi-n orgasme sacadate
Termin pe nerăsuflate.
Şi-ţi mai spun deci înco-dată,
Limba să-ţi fie-antrenată,


Să mă penetreze dur,
Chiar în gaura din cur.
Când o simt că-naintează
`N frumuseţea de găoază,


Simt că la mine-ntre craci
Sunt vre-o şaptezeci de draci.
Câţiva dintre ei vă zic,
Îmi intră drept în lindic.


Alţi vre-o zece-mi umplu gura
Care vrea să sugă pula
Pe care o sug vârtos,
Când am limba în găoz.


Căci postura-mi preferată
E atunci când stau culcată.
El să lingă cu ardoare
Pizda şi găozul, tare;




Iar eu sug şi-l ling pe pulă,
Căci Sofiţa-i nesătulă.
Iară dracii-n rămăşiţă
Îmi intră toţi în pizdiţă.


Şi o freacă tare-n spasme
Umplându-mă de orgasme
Care-mi bagă pizda-n draci
Zvârcolindu-se `ntre craci.


Şi când simt că am luat foc,
Chiar vezica-mi hodoronc,
Îmi tot scoate prin meat,
Jeturi scurte de pişat.


Şi-n acelaşi timp vă jur
Că cel ce mă linge-n cur,
Are o surpriză mare
Şi pula-i dintre picioare


Îi aruncă apăsat
Şi lui un jet de pişat.
Pişaturile sunt fireşti
Când cu poftă te cordeşti.


C-ai în cur şi ai şi-n pulă
Ai şi-n pizda nesătulă
Şi-amândoi ne zvârcolim
De futai nu obosim.


Însa la băiat măi fată
Dacă-i vrei pula sculată,
Trebuie să-l lingi pe coaie,
Altfel scula i se-ndoaie.


Căci în viaţa asta scurtă
Nimic nu-i de Doamne-ajută
Ca futaiul foarte dur
Ce-l faci în pizdă şi-n cur;


Chiar şi-n curul la băiat
S-ai un degeţel băgat.
Nu uitaţi că futătura
Îţi bagă în draci şi gura,


Buzele şi chiar limbuţa
Linge pizda, linge puţa,
Iar întru-n futai de soi
Intră-n cur la amândoi.


Căci nimic din întreg traiul
Nu e mai sfânt ca futaiul.
De aceea, eu, Sofiţa,
Nu-mi precupeţesc pizdiţa,

Şi nu fac rabat, va jur,
Nici la gaura din cur,
Iar guriţa-mi nesătula,
Suge cu ardoare pula.


Şi vă jur pe ce-am mai sfânt
Cât voi fi pe-acest pământ,
Nu voi fi nici când sătulă
De futai şi după pulă.


Futaiul complex să fie;
Nu uita c-ai datorie
Şi ca fată sau băiat,
Să te speli şi de căcat.


Că-l găseşti mereu în jur
Şi-n gaura de la cur.
Căci igiena îngrijită,
Este-o treabă socotită,


Ce nu trebuie tratată
Cu dispreţ sau neglijată,
Fiindc-orice miros stricat
Culcă pula la bărbat.


Iară fetei ce-i stătută,
Nu-i mai vine să se fută
Dacă-i vine-n nas o laie
De la jegul de pe coaie.










SOFIŢA ŞI LUCIFER

Într-o zi de adunare sus în cer la Dumnezeu, 
A venit şi Lucifer, alături de staful său.
I s-au închinat smeriţi şi i-au proslăvit sfinţirea,
Apoi Diavolul dă seama, cum şi-a împlinit slujirea.

Dumnezeu cu glas de tunet, i-a cerut dur lui Satan:
„Ia să-mi spui tu măi băiete, ce-ai făcut în acest an”?
„Am cutreierat Pământul pe toată-ntinderea sa,
Şi-am găsit că printre oameni, o făptură e a mea.

E din stirpea feminină deci are coaste de drac,
O cheamă Sofiţa Giurea şi-i frumoasă, după plac.
Chiar dacă-i frumoasa fata şi-are`un chip de îngeriţă;
Are-un caracter de târfă şi-o minte de diavoliţă.

Îţi mărturisesc, o Doamne, că nici măcar dracii mei,
Nu-s atâta de perverşi şi nu mint cu-aşa temei.
Când îi vezi faţa candidă şi privirea-ncântătoare,
N-ai să crezi că desfrânata este o mare putoare.

S-a dus Doamne, să înveţe ce-ai dat lumii ca povară,
Şi-a ajuns ea profesoara, de religie-ntr-o şcoală.
A citit cu resemnare cele zece porunci sfinte,
Dară ne având onoare, nici morală şi nici minte,

N-a`nţeles că scurtă-i viaţa pe care-o trăieşte-un om,
Care vine din păcatul, Evei ce-a mâncat din pom.
Şi ca Eva pofticioasă şi Sofiţa şi-a dorit
Sa-aibă bani, să aibă casă, ca pe un loc de curvit.

Căci pentru Sofiţa Giurea „mărul” ce-l pofteşte-n dată,
E-un bărbat ce are bani, şi-o pula bine sculată.
A ajuns în stăpânirea demonului Asmodeu,
Care-i demonul târfiei şi-o fute şi el mereu.

Noaptea când ea dormitează, simte-n pizdă mii de draci,
Iară Asmodeu perversul, o pătrunde între craci;
Şi când vine dimineaţa şi de ziuă s-a crăpat,
Vrea să simtă cum în dânsa, intr-o pulă de bărbat.

Nu se fute doar în pizdă ci şi-n cur şi suge pula;
Câtă sperm-a înghiţit, a uitat de mult măsura.
Fiind târfă din născare, s-a futut de mititică;
Şi-a băgat sute de pule în orişice găurică.

Dar mai are târfuliţa o poftă ce-i şi mai mare:
Vrea să fie bine linsă şi în cur şi-ntre picioare.
Când simte lindicu`n gura unuia, ea intră-n spasme,
Vrea s-o mângâi şi pe ţâţe, şi-atunci are cinci orgasme.

Şi să vezi Mărite Doamne cum se exhibă femeia
Dorind să fie filmată, s-au pozată. Dup-aceea,
Îşi priveşte cu-ncântare pizda ei simandicoasă;
Chiar şi gaura din cur, după ce pula e scoasă.

Şi n-o face singurică, ci-şi arată cu-ncântare
Şi prietenelor ei, cum stă pe pulă călare.
Doamne, nu-ţi imaginezi cum această desfrânată
Îşi batjocoreşte trupul şi onoarea ce-i e dată.

E o curvă nimfomană, diavoliţă pervertită,
Se fute ca o căţea, când în pulă-i tăvălita.
Este-o scârbă ahtiată ca să sugă zilnic pula;
Sperma să curgă în ea, vrea mereu lepădătura.

Şi când a fost întrebată: „Ce ar spune Dumnezeu
Dacă ar vedea cum profa de religie, mereu
E târfită în curvie şi-i lipsită de morală?
Ce spune porunca şaptea, pe care-o predă la şcoală”?

A spus ferm, cu nonşalanţă: „eu nu cred în Dumnezeu !
Eu cred în pula sculată şi în bani ce-i vreau mereu;
Şi vă spun cu încântare şi cu drag de la-nceput,
Eu sunt o femeie care, îmi place doar să mă fut”!

Dară timpul a trecut şi s-a împlinit sorocul,
Iar femeia a-mplinit, patru zeci de ani. Cu trocul 
Pe care-l făcu cu viaţa ei de târfă ordinară, 
De-aici încolo, Doamne, este-a mea, nu-ţi las povară;

Am să-i terfelesc fiinţa, începând întâi cu trupul
Ce i-l voi lovi cu boli, până-i voi distruge duhul.
Cancerul i-l voi planta şi în uter şi-n ovare,
Şi-o scursură puturoasă, îi va curge-ntre picioare.

Spaima, groaza şi oroarea îi vor dezmembra fiinţa;
Am să-i fac sufletul praf, răzbunându-i necredinţa.
Şi-am s-aduc la-ndeplinire un blestem din datul sorţii,
Un blestem pe care-un om, i l-a dat: „Blestemul Morţii”.

Şi-atunci spus-a Dumnezeu cu un glas profund şi greu:
„Este-a ta, ţi-o dau Satano! Chinui-o din plin mereu,
Şi aici în viaţa asta, chiar şi dincolo de moarte,
Căci cei ce-mi batjocoresc numele, n-au alte soarte”.

Şi-acum Lucifer stăpânul luând destinele Sofiţei
O va face să-şi blesteme, toate poftele pizdiţei;
Şi pe-acelea de-a se fute în orişice găurică,
Mai dihai ca o căţea, încă de când era mică. 




Femaia vs Barbatul

by printesa72©

- balada Sofiţei - 

Oamenii se definesc după sex, şi se numesc
Foarte clar şi neschimbat, ea femeie, el bărbat.
Ce-i deosebeşte oare? Păi, ce au între picioare:
Ea are o pizdulice, o pizdică, sau pizdoi,
El are o pulicică, o pulică sau puloi.
Hai acum să stabilim ce rost au ce noi numim,
Ca organe sexuale, cu-ntrebuinţări speciale:
Vaginul e-o găurică la femeie, sub burtică;
Dar mai are înc-o nişă, una prin care se pişă;
Iar în vârful la pizdic, se găseşte un lindic.
Acesta e năzdrăvanul ce dă la femei elanul
De-a dori a fi futute tot mereu, de pule multe.
Şi-acum să vă spun misterul, cum le este caracterul:
Femeia a fost făcută, numai pentru-a fi futută,
Chiar şi-n cur şi-apoi în gură, şi în pizda-i nesătulă.
Căci femeia nu munceşte în futai. Doar se crăceşte,
Şi aşteaptă cu ardoare, o pulă între picioare.
Şi mai ştie curvulica cum se suge şi pulica,
Pentru-aţi stoarce ce-ai în coaie, sperma groasă şi bălaie.
Căci femeia din născare, este-o curvă e-o putoare.
E-un blestem pentru bărbat când pula i s-a sculat.

Fiindc-acum ne referim şi la pulă, să vorbim:
Pula este acel zeu ce face bărbatul zmeu.
Prin aceeaşi găurică, el face şi pipilică;
Din vezica urinară, pişatul iese afară.
Fără pulă omenirea, nici n-ar fi avut menirea
Ce i-a dat-o cel Etern lui Adam chiar din Eden:
„Creşteţi şi vă înmulţiţi şi Pământul stăpâniţi”,
Poruncita Domnul Sfânt omului de pe Pământ.
Pula falică şi tare pusă chiar între picioare,
Intră în femeia sa, numai pentru-a procrea.
Însă Diavolul pervers, altă cale a ales,
Şi-a `nvăţat-o pe muiere, să se fută de plăcere,
Spunându-i: „Îţi va fi bine dacă intră pula-n tine,
Şi în cur, şi în guriţă, şi-n zburdalnica-ţi pizdiţă.
Nu bărbatul ţi-e povaţă ci, doar pula-n astă viaţă.
Dacă nu îi dai pizdică sau oricare găurică
Să le fută când doreşte şi când pula îşi beleşte,
Bărbatul va sta degeaba, sau mai rău, va face laba.
Chiar de eşti lepădătură, tu eşti o mamă-natură.
N-ai treabă cu Dumnezeu, eu voi fi stăpânul tău !
Nu sta mult lâng-un bărbat, căci eşti curvă, ai un dat,
Să te fuţi cu-nverşunare, zilnic cu o pulă mare.
Chiar de-ar dispărea bărbaţii, eu îţi voi trimite alţii
Să te fută între craci, căci Iadul e plin de draci.
Ăştia ştiu cum să te fută, chiar de-ajungi chioară şi slută.
Voi avea grijă mereu mult mai mult ca Dumnezeu,
Pământul să fie plin doar de curve, prin Destin.
Şi-am să bag la-naintare multe curve profesoare,
Să-i înveţe pe copii, a religiei prostii;
Şi-i vor învăţa mereu, să nu creadă-n Dumnezeu.
Fetele chiar de micuţe, vor dori să sugă puţe,
Văzând cum o profesoară de religie-ntr-o şcoală,
Se pozează cu ardoare, sugând pula cu-n focare.
O chemă Giurea Sofiţa ce şi-a tăvălit pizdiţa,
Gaura din cur şi gura, fără a mai şti măsura
Câte pule-a smotocit, câtă sperm-a înghiţit.

Iar voi târfe împuţite, să vă futeţi doar plătite;
Nu daţi pizda la golani fără a le cere bani.
Căci femeia-i o hazna, să-ţi descarci coaiele-n ea;
Iar bărbatu-i un tâmpit, e uşor de pervertit.
Nu mai fute cu un scop, nici chiar cel din horoscop.
Chiar şi câinii par a şti: se fut pentru-a se-nmulţi.
Luând Divinului femeia, am făcut-o dup`aceia,
Rea, perversă, mincinoasă, curvă şi târfă jegoasă,
Care strică tot mereu, tot ce-a creat Dumnezeu.
Nu am un aliat mai crunt ca femeia pe Pământ.
Dracii, oricât de şcoliţi, pot fi uşor păcăliţi
De femeia care ştie cum să-i aţâţe-n curvie.
Şi voi face tot ce pot, Iadul să-l aduc pe tot
Pe Pământ. După aceea, îl va guverna femeia,
Ce-are o gură spurcată, nu că-nghite pula toată;
Ci c-aruncă doar venin, chiar de-o deschide puţin.
Şi-am să-mi schimb destinul care m-a făcut bărbatul mare;
Ce-am luptat cu Dumnezeu, dară am pierdut mereu;
Îmi voi face schimb de sex, de femeie, sex pervers !
Şi-o voi avea ca aliată, pe Sofiţa desfrânată,
Aia ce n-are ruşine când se fute cu oricine,
Când era ea profesoară, de religie-ntr-o şcoală.
Voi face aşezământ al iadului, pe Pământ;
Iar femeile surate, vor deveni curve toate,
Şi chiar de la înţărcare, vor vedea că-ntre picioare,
Au mai multe găurele ca să-şi bage pule-n ele.

Fetelor, să nu fiţi triste; Toate aţi ajuns muiste.
Vă voi face rost de pule, cât aţi fi de nesătule;
Căci întreg aşezământul pe care-l numim Pământul,
Va ajunge un bordel, să se fută toţi pe el.
Dintre târfele femei ce-s alese cu temei
Pentru-a fi curve-n puţite şi de diavoli pregătite.
Una e pe locu-n`tâi, şi-are pula căpătâi;
E Sofiţa nimfomană, mincinoasă, cleptomană.
Fură şi batjocoreşte sufletele ce-ntâlneşte.
Se fute cu-nverşunare în găurile ce le are;
Cea din cur şi-apoi în gură şi în pizda-i nesătulă”.
Demonul când a văzut-o, de îndat-a şi plăcut-o;
Era fragedă, sfioasă, cu-o privire graţioasă,
Era mică şcolăriţă cu o gingaşă guriţă.
Când în ochi ea te privea, nici prin minte nu-ţi trecea
Că atunci când va fi mare, va fi curva cea mai tare.
Şi i-a spus la copiliţă mângâind-o pe pizdiţă:
„Măi fetiţo, din ursită, pentru pulă eşti sortită.
Vreau să vadă lumea toată cum arat-o desfrânată,
Care-atunci când te vei fute şi vei suge pule multe,
Mie să-mi aduci onoare, cu pizda dintre picioare.
Pula-n cur când vei băga, va fi spre slăvirea mea.
Târfele nu au morală, ştiu doar pula cum se scoală.
Orice demon e fălos, fute bine că-i pulos.
Iar tu scumpă curvuliţă, te mândreşti cu-a ta pizdiţă.
Cum vezi o pulă sculată, imediat eşti crăcănată.
Pe bărbaţi i-ademeneşti, sufletele le zdrobeşti,
Şi batjocoreşti iubirea, fiindcă asta ţi-e menirea.
Tu slujindu-mă mereu, îL blestemi pe Dumnezeu.
Pentru noi e un tiran, căci ne e veşnic duşman.
Şu eu chiar şi tu fetiţă ce eşti mândră demoniţă,
Nu avem un loc în Rai, Iadul e al nostru plai.
Ai o minte pervertită, spre desfrâu fiind pornită;
Nu iubeşti ! Batjocoreşti orice om ce-l întâlneşti.
Ţi-ai dispreţuit părinţii, înjurându-i de toţi sfinţii;
Fratelui, cam prost săracul, tu spuneai c-ai să-i crăpi capul;
Pe sor-ta o crezi cam zulă, că s-a futut doar cu-o pulă.
Şi-ai mai spus: „Mama-i o curvă, nu sunt pule să-i ajungă,
Iar tata-i un smintit, a futut tot ce-a`ntâlnit.

De-asta tu dragă Sofica, nu visezi decât pulica,
Şi-ai sufletul abătut, dac-o zi nu te-ai futut.
Printre toţi iubiţii tăi, mai deştepţi, mai tăntălăi,
Ai atras la tine-n pat, minţindu-l neruşinat,
Spunând că doreşti cu-ardoare, să înveţi ştiinţa care
Îţi deschide calea sorţii, jucându-te cu cea a morţii;
Şi să ştii să schimbi destinul, stăpânind ura şi chinul,
Un bărbat ce ai crezut, că e bun doar de futut.
Ai greşit cumplit putoare, şi nu mi-ai dat ascultare
Când în vis ţi-am arătat, căi demon acel bărbat.
Acel demon nu greşeşte, chiar şi Iadul stăpâneşte.
Este dur, ne-ndurător, Dumnezeu i-e ajutor.
Tot ce trebui pedepsit, lui îi este hărăzit.
Este demonul Mevet zeul morţii, un proclet.
El te-a vrut a lui domniţă candidă, ca o fetiţă.
Putea a te ridica, mai presus decât o stea;
Căci şi demonii iubesc, tot aşa cum şi urăsc.
Dar tu eşti nelegiuită, curvă proastă din ursită.
Nu futaiu-i desfătarea, ci cum ştii să-i joci urmarea.
Tu ţi-ai terfelit Destinul, lui i-ai înjosit închinul;
Şi atunci în ceasul sorţii, ţi-ai atras Blestemul Morţii.
Te va schingiui amarnic, distrugându-ţi trupul darnic;
Doară spaimă şi oroare vei avea ca desfătare.
Îţi va da prin Legământ, bestiile de pe pământ.
Acestea te-or viola, şi-aşa te vei desfăta
Când vei fi batjocorită şi de javre terfelită.
Tu femeie blestemată, vei avea o cruntă soartă.
În dureri fără sfârşit, cancerul ţi-a dăruit.
Fiind om, şi-n suferinţă, vei şti ce-i aia căinţă.
Din toată fiinţa ta, de moarte te vei ruga
Să te scape de durere din sufletu-ţi care piere.
Dar eşti laşă, eşti fricoasă, din prostie nu eşti scoasă;
Ca să-nlături disperarea, moartea îţi va fi scăparea,
Dar nimeni nu ţi-o va da, numai tu ţi-o poţi lua.
Dar dincolo de hotar, e mai rău ! Nu ai habar.
Chin-u acolo-i infinit, de nimic nu-i stăvilit.
Cum tu eşti a noastră soră, la demoni te afli-n horă,
Şi-atunci vei vrea să te fuţi, cu toţi dracii-aceia mulţi;
Numai că pulele lor, sunt din fier pârjolitor;
Şi când intră una-n tine, simţi focul şi-n intestine.
Căci în Iad, orgasmul tare, e durerea cea mai mare,
Şi te zbaţi nu de plăcere, ci de o cumplită durere.
Chiar aşa e-n Iad futaiul; pula e precum vătraiul.

Pe-acest Pământ draga mea, te-ai futut ca o căţea,
Ai batjocorit iubirea şi ţi-ai terfelit menirea;
Erai mândră profesoară de religie-ntr-o şcoală,
Dar fiind o nimfomană, ai dat pizda de pomană;
Ai mai dat-o şi pe bani când şi când, pe la golani.
La elevi, spuneai mereu, că există Dumnezeu,
Care este ne-ndurat de trăieşti tu în păcat.
Dar minţeai neruşinato, curvă proastă, blestemato !
Fiind femeie depravată, nu ai înţeles vreodată
Că Divinul pe pământ, e un har, nu-i doar cuvânt.
Către El te-ndrepţi smerită, nu ca curvă ipocrită.
Dar ştiam că eşti de-a noastră, o femeie, târfă proastă.
Şi-atunci ţi-am scos în cărare, pe Mevet demonul care,
Te va duce prin târfie, chiar în prag la nebunie.
Căci acest destin ce-l porţi, vine din multiple sorţi;
Vieţi la rând ai fost stricată, după pule ahtiată.
Ţi-ai ales la întrupare, doar părinţi-aceia care
Erau şi ei depravaţi, după futai ahtiaţi.
Din născare, tu Sofiţa, ai simţit cum că pizdiţa
Nu este satisfăcută dacă zilnic nu-i futută.
Te-ai futut în cur şi-n gură şi în pizda-ţi nesătulă.
Însă cum zilele trec, devii băbăciune. Brec!
Boala cancerului dur, îţi dă roată prin prejur.
Deja simţi şi usturimi când te pişi. Noi doi o ştim.
Ai depus un jurământ, dar l-ai încălcat curând,
Şi-ai atras Blestemul sorţii, deschizându-ţi poarta Morţii.
Nu-i o moarte-obişnuită, este una chinuită;
Acest chin e-n continuare, şi-n vieţile viitoare.
Eşti o demoniţă care, nu are nici o scăpare.
Vii din Iad, te-ntorci în Iad, c-aşa-i scris în Sfântul Jad.
Din când în când vei primi semnul ce-ţi va aminti,
Căci nici când pe-acest pământ, din naştere la mormânt,
Nu ai voie să huleşti, Iubirea când o primeşti.
Daca-i fi-nvăţat Cabala, ai fi învăţat morala
Ce-ai ascunsă în tainiţa, numită Giurea Sofiţa.

16.12.2012 – Bucureşti.













10 comentarii:

  1. Da, este elocventa descrierea caracterului unei curve, mai ales, cand aceasta este facuta la persoana I-a si deci trairile sunt autentice. Dar n-ai mai scris de mult pe blog. Ce s-a intamplat? Esti prea ocupata cu practicile multiple ale curviei sau nu mai ai subiecti care sa te inspire?

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Intr-adevar cucoana, apartii speciei depravatelor de profesie si, ce este mai de condamnat in caracterul tau, este ca, fiind o desfranata notorie, ti-ai mascat tarfia sub nobila titulatura de profesoara de religie. Intamplarea a facut sa te cunosc Sofita Giurea la Scoala nr. 30 si, tot intamplarea, ne-a adus de multe ori una in preajma celeilalte in cancelarie. Ceea ce este abject in comportamentul tau este ca dispretuiesti onoarea, demnitatea si morala. Faci umbra pamantului degeaba. Ar fi absurd sa te intreb daca stii ce este aceea rusine fiindca o putoare de teapa ta care avea menirea sacra de a-i invata pe elevii copii poruncile, in special porunca a 7-a, se deda celei mai depravate forme de curvie. Mai tii minte femeie depravata cati barbati s-au desertat sperma in tine? Mai ai putin pana la 40 de ani. Cum iti vei petrece batranetea? Cum insa, esti lipsita de suflet, nu ai putut nutri nici un fel de sentiment de afectiune pentru cineva. Nici chiar pe "securistul" cu care te-ai intalnit ani buni numai pentru ca iti placea cum te futea. In final, poate iti vei gasi un motan sau un catel carora sa le-o sugi asa ca aducere aminte a desfatarilor din tinerete. Vei sfarsi jalnic si cu nostalgia trupului frumos pe care l-ai avut si de care ti-ai batut joc. Priveste-ti fotografiile cu care ai umplut tot internetul certandu-te cu alte muieri curve pentru barbati. Nu asa spuneai ziaristilor de la Cancan cu care ai discutat aparitia ta in presa?

    RăspundețiȘtergere
  4. id bdsmromania pe yahoo daca ai chef de sex fara complicatii

    RăspundețiȘtergere
  5. Stii sa te faci dorita dar esti de negasit

    RăspundețiȘtergere
  6. hei esti tare vreau si eu mi-ai facut pofta, vreau si eu sa-ti ling lindincul sa ti-l sug sa-l iau in gura,,,,!

    RăspundețiȘtergere
  7. Salutare tuturor, sunt JENNIFER COLEMAN din Bronx New York SUA. Vreau ca toată lumea să știe cât de recunoscător sunt pentru că mi-am restabilit căsnicia cu ajutorul vrăjitorului Dr. DAWN. Este superb și unic, l-am cunoscut online și i-am spus despre problemele mele și apoi a făcut o vrajă de dragoste care l-a adus pe soțul meu înapoi la mine după ce a înșelat și a vrut să divorțeze după 3 ani de căsnicie. Dr. DAWN este aici pentru a vă răspunde problemelor relaționale și altor activități umane, cum ar fi:
    1. Aducerea unui fost iubit înapoi la tine.
    2. Vrăjiți pentru a câștiga la loterie.
    3. Vindecă tot felul de boli umane.
    4. A făcut o vrajă pentru a găsi un loc de muncă bun, cu venituri mari.
    5. A făcut o vrajă pentru sarcină (fertilitatea viermilor)
    6. Aruncă o vrajă de promovare la locul tău de muncă.
    7. A aruncat o vrajă de protecție etc.
    Contactați-l direct pe WhatsApp la numărul: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere